Iron Maiden



Plattorna räckte inte och den blev överlag för stor för att jag ska veta vart jag ska ha den. Men det blev ju ganska snyggt ändå så tog en bild på den :)

Ska försöka göra den mindre en annan dag, nu är jag mitt uppe i att ordna i mina pärllådor och beställa lite mer på internet.

Tjipp!

Att två dagar kan gå så fort..

Jaha, då var den här helgen slut. Det är ju väldigt fascinerande att just helgerna ska gå så förbannat fort.
Men det har varit en bra helg, absolut :)

Lördagen började med en tur på Marieberg för att shoppa ordentligt. Det blev två par skor - ett par vita Puma och ett par gråa (!) Converse. En blå Puma-ziptröja, två T-shirtar, en ny klocka och lite pärlor såklart.

Efter det var det dags för match på Ekäng, tjejerna mötte ÖSK. Vi spelade otroligt bra fotboll och ÖSK var knappt över på vår planhalva men vi hade lite problem med att sätta målchanserna. Men till slut kom det och vi vann matchen med 1-0. Så jäkla skönt :)

Kvällen spenderades hemma hos Andréa och Andreas, det är ju nämligen så att Andréa fyller ett år äldre idag så det skulle såklart firas, med både altaninvigning och poolparty. Jag doppade i alla fall fötterna i poolen och tyckte att det räckte bra! Men jag hade en trevlig kväll och festen var nice!

Idag har varit en riktigt chill dag. Har hängt några timmar med Lovisa, Michelle, Tove och Kajsa. Riktigt gött att träffa dom en stund, det blir ju inte så ofta nu för tiden med tanke på att ingen bor i Örebro. Vi spenderade tiden med att äta semlor deluxe och kolla på 17 again - livets film. En film som gick på högvarv i Oslo, har för mig att rekordet var att se den tre gånger i rad på en dag. Haha, som sagt, livets film!

Har även hunnit med att blondera håret litegrann under kvällen så nu är jag lite blondare igen. Känns skönt! :)

Så nu är jag redo för morgondagens skolstart! Eller...?


Hej då Posten!

Den här veckan går att summera med två företag, nämligen IKEA och Biltema. Precis, jag har delat ut kataloger - en hel jävla massa faktiskt.




606 stycken - 303 kg



3334 st - 1667 kg

Totalt 3940 stycken - 1970 kg (eller 1,970 ton)

Så jag skulle vilja påstå att jag är ganska så trött nu. Men det har varit nice att bara dela ut kataloger, inte så jobbigt ändå.

Så nu tackar jag Posten för ännu en sommar, det blir säkert någon till. Det har varit relativt chill i sommar ändå, men är glad att det är slut.

På måndag börjar skolan och det ska faktiskt bli skönt. Men varje gång det är jobbigt i skolan ska jag tänka tillbaka på den här veckan och alla biltema-kataloger jag har delat ut och tänka att skolan är värt det. Bra grej.

/ A

Flytthjälp, fest, kataloger och leran

Hej och hå, dagarna går och jag glömmer att blogga, så kan det gå. Men det händer faktiskt inte så mycket spännande att blogga om.

Men i lördags agerade jag flytthjälp åt min bror och hans flickvän som har fått för sig att pröva lyckan i Stockholm. Så det var ett himla bärande och stuvande och springande i trappor. Jag tycker det är ganska tråkigt att dom flyttar till Stockholm - på tok för långt bort med tanke på att dom ska få barn nu i höst. Men förhoppningsvis så kommer dom inte bosätta sig där för gott.

Lördagskvällen spenderade jag på fest hemma hos Johanna, tänk att jag äntligen kom iväg på en av hennes fester - sjukdom och Kolmården har satt käppar i hjulet de andra gångerna. Men nu så! Och trevligt var det!

Den här veckan är även den sista veckan på Posten för i sommar, gryyyymt skönt! Det är visserligen den tyngsta veckan på grund av att både IKEA- och Biltemakatalogerna ska ut. Bra planering där helt enkelt. Så min arbetsuppgift den här veckan är mest att köra kataloger på alla möjliga ställen. Ganska skönt att inte köra någon post men tämligen fördummande då det enda jag behöver tänka på är huruvida det sitter en lapp på lådan eller inte. Men tre dagar kvar nu bara! Fint är det.

Förutom det så hade vi en av de lerigaste träningarna någonsin igår - Lundby IP är lite av en lervälling efter allt regn och alla matcher. Och det blir ju roligt när man kommer på att man kan stänka och lera ner tränaren. Rent spontant så känns det inte helt rätt att tränaren är bland de lerigaste efter träningen. Men äsch..

Ne usch, nu måste jag sova så jag orkar gå upp klockan 5 imorn bitti för att köra Biltema. Woop woop!

/ A

Andreas Carlsson



Läste ut den här boken igår och jag måste säga att jag är imponerad av Andreas Carlsson. Rekommenderar den verkligen!

Hur som helst så är dom flesta av er nog medvetna om att pojkband är min stora svaghet vad gäller musik. Vissa stunder är det det enda jag lyssnar på. Men grejen är ju att det alltid är bandet och artisterna som står i fokus. Men alltså herr Carlsson förtjänar en stor jävla eloge. Jag var innan jag läste boken medveten om att han skrivit många av hitlåtarna som jag växte upp med, då framförallt till pojkband som Backstreet Boys, *NSYNC, Westlife och 5ive. Men det jag inte visste var att han i princip har skrivit alla mina favoritlåtar med dessa band.
Så ja, skriva låtar det kan han, i alla fall låtar som jag älskar över allt annat!

Men ja, jag rekommenderar den verkligen, det är otroligt intressant att läsa om allt han har upplevt. Det är speciellt roligt att läsa om hur vissa låtar kom till och att till exempel "I want it that away" med Backstreet Boys är den mest kryptiska låttexten han någonsin skrivit. Lyssna på den, den är ganska skum faktiskt ;)

Och det bästa är att Westlife i princip sa, i deras begynnelse, att de ville bli precis som Backstreet Boys, musikmässigt och storhetsmässigt. Tänk om jag hade vetat det år 2000 när jag hade en pojkbandskris..haha.

Läs den!

/ A

Och så var det det där med fotboll..

Som sagt så hade vi ännu en match igår och det gick bra! Vi vann över KIF med 5-1, stabilt som sjutton! Tjejerna har gjort två riktigt bra matcher den här veckan. Andra halvlek igår var väl kanske inte den bästa men det få vi tränare ta på oss, för vi slängde runt lite och lät tjejerna spela på lite ovana positioner. Men det gick ju bra ändå. Nu är grundserien slut för vår del, det är en omgång kvar men den står vi över då det är ojämnt antal lag i serien. Men upplägget ser ut som så att de sex bästa lagen går vidare till ett slags slutspel för att göra upp om den slutliga segern och som det ser ut just nu (och borde se ut på måndag när sista omgången är spelad) så hamnar vi på en tredje plats. Så nu blir det slutspel. Och just nu skulle jag vilja påstå att vi är så jävla bra att vi nog kan vinna över dom lag som vi vanligtvis brukar ha lite svårt att vinna mot. Kan bli bra!

Men intressant statistik för serien så här långt är att vi har spelat 10 matcher, vunnit 6 stycken och spelat 3 oavgjorda (varav 2 är mot lagen som ligger över oss i tabellen just nu). Vi har tryckt in 39 (!) mål, varav 11 i samma match och bara släppt in 12 mål.

Ja, tjejerna blir onekligen bättre och bättre för varje år som går och de otaliga timmar som jag lägger ner på det här laget varje vecka är faktiskt de bästa timmarna i veckan. Ja, jag är jävligt stolt!

Efter två matcher på en vecka så var det ganska lugnt på träningen idag och det var inte så många där. Vilket av någon underlig anledning alltid innebär att jag får springa mer. Men det är roligt (förutom att jag inte alls hänger med längre, hehe), fast mitt redan sargade vänsterknä känns lite mer sargat nu och jag är helt slut.

Förutom 1½ timmes träning med tjejerna så har jag jobbat ca 4 timmar idag och enbart haft inomhustjänst, ganska skönt faktiskt. Det är ju min lediga vecka men det har varit en tuff vecka rent postalt så jag gjorde en insats och såg till att inomhusarbetet kom ikapp. Får se om det blir jobb imorn eller inte, det beror på om någon är sjuk för då ringer telefonen imorn bitti. (Måste jag säga att jag innerligt hoppas på att alla är friska imorn?)

Hepp, sitter och kollar på TIM Cup just nu, någon försäsongsturnerning med Milan, Inter och Juve - 45minutersmatcher och turneringen avgörs på en kväll. Lagom slötittande...

Töntiga supercoppa- El Clasico igår tänker jag inte ens kommentera (knappt i alla fall). Är så trött på Barcelona, Real Madrid, Mourinho och Pep. Det handlar inte om fotboll när dom möts längre, det är bara tönteri på hög nivå. Och jag gillar verkligen inte när fotbollsmatcher förvandlas till hockey och alla ska slåss och knuffas. Våld hör inte hemma i sport (inte någonstans faktiskt). Punkt!

/ A

Organisera + pärla = sant!





Styrde upp organisera mera genom att pärla mera. Otroligt  bra grej! Både slutprodukten och att kunna kombinera mina två favoritsysslor: att organisera och att pärla! Me like

Lunch med Johanna och fotbollsmatch

Idag har jag lunchat på stan med Johanna! Vi har inte setts sen skolan slutade så det var riktigt nice att träffa henne :) Vi bestämde oss för att äta på Jensens Böffhouse, aldrig mer tänker jag äta där. Åt ju där för några veckor med Verran och det var det bra service men idag var det bara skamligt. 13.20 satte vi oss vid ett bord, 13.45 fick vi beställa maten och 14.20 (!) fick vi maten efter att Johanna sa till. Och då var maten knappt varm. Ne fy sjutton, blir inget mer Jensens för mig inte.

Så efter maten gick vi en runda på stan och jag lät mitt norska kort gå varmt (varmare än maten i alla fall).

Jag köpte mig en ny tröja:



och några böcker:

Gå på djupet, Live to win, Hatet mot muslimer och Paganinikontraktet.


Igår kväll hade tjejerna match också, det blev vinst med 3-0 mot Sturehov, riktigt nice! Så för tillfället ligger vi tvåa i serien. Emelina var nere på matchen igår också för att ta lite bilder, jag tänkte att det kan vara kul med lite foton på tjejerna. Tyvärr bjöd vädergudarna på hällregn under hela andra halvlek - men hon lyckades ta 260 bilder ändå, helt okej många..



/ A

Organisera mera





Ja, skolan drar ju snart igång igen och då gäller det att organisera sig lite så man vet vart man har allt.
Är sjukt nöjd med denna faktiskt, mest för att konstruktionen är helt hemmagjord.

Ingenting, ingenting..

Att göra ingenting, eller snarare att inte behöva göra någonting är min nya favoritsyssla. Fy fasiken vad skönt det har varit. Det är alltså det jag har gjort idag, absolut ingenting. Eller ja, jag har ju pärlat, strykt och limmat. Tänkte försöka slänga upp en bild under morgondagen.

Igår kväll hängde jag dock på Liquid med Andréa, Verran, Anna, Emma, Henrik och Pontus. Sjukt nice, men sjukt kallt. Vad hände med sommaren liksom? Den försvann litegrann. Plus att det var fredagkväll och är det någon gång i veckan som man (jag iaf) är sliten så är det just fredagkvällar. Men det var nice att bara sitta och ta en öl - inte så värst ansträngande faktiskt!

Förutom att göra ingenting idag så har jag träffat Josefin nu på kvällskvisten. Vi chansade på att det kanske skulle kunna bli en föreställning av "Döden på hospitalet" ikväll, men icke. Inställt denna gång också. Vi hade ju inte förväntningar denna gång så vi blev inte lika besvikna. Vi gick till affärn och köpte lördagsgodis, bestående av Tom&Jerry-påsen och ett trepack Kinderägg, istället. Sen gick vi hem till Josefin och spelade Alfapet. Helt klart värt!

För övrigt så la jag ut en annons på Blocket häromdagen med lite böcker som jag vill sälja. Det går framåt måste jag säga. Har hitills sålt 7 av 15 böcker, varav jag måste skicka en till någonstans i Värmland. Så var nere på Maxi idag och köpte ett sådant där grönt brevpaket att skicka boken i. Men det fanns ju ingen anledning att lägga den på lådan idag för den töms ju inte förräns imorn och det är ju faktiskt jag själv som tömmer den så....

Yes, jobb imorn. Sista söndagstömningen för den här sommaren. Men sen är jag ledig måndag - onsdag nästa vecka. Ska bli så skönt. Sen är det bara 7 arbetsdagar kvar, sen börjar skolan. Yey? Njaaa..

Fotbollspärlor

Har pärlat lite fotbollsrelaterat de senaste dagarna.


En helt vanlig fotboll


Italienska fotbollsförbundets logga.

Kommer nog inte stryka någon av dom. Hatar verkligen att stryka stora plattor, så det blir nog inget av med det.

Men jag måste komma på något bra att pärla för jag fick nämligen ett ryck häromdagen och plockade ner alla mina ca 250 nyckelringar från väggen. De samlar mest damm och skapar en aningen hälsovådlig atmosfär i mitt rum. Så ut med dom. Grejen nu är ju att det är helt tomt på en del av ena väggen vilket ser ganska dumt ut när resten av väggarna är belamrade med tavlor och pärlor. Så måste göra något åt det...


Forwardcupen



Helgen har spenderats på ett gäng olika fotbollsplaner i staden, vi har ju nämligen varit med i Forwardcupen!
Och jag måste säga att det gick bra faktiskt.
Gruppspelet var lite svajigt där ett tag, första gruppspelsmatchen slutade 0-0. Sen ordnade det upp sig på fredagseftermiddagen och tjejerna vann med 7-0, helt okej siffror. Tidig lördagmorgon var det gruppfinal, vi var tvungna att vinna för att gå direkt till kvartsfinal och slippa en åttondelsfinal. Men det gick inte riktigt vår väg för vi förlorade med 2-1, det andra laget hade en chans och ett inlägg och det gjorde dom två mål på. Men så kan det gå, det gäller ju liksom att göra mål.
Men hur som helst så kom vi tvåa i gruppen, vilket innebar A-slutspel vilket är det första delmålet i varje turnering, A är ju bättre än B.
Så i lördags eftermiddag spelade vi åttondelsfinal, det började lite rörigt och det stog 1-1 i halvlek. Sen var det som att någon drog ur en propp, för vi vann med 6-1 till slut. Väl genomförd andra halvlek helt enkelt.
Så imorse, klockan 8, var det så dags för kvartsfinal mot ett finskt lag, internationellt värre. Väldigt jämn match som slutade 1-1 efter full tid. Straffar alltså. Jösses vad jag hatar det ordet. Efter den snöpliga strafförlusten i Örebrocupen så kände jag ändå att det var vår tur att vinna på straffar. Men det blev aningen för spännande med tanke på att till och med straffarna gick till sudden death. Men det gick vägen, vi vann, riktigt skönt faktiskt!
Så var det dags för semifinal, en match som spelades i konstant ösregn. Grejen med vår åldersgrupp var att den innehöll två lag från Finland; TPS Black och TPS White. Helt sjukt vilka bra lag, finskt lag som elitsatsar i tidig ålder vad jag har förstått från internet. Men vi tänkte att det bara är att göra det bästa av situationen, det gick visserligen inte alls så bra. Vi kollapsade totalt och förlorade med 10-1. Aningen förnedrande kanske, men äsch. Dumma finska lag...

Men vi kom alltså delad 3:a av 22 lag i vår åldersgrupp. Inte så dåligt faktiskt, är riktigt nöjd med det och framförallt stolt över tjejerna! Plus att vi blev bäst placerade Örebrolag och det gillar jag mest av allt! (IF Eker - laget som leker)

Forwardcupen är en bra cup, rent personligt alltså - guld som spelare och brons som tränare. Awesome! ;D

Men nu är helgen slut och det känns inte ens som att den har börjat. Men den nya jobbveckan består av arbetstiderna 6.30 - 12.15. Det kan jag leva med faktiskt.

/ The coach


Den uteblivna kulturen

Döden på hospitalet är en teater som spelas just nu i Wadköping. Teater är trevligt tänkte jag och Josefin, så vi bestämde oss för att köpa biljetter och gå på den här teatern. Ticnet krånglade som vanligt med mig. Jag har ett konto där men kom inte ihåg lösenordet och dom ville av någon underlig anledning inte skicka nytt till min mail så jag fick skapa en ny mail för att kunna skapa ett nytt konto på Ticnet, krångligt värre.
Så vi träffades i Wadköping igår kväll - exalterade över hur kulturella vi faktiskt skulle vara och självklart spända inför själva teatern. Men det var tydligen så att det var för få biljetter sålda, så det blev inställt. Snöpligt värre! Men Josefin ska ha en eloge för övertalningskampanjen som hon körde stenhårt på för att dom skulle spela den ändå. Men icke.
Så vi lommade därifrån och såg ledsna ut. Men vi åt pizza för pengarna istället, inte så värst kulturellt kanske, men gott!

Annars var det en trevlig dag igår, jag jobbade förmiddag igår så efter jobbet åkte jag upp på stan och åt en trevlig lunch på Jensens med Verran. Vi avnjöt även en chokladdoppad mjukglass till efterrätt, inga fel! Sen sprang vi på Lovisa och Josefin som gick en Open Art-runda i staden.

Anledningen till att jag jobbade förmiddag igår och inte eftermiddag/kväll var för att det var träning igår och jag ville vara med på sista träningen innan Forwardcupen som började idag. Första matchen slutade 0-0 och andra matchen vann tjejerna med 7-0. Helt okej siffror! Nästa match är imorn bitti och vinner vi den så är vi klara för kvartsfinal - så ja, det blir vinst helt enkelt ;)
Jag var ju faktiskt med och vann Forwardcupen ett år när jag själv spelade så nu vore det väldigt trevligt att vinna den som tränare. :)

Tjipp!


Bloggtorkan

Har varit lite bloggtorka den senaste tiden nu. Men har inte riktigt orkat och inte riktigt hunnit.

Men i fredags var det fest hos Frida - det var ju både födelsedagsfest och avskedsfest. Frida ska ju flytta till Frankrike och ha sig, spännande värre, så det var även franskt tema på festen. Jag gjorde en egen fransk landslagströja, blev ganska bra faktiskt. Det var en bra fest och kvällen gick väldigt fort.

Ju bättre festen är desto mer bakis blir man, tror jag. Hur som helst så var jag riktigt bakis i lördags, låg i soffan precis hela dagen och kollade på Skilda Världar. Bra skit det där, kommer verkligen inte ihåg den serien så det är spännande. Har snart kollat klart på hela första boxen och jag har även kollat genom första boxen av Tre Kronor, det är riktigt bra skit!

Söndagen spenderade jag med att pärla, stryka, limma, pärla, stryka och limma.


Svårt att få en bra bild, men det är i alla fall ett sådant där rör från
Super Mario, i 3D.
Fungerar ju även som kruka med blomma - bra för mig för jag har
ändå aldrig lyckats hålla en riktig blomma vid liv. ;)

Och nu är vi inne på ännu en ny jobbvecka, det är ganska skönt att börja vid 13.30 på dagarna men jag ser inte fram emot nästa vecka när jag måste gå upp kl 5 varje dag igen, för nu har jag litegrann vänt på dygnet men det ska nog gå bra.

Men i måndags var jag på bio och såg Harry Potter (igen) med Frida. Fast denna gång såg jag den i 2D, minst lika bra som i 3D faktiskt. Frida hade nämligen inte sett HP så då fick hon det i födelsedagspresent av mig och Andréa. Så därför har jag sett den två gånger på bio.

Igår hängde jag på uteservering med med Michelle, Victor, Anton, Andréa och Frida. Inga fel, inga fel. Tre cider, en öl och en redbullvodka senare hann jag precis med sista bussen hem.

Ne, här kan jag ju inte sitta längre - iväg till jobbet!

RSS 2.0