Nya tider

etthalvarhoshalvor.blogg.se

Whatever happens..

Alltså det händer verkligen inte mycket på den här bloggen. Men jag kände för att skriva lite nu, så jag gör det helt enkelt. Det händer mycket bra saker nu.

För det första så har jag påbörjat att sluta snusa. Det började i torsdags och just nu är jag inne på förberedelserna. I vanliga fall brukar jag ju snusa en dosa om dagen. Sen i torsdags har en dosa räckt i alla fall två dagar, det är en bra början i alla fall. Det är verkligen bättre än ingenting liksom. Så än så länge går det bra. Och jag skriver snusdagbok nästan varje dag.

Vi har i princip fått en lägenhet, vilket är jävligt najs. Vi väntar bara på mailet med kontraktet, vore ju trevligt om det kom.

Igår var jag på bio med L, Andréa och Andreas, vi såg Sommaren med Göran. Den var helt okej bra, typisk svensk humor liksom. Det var mest Andreas som var rolig. Jag har aldrig hört honom skratta så, jag har aldrig hört någon människa skratta så överhuvudtaget. Helt galet, så fort han skrattade dog jag av skratt. Jag vet inte om alla andra i salongen uppskattade det, men några tyckte det var kul i alla fall. Jag hade seriöst träningsvärk i magen imorse när jag vaknade. Jag ska gå på bio med Andreas oftare.

Idag slog jag vad med Lovisa om huruvida jag kommer se Sagan om Ringen trilogin innan 2013. Hon tror inte att jag kommer göra det. Jag känner mig redan 500 kr rikare ;) 

Nu måste Amanda sova, för det är mycket packande som gäller imorn om flytten går på onsdag. 

/A 

20-årsfest!

Nu ska jag skriva blogg, i mitt allra fullaste tillstånd, det kan bli bra!
Men kvällen har varit riktigt najs! Jag har varit full och glad som få! Skare va så skare va tänkte jag!
Jag har dansat mig svettig till riktigt bra musik! Vilket var redigt najs!

Jag hade även deep-talk med Andreas. Det var faktiskt väldigt fint, och det var ett väldigt ärligt deeptalk, det kändes riktigt bra faktiskt! När man är onykter har man en tendens att vara 100% ärlig, i alla fall jag. Och sånt behövs ibland. Vi pratade ut om saker och ting och Andreas är najs. Jag gillar honom och är väldigt glad för Andréas skull.
Vilket är bra, för när mina vänner är glada så är jag glad. Det är typ det jag kräver liksom.

Som sagt var festen najs! En viss var mer party än vad jag någonsin sett honom vara, det var crazy! Men jävligt najs. Och en viss var mer irriterande än någonsin, vilket mest var irriterande faktiskt. Han tog upp onödiga saker som skulle kunnat få mig på dåligt humör, men jag tänkte att det inte var läge för det. En fest är en fest och det finns fanimej inte plats för dåligt humör då! SÅdeså!

Vi kollade även på Sverige - Ungern, vilket var jävligt najs! Zlatan avgjorde i 93e minuten. Ibland kan jag faktiskt inte låta bli att älska den mannen! Tyvärr. Men det var fint, och det var tur att det slutade med svensk seger, annars hade det seriöst kunnat bli en dålig fest, nu blev det perfekt! Awesome!

Michelle var där! Otippat! Det var najs att träffa henne! Jag kom på häromdagen att jag faktiskt aldrig riktigt sa hej då till henne. Så det var riktigt najs! Frida var där också, henne träffar man inte heller så ofta. Najs!

Så summan av kardemumman är att det var en riktigt najs fest! Jag är nöjd och glad och känner mig tillfreds med livet!
Det enda jag begär nu är en bra lägenhet i Oslo.

Nu ska jag dricka en liter vatten och sova. Imorn blire först bakispizza och sen bakisfika hos Frida. Gött!

Gonatt! Frågan är om bloggandet blev bra? Det märks imorn..

/A

1 september..

Hej hej bloggen.
Det var länge sen jag skrev här, jag tänkte skriva igår kväll men mitt kära internet väljer att inte fungera då och då, oftast när jag känner att jag skulle behöva det.(Mitt internet är något jag inte kommer sakna när jag är i Norge) Och så tänkte jag att jag skulle låta L komma ikapp lite gällande antalet inlägg ;)

Men livet är jävligt najs. Det har varit väldigt chill sen jag slutade jobba förra fredagen. Det var typ den bästa dagen i mitt liv. Och inget som hände den veckan såg jag som negativt, för så fort något gick mot mig tänkte jag att det bara var några dagar kvar. Det var najs att kunna tänka så. Och det är galet skönt att slippa det där stället för ju längre jag jobbade där desto mer insåg jag hur dålig arbetsmoralen faktiskt är på det där stället. Ibland kändes det som att jag var den enda som hade det. Det funkar liksom inte. Men som sagt, nu är det så jävla slut och jag kan inte vara mer nöjd.

Förra veckan hade jag semester, och jag tog det väldigt lugnt. Jag hängde mest med folk och chillade runt. Det var födelsedagsfirande med choklad i ansiktet och främmande skåningar, tävlingsinstinkt och fallande pingviner. Det var väldigt trevligt. Jag har hängt hos L och kollat på Hey Baberiba, hängt hos Josefin nattetid och lyssnat på Camille Saint-Sans "Djurens karneval", den är riktigt bra må jag säga.

Vi har även sakta men säkert planerat Norge, letat lägenheter och känt frustration över alla depositioner. Men efter igår känns allt stabilt. Vi hittade några bra lägenheter på internet, Tove bestämde sig för att Oslo är the place to be i höst, vilket är guld! Vi kommer ha galet roligt, i know it. Och vi skrev packningslista, vilket jag i vanliga fall inte gillar alls, men det var väldigt smidigt när Lovisa och Tove satt och i princip sa allt jag skulle skriva. Smidigt =)

Jag har även hunnit med att vara på Elias födelsedagsförfest - där det bjöds på starka groggar som jag i samband med mina nya mediciner inte riktigt klarade av, vilket resulterade i att jag spydde x antal gånger inne på Satin. Förutom det så var det en trevlig kväll. Jag planerar att inte ta den medicinen när jag ska på Andréas fest, för vi ska fanimej inte ta det lugnt på den festen!

På tal om Andréa så styrde vi upp den galna överraskningen dagen hon fyllde år. Eller natten rättare sagt. Midnatt till den 28 augusti träffades vi alla utanför deras lägenhet med tårta, presenter och fika. Vi smög in i lägenheten och sjöng för fulla halsar, Andréa blev väldigt överraskad. Men det var ju meningen och det var väldigt trevligt att sitta i deras kök och äta tårta kl 1 på natten. Vi borde göra det oftare ;)

Jag har även varit med som hjälptränare till den nya tränaren för småtjejerna. Jag tror det kommer funka bra med honom, trots kaoset innan vi lyckades dra igång det hela. Men vi har spelat två matcher, en förlust och en vinst, helt okej. Förlusten kom i seriefinalen så det var inte så hårt ändå. Och i söndags efter matchen sa jag till tjejerna att det var det sista jag var med på eftersom vi åker snart, då fick dom för sig att det var kul att ställa mig i duschen med kläderna på. Det var iskallt och dom skrattade. Jag kan väl bjuda på det...

Inatt åker vi till Oslo för att reka, det blir bra!

För övrigt så är det september idag, det är crazy! Tiden går fort när man har roligt, så sant så sant. =)

/A


RSS 2.0