Oscarsgalan 2011 forts.

Efter att ha sett Oscarsgalan så har jag insett att jag borde se The King's speech och Black Swan, då de två filmerna tog hem de finaste priserna. Black Swan har jag på hårddisken, den andra filmen får jag se när den kommer ut på typ DVD. Har nog ingen lust att betala pengar för att se den ändå.

Men Oscarsgalan i sin helhet var nice och jag ångrar inte att jag förlorade en hel natts sömn för att se det. Men jag stör mig fortfarande på Filip och Fredrik som förstörde tacktal och pausmusik med sina kommentarer. Håll käften säger jag och prata när det är er tur. Men dom har fått mycket kritik för att det var dåligt. Så jag hoppas att dom inte är kommentatorer nästa år.

Det bästa med att vara vaken hela natten var helt klart att det såklart inte alls var jobbigt att gå upp imorse. Jag behövde ju liksom inte gå upp. Visserligen skapar det en viss rastlöshet på morgonen för jag visste inte riktigt vad jag skulle göra så jag tog en tidigare buss till skolan istället. Taggat!

Skolan idag har varit intressant, tröttheten har slagit till i omgångar och mot slutet skrattade jag åt allt. Minsta lilla verkligen. Otroligt spännande, livet blir roligare när man inte sover på nätterna ;)

Kvällen har spenderats/spenderas med att se på Inception som kammade hem 5 Oscars. Det är så sjukt bra! Jag dööööör!

Fast nu har jag varit vaken i 36 timmar i sträck så det börjar bli dags att sova faktiskt. Ska bara kolla klart på filmen :D

/ A


Oscarsgalan 2011

Oh yes, jag är fortfarande vaken och hänger i, det börjar säga emot nu, men har jag sett de "tråkiga" kategorierna så ska jag fanimej vara vaken och se de stora som typ bästa film och bästa huvudaktörer. Sådeså!

Men det är glitter och glamour och guldiga statyeter.
Anne Hathaway och James Franco är årets värdpar och jag kan hålla med Filip och Fredrik om att insatsen so far är ganska blek. Dom har inte gjort så mycket väsen av sig. Franco ser stelopererad ut, kom igen..
Men jag stör mig på Filip och Fredrik, dom bryter in med sina kommentarer hela tiden, jag vill höra vad galamänniskorna säger, inte vad F och F har att säga.

Men det går bra för Inception! Sjukt bra faktiskt! :D 5 Oscars redan, helt galet. Men det förtjänar den filmen, för den är så bra. Jag vet vad jag ska se på för film imorgon när jag kommer hem från skolan.
En film som det dock inte har gått så bra för är The Kings speech, den har ju varit förhandstippad i många kategorier men har blivit väldigt förbisedd. Jag har inte sett den så tänker inte uttala mig. Synd för den.

Bra för Inception!

Och alla dessa tacktal, vissa är så nervösa så de inte vet vart de ska ta vägen, vissa svär och vissa är självsäkerheten själva. Så det är nog egentligen det mest spännande på såna här galor.

To be continued...

Oflyt och Trassel

Det blev en väldigt snabb avslutning på inlägget i förmiddags men det berodde på att Anton kom hit och var otroligt taggad på bion.

Men ja, fotbollscupen gick åt skogen. Det var verkligen inte vår dag vilket visade sig i två väldigt konkreta exempel. Dels i matchen mot Hallsberg som var väldigt jämn och båda lagen hade målchanser, så ett kryss hade väl varit väldigt rättvist, men med 18 sekunder kvar gjorde Hallsberg 1-0. Sen spelade vi mot Gottfrifsberg, vi ledde matchen två gånger om, ändå blev det 2-2. Gottfridsberg kvitterade med 10 sekunder kvar av matchen. Då gick luften ur mig litegrann, för den matchen borde vi ha vunnit. Men vi fick helt enkelt inte spelet att stämma. Sen åkte vi ut i kvarten mot Adolfsberg efter förlust med 1-0.
Men vad fan, vi vann Örebrocupen, jag lever fortfarande på det. Finns inget som slår det...
Och det är som en av tjejerna sa efteråt: "Det känns kanske bra för de andra lagen, för dom kan säga att dom gjorde mål mot laget som vann Örebrocupen..."

Dock var det en seg cup, vi åkte dit 07.45 och kom hem typ 19.30. Lång väntan mellan några av matcherna, men jag hade med mig lite skolböcker för att läsa. Men hur lätt är det att läsa när ungefär 120 stycken 12-åringar springer runt? Det visade sig att det inte var så lätt, jag fick inget gjort. Jag köpte en Aftonbladet istället och då blev jag kallad tant av tjejerna. För om man läser Aftonbladet så är man tydligen tant, logiken? Det är en 12-årings logik helt enkelt...

Men ja, dagen har bestått av kvalitetstid med Anton, vi har sett Trassel i 3D. Filmen var otroligt bra och Disney har lyckats med den. Jag är inte något stort fan av de filmer som Disney har gjort den senaste tiden, men som sagt, Trassel var bra. Dock så kändes det lite ovärt att betala mer pengar för att se den i 3D då effekterna uteblev litegrann. Men förhoppningsvis så utvecklas väl 3D-effekterna med tiden. För jag blev inte imponerad.
Efter bion så åkte vi till McDonalds och åt mat. Men jag måste säga att jag hade klarat mig bra utan den måltiden efter allt snacks som intogs på bion. Vi valde nämligen att slå på stort med en Blockbustermeny innehållandes två stora drickor, stor popcorn och stor snacks (chipsen). Men Anton ville ha och snäll moster köper och det är som han sa: "Vilken tur att du tog med dig ditt kort idag". Tur att jag fick studielånet i fredags tänkte jag ;)
Men jag tror att Anton är nöjd med avslutningen på sitt sportlov.

Nu sitter jag och tittar på fotbollskanalen Europa. Inte för att jag är så nöjd med Romas insats idag då de tappade en 2-0 ledning till 2-2 mot Parma.

Sen zappar jag över till Oscarsgalan, tagga! Men det är bra, för den är lagom slut tills jag ska gå upp imorgon bitti. Sömn? Nej, det är överskattat!

Ciao!


Tiden flyger förbi

Veckorna går så fort så jag hinner inte med. Men på ett sätt så är det skönt att veckorna går fort, för det innebär att det snart blir vår. Är så galet trött på den här vintern nu. Men efter några dagar med -20 så har det återigen blivit normal temperatur, skönt det i alla fall.

Den här veckan har mest bestått av skola på dagarna och andra aktiviteter på kvällarna. Så ja, det flyter på.
I onsdags var jag visserligen ledig, vilket var skönt. Men jag blir så förvirrad av att vara ledig mitt i veckan, för då tror jag att det är måndag på torsdagen och sen är det helt plötsligt fredag. Inte för att det gör mig något med fredag, för det kan ju inte annat än vara skönt.

I torsdags var jag hemma hos Verran med Andréa och Frida för att kolla på film och äta fruktsallad. Vi gjorde enormt mycket fruktsallad faktiskt, men det var nice! Vi kollade på Step Up 3, så sjukt bra film. Men all teknik som finns i dagens samhälle gjorde att det tog ett tag innan vi kollade på filmen. Men det funkade till slut, det hackade visst litegrann, jag märkte inte det, men vissa andra störde sig tydligen på detta. Men äsch...

Fredagen hade kunnat bli en lugn dag, det var väl tänkt så i alla fall. Vi skulle nämligen bara skriva rent intervjun som vi genomförde på torsdagen. Vi gjorde detta, men vi hamnade även i en diskussion med vår kursansvariga. En diskussion som det inte fanns en chans att vi skulle vinna, men det var intressant. Vi ville mest att hon skulle bemöta "rykten" som går om vår klass. Efteråt kunde jag bara skratta, jag orkade inte ens vara arg.
Men big note to self: Du kan aldrig uppleva en känsla om den inte bygger på fakta (såvida du inte är lärare)
Men jag ska inte skriva något mer om det här nu för tydligen så läser våra lärare facebooksidor, så vem vet, dom kanske läser bloggen också. I så fall: hej hej! ;D

Igår var det fotbollscup hela dagen i Askersund, vi hade inte turen på vår sida helt enkelt och åkte ut i kvartsfinalen. Så kan det gå!

Nu måste jag gå, för idag ska jag på Trassel 3D med Anton! :D Yey!

/ A

Dålig humor och smärta

Jag tror att jag övertaggade Magnus Betnér litegrann igår faktiskt. Det var inte så bra som jag trodde att det skulle vara. Han brukar ju vara extremt bra. Men hans skämt igår var tråkiga faktiskt. Han stog mest på scenen och skrek tyckte jag och såg lite väl självbelåten ut. Nej, jag är lite besviken.

Idag har varit rätt chill, grupparbete i några timmar och föreläsning. Jag gick i första pausen på föreläsningen. Anledningen är att föreläsaren är virrig och gör mig förvirrad. Jag får ut mer av att läsa hemma.
När jag kom hem tog jag mig en promenad på gåbandet. Jag tror att jag kanske körde lite för hårt för satan vad jag har ont i knät nu. Jag börjar bli så trött på det här knät nu, men det finns ju ingen smärta. Det sa en lärare på gymnasiet en gång. Han har ju rätt, smärta är bara något man får för sig. Men det kan ju göra jäkligt ont ändå liksom.

Så nu ska jag lägga mig raklång i soffan och kolla på någon film!

Ha det!

Bettan!

Magnus Betnér är i särklass Sveriges bästa komiker. Han har inga hämningar, drar sig inte för att reta upp folk och det är rakt på sak. Klockrent!
Just nu på kanal 5!


2 kg choklad och Elliott

Roma ger mig huvudvärk just nu. Jag blir så frustrerad och lite förbannad till och med.
I onsdags förlorade dom mot Shakhtar Donetsk med 2-3. Shakhtar av alla lag liksom, dom ska fanimej vinna mot dom! Inget snack.
För att inte prata om dagens match. Roma ledde med 0-3. 0-3! Men förlorade med 4-3. Det är så sinnessjukt. Det är ju något som är fel alltså. Felet skulle kunna stavas Ranieri. Tur att han avgick som tränare efter matchen då. Men i egenskap av tränare så vet jag att det på något sätt inte är tränarens fel, i alla fall inte till 100 %. Men det gäller ju att ta tillvara på de tillgångar man har på bästa sätt. Och Roma kanske inte har tillräckligt bra spelare för att vara i toppen. Men dom var ju sååå nära Scudetton förra året. Så jo.
Men det får fan bli lite ordning på Roma nu, för jag kan ju inte gå runt och vara såhär frustrerad jämt. Men det ska bli spännande och se vem som tar över Roma nu. Jag skulle kunna anmäla mig frivilligt...

Men förutom fotbollsrelaterade problem så har den här helgen varit väldigt trevlig men framförallt har den varit lugn och avkopplande och jag har inte ens behagat mig att öppna en enda skolbok. Jag kanske borde ha gjort det, men jag har verkligen inte känt för det. Istället har jag levererat en 2 kg tung födelsedagspresent till Lovisa. Den innehöll 20 st maraboukakor á 100 gr. Jag har en känsla av att presenten blev uppskattad men jag tror att hon gillade pärlplattan i form av Heffaklumpen snäppet bättre. :) Det var självklart väldigt trevligt att träffa Lovisa, det händer ju inte så ofta nuförtiden, vilket såklart beror på att hon bor i den där staden Uppsala.


Lovisas present

Men det allra bästa var nog att det återigen är dags för mig att ha hand om Elliott. Det är trevligt med lite sällskap och han är ju så söt! Och mysig!
För er som undrar över det här med Elliott så är det ju så att jag och L fick det här söta gosedjuret i julklapp av Tove förra julen i Oslo. Så vi har alltså delad vårdnad om honom. :)


Elliott!

Idag har det varit fotbollsträning, det var inte så många där vilket resulterade i att jag var med och spelade match i 30 minuter. Det var sjukt jobbigt, men trevligt med ett litet träningspass. Jag gjorde till och med några mål. Skönt att takterna sitter i. ;)
Efter träningen tog jag en promenad till Sanna och fikade och snackade lite skit i några timmar. Väldigt nice! :)

Så efter en lugn och trevlig helg är jag redo för en ny vecka med skola. Dock är jag inte ett dugg trött just nu så det ska bli spännande att se när jag somnar. Jag tippar på ett halv två.

Ciao!

Veckan..

Just det, bloggen, lätt att glömma bort mitt i allt läsande om paragrafer och lagar.

Men jag klagar inte på det, för det är väldigt intressant att läsa om LVM och LVU och allt annat. Det rullar på ganska bra nu faktiskt. Jag är inte ett dugg stressad längre faktiskt, känns som att man har kommit in i tempot. Alternativt så har arbetsbördan minskat. Kan vara en kombination också.

Den här veckan har i alla fall varit ganska chill. Jag har inte alls varit på universitetet så mycket som jag var där förra veckan. Vi hade ett seminarium i helklass, inget vidare faktiskt. Jag gillar mer när det är tvärgrupper, det är lättare att diskutera då. Vi ska ha ett likadant seminarium nästa vecka. Men det blir nog bra det där..

I tisdags åt jag lunch med Andréa och Frida, vilket var väldigt trevligt. Jag har inte träffat Frida sen nyårsafton så det var verkligen dags att ses. Det är intressant att vi går på samma skola men vi springer aldrig på varandra, visserligen hänger vi i olika byggnader. Men ändå.

Nej, det finns tyvärr inte så mycket mer att tillägga. Ska bli skönt med helg, jag har inte planerat så mycket och behöver nog inte plugga sådär jättemycket. Så ja, skönt är ordet. Mest för att jag inte behöver gå på något kalas i helgen, det är det bästa! ;)

Nu ska jag pärla litegranna :)

/ A


Filmer och serier

Alltså, jag har i flera år gått och tänkt att Harry Potter och Fenixorden är en dålig film. Men nu har jag kollat på den, för första gången sen jag såg den på bio typ 2007. Den är ju faktiskt inte så dålig. Jag skulle dock vilja påstå att det är den sämsta av HP filmerna, men den är ju inte dålig ändå. Spännande. Intressant att man kan gå runt och få för sig att filmer är dåliga när dom inte är det...

Det är ungefär som att jag ska ge Lost en ärlig chans igen. Jag tröttnade på den där serien efter 1½ säsong ungefär. Men min systerdotter har snöat in totalt på den serien så jag ska faktiskt ge den en till chans. Har två säsonger på hårddisken nu som jag ska gå genom. Vi får väl sen om jag tycker annorlunda nu..

Jag har även kollat genom första säsongen av Solsidan, serien som prisas av varenda människa i Sverige just nu. Det är verkligen så, det vanligaste ordet på facebook klockan 20.00 på söndagar är just: Solsidan.
Men nej, jag förstår inte humorn. Eller, alltså, det är ju roligt, men jag har typ skrattat en gång på hela första säsongen. Så överdrivet roligt tycker jag inte att det är. Men jag har överlag lite svårt för svenska serier och filmer. Fast Ove Sundberg är ju i en klass för sig...
Josephine Bornebusch är iofs fantastisk! Hon är ju sjukt klockren i den rollen. Fast hon är ännu roligare i serien "Välkommen Åter". Den borde ni se om ni inte har sett den. Sjukt roligt!

/ A

Lördag

Grattis på födelsedagen älskade morfar! Du skulle ha fyllt 83 år idag.
Det är 14 år sedan du gick bort men det slutar liksom inte göra ont att du försvann så tidigt <3

Tur att det är syster Malins födelsedag idag också, på så sätt blir det en trevlig dag ändå :) Så vi har varit där idag och fikat. Eller ja, jag har inte fikat för det var bakverk med nötter och äpple och det håller ju inte. Men det är inte lätt, inte ens jag håller koll på alla mina allergier, så hur ska min syster kunna göra det. Mer hälsosamt för mig helt enkelt.
Malin fick en pärltavla av mig, föreställandes Iron Maidens maskot Eddie. Så det är den jag har pärlat på i veckan och limmat idag. (Det där med limmandet av tavlorna gör mig galen, inget annat kan få mig på så dåligt humör som det, det har nämligen en tendens att bli snett trots att man tycker man trycker dit dom rakt. Och då blir jag rent ut sagt förbannad på mig själv.) Men tavlan blev väldigt bra och Malin blev nöjd :) Det är ju huvudsaken.

Kvällen har spenderats med Melodifestivalen. Brolle är sjukt snygg, Christian Walz är världens bästa och Babbsan är jävligt häftig. Jag är inte så nöjd med kvällens resultat, men Brolle gick ju i alla fall till final. Men jag tkr att herr Walz borde ha gjort honom sällskap, eller minst ha gått till Andra chansen. Men men, röstar man inte så kan man ju inte klaga.

På tal om att rösta så ska det ju bli omval i den nordöstra valkretsen här i Örebro. Häftigt att få rösta en gång till. Bra för mig också, för jag röstade faktiskt fel i valet, jag skulle ju rösta rött i kommunvalet men råkade rösta blått. Jaja, det är en helt annan historia ;)

Jag har även kollat på Roma - Napoli ikväll, det gick ju käpprätt åt helvete. Men den där straffen som Napoli fick var det billigaste jag har sett i hela mitt liv, och då överdriver jag inte. Och jag säger det inte heller för att jag är Romanista. Den var billig. Helt sjukt..

Nu ska jag kolla på Harry Potter och Fenixorden, den har jag inte sett sen den gick på bio. Så jag kommer knappt ihåg vad den handlar om, så det ska bli lite spännande faktiskt..

Puss o Kram!

Förvirringen och snön

Alltså, anledningen till att jag ens skulle skriva på bloggen igår var för att berätta om EN sak, och den lyckades jag glömma bort att skriva om. Snacka om att vara förvirrad.
Men i alla fall, så skulle jag berätta att jag fick G på den där hemtentan som jag hade för tre veckor sedan som var lika med 10 dagars ångest. Så jäkla skönt att jag klarade den! Och det bästa av allt: gränsen för G var 8 poäng och jag fick precis 8 poäng (av 15 poäng). Varför vara överambisiös liksom?

För övrigt så är jag jävligt less på snön nu, var det tvunget att komma mer idag? Vi har haft vinter i 3 månader nu, räcker inte det?? Och det är skönt att bussarna går så bra också, det kom liksom inte en enda buss på 45 minuter vid universitetet i eftermiddags, sen kom det tre stycken på en gång. Plus att dom hade hoppat över 1an som skulle gå 16.17. Bara sådär liksom. Men jag tycker synd om busschaufförerna, dom får verkligen ta all skit fast det faktiskt inte är deras fel, det är som vanligt slipsnissarna som inte fattar någonting. Det verkar vara ett genomgående tema på många företag i Sverige. Bra jobbat!

Nej nu ska jag väl plugga lite. Imorgon är det 3 timmars föreläsning, vi får se om jag orkar stanna kvar hela tiden. Jag vill mest ha helg!

/ A

Hej hej bloggen!

Det känns som att det är skolan dygnet runt. På tre dagar den här veckan har jag varit på universitetet i ungefär 25 timmar och pluggat hemma i minst 7-8 timmar. Det är härligt! Förhoppningsvis så lugnar det ner sig någon gång här framöver. Kanske. Men jag har inte så höga förhoppningar om det faktiskt.
Men imorse fick jag lite sovmorgon i alla fall, det var riktigt skönt att sova någon timme längre än vanligt. Väl behövligt. Men det kompenseras imorgon när jag ska gå hemifrån vid 7.15. Men jag ska satsa på att köra hårt torsdag och fredag nu så att jag kan få lite ledigt i helgen. Det skulle vara grymt skönt!

Jag vet faktiskt inte om jag har så mycket mer att berätta om, det händer inte så mycket annat i mitt liv än att plugga. Det är ju lite tråkigt, men det är sant. Och jag tänker inte tråka ut er med att skriva om vad jag har gjort i skolan idag eller vilken rolig bok jag har läst i. Nej, någon måtta får det faktiskt vara.

Men jag kan berätta att jag spelade innebandy igår och att det gick skitdåligt, oavsett vilket lag jag var i så vann jag inte en enda match igår. Så otroligt frustrerande, det ville sig liksom inte. Men så kan det vara, tur att man inte är en så dålig förlorare längre, det var värre förr. Men det blir nya tag nästa vecka. Och jag borde verkligen hämta min riktiga innebandyklubba som ju faktiskt befinner sig i Örebro nuförtiden, men jag vet inte riktigt när jag ska hinna med det.

Just, jag har ju pratat med Lovisa ikväll. Det var väldigt trevligt, det var ett tag känns det som, men tiden går så jäkla fort så jag har tappat begreppet om tiden lite grann tror jag. Men som sagt, väldigt trevligt. Vi har båda mycket i skolan och vi har båda väldigt tunga böcker. Jag har visserligen 7 stycken som blir riktigt tunga tillsammans men hon kontrade med biologiboken som väger 3.6 (?) kilo! Helt sinnessjukt, inte direkt någon kvällsläsning.
Men det är tråkigt att jag antagligen inte kommer hinna åka till Uppis när Lovisa fyller, men jag blir stressad av att bara tänka på att åka bort över en helg och kanske inte hinna plugga. Nej, det går nog inte. Men satsar hårt på Valborg, då åker jag upp oavsett hur mycket jag har att plugga! Sådetså!

Nej, nu ska jag plugga lite till, platta lite på håret och sen gå och sova.

/ A

Helgen!

Varför är det så att helgerna alltid går så himla fort? Ena stunden är det fredag eftermiddag och innan man ens vet ordet av det så är det söndag kväll. Plus att den här helgen har varit fullspäckad, jag har ju knappt hunnit vila..

I fredags kväll var jag hemma hos Verran och Oscar. Vi hade nämligen styrt upp taco- och spelkväll :) Så det var vi tre, Andréa, Andreas, Sanna och Petter. Det var riktigt trevligt, vi började med att äta tacos i mängder för att sedan spela Alias. Det där spelet kan inte vara bra för hälsan, för jösses vilken hög stressnivå det är. Men det är sjukt roligt! Efter det så spelade vi Sequence, ett strategispel som jag inte riktigt orkar att förklara vad det är, men man ska få två rader för att vinna i alla fall ;)

Igår blev det ingen sovmorgon, det vara bara att dra sig upp och börja plugga. Sen städade jag mitt rum också, det var dags för lite storstädning nämligen. Så sängen bäddades rent, soffan dammsögs och golvet torkades. Men det blev ju rent och fräscht i alla fall och det är ju väldigt trevligt.
På kvällen var det dags för inflyttningsfest hos Anna och Henrik, det var väldigt trevligt :) Men jag tog det lugnt med alkoholen och följde inte med ut på krogen, jag följde med Andréa och Andreas hem och kollade på Cougar Town ett tag innan jag begav mig hemåt.

Idag har jag som vanligt pluggat, men vi har även haft den sista seriematchen för futsalsäsongen. Vi förlorade matchen med 6-0 men tjejerna gjorde en otroligt bra match. Det märks verkligen att vi har blivit bättre av att möta ett år äldre lag, för hade vi mött Sturehov i början av säsongen så hade det säkerligen blivit 14-0, skulle jag tippa på.
Efter matchen bar det direkt av till Frövi, dags för kalas. Syster fyller nämligen 40 år idag :) Hon fick två pärltavlor, en stor på Sandra och Anton och sen en liten på Dolph Lundgren och glad blev hon :) Tur det!

Nu försöker jag få lite ordning på den här textgranskningen som jag håller på med, men det går ganska segt. Ska dock vara klart på tisdag så får nog sätta lite fart nu!
Men 20.45 är det dags för Roma - Inter! Yes! :D

För övrigt var det väldigt skönt att tentaresultatet inte kom ut i fredags, men imorn kommer det. Ingen återvändo. Får jag omtenta så kommer jag inte ha något liv här framöver, det blir kul ;)

/ A

Felix Mendelssohn 202!

Idag är en viktig dag, en av de viktigaste på hela året, kanske den viktigaste till och med.
Det är nämligen så att Felix fyller år idag, hela 202 år! Stabilt som sjutton!


Födelsedagsbarnet!

Någon gång i mitt liv ska jag göra en resa i herr Mendelssohns fotspår, se hans barndomshem i Hamburg och besöka hans grav på Friedhöfe am Halleschen Tor i Berlin-Kreuzberg. En resa jag ser fram emot!

Annars är det som vanligt mycket i skolan, det bara byggs på hela tiden. Och vilken dag som helst kommer resultatet från ångesttentan, bara det ger ju lite mer ångest. Men det känns som att är för mycket så jag skrattar mest åt det, finns inget annat att göra.
Men jag säger som Lars Winnerbäck gör: "Jag blir oinspirerad och ledsen av kraven och stressen."

Nej nu ska jag väl ta och plugga lite...

/ A

Högvarv 24/7

Så mycket att göra, så lite tid! Jag hinner ju inte ens skriva på bloggen.
Hjärnan går på högvarv 24 timmar om dygnet, men huvudvärken har gett med sig i alla fall. Stjärnsmällen kom i söndags, då jag vaknade med dödens migrän. Jag kunde inte ens resa mig ur sängen. Jag har aldrig varit med om sån huvudvärk. Men det gick över framåt kvällen och sen dess har jag varit fri från huvudvärken. Så det är ju skönt i alla fall.

Igår hade tjejerna match mot KIF - det enda laget som, utöver oss, också bara är 98or. Matchen slutade 0-0, till oss ska jag tillägga. Vi hade så förbannat många målchanser men deras målvakt var på tok för bra. Det gick liksom inte att få in bollen. KIF däremot hade inte överdrivet många målchanser så vi borde faktiskt ha vunnit. Men man kan inte alltid ha milimetrarna på sin sida. Men jag blev väldigt frustrerad efter 4 stolpträffar så jag råkade slå handen i väggen, bara det att just där jag slog till så var det inte trävägg, det var stenvägg. Lillfingret fick sig helt enkelt en omgång och jäklarns vad ont jag har idag. Jag säger ju att det är farligt att vara tränare...

Idag har jag haft två föreläsningar om Socialtjänstlagen med en föreläsare som verkligen snurrade in sig i precis allting hela tiden. Inte så värst givande faktiskt. Men så är det ibland.

Nu ska jag försöka läsa litegrann, först ska jag bara välja vilken av alla typ sju böcker jag ska börja med. Jag har ingen ordning på något, jag läser lite i varje bok och tänker hela tiden: "Det där har jag nog läst någonstans i någon bok". Det är ju knappast hållbart.

RSS 2.0