Skillz!

Okej, idag höjde jag personbästat i eftersändningspelare då jag gjorde 35 pelare. Woho sa jag, wow sa mina arbetskollegor. Fy fan jag är så skillad. Egentligen borde jag jobba på Posten jämt för att jag är så bra på det jag gör det och det är nice. Och ja, när det gäller posten har jag grymt självförtroende ;)

Idag har jag träffat Zlatan och Chippen igen och jag blir bara mer kär för varje gång. Trots att Chippen verkade vilja äta upp min fot, seriöst. Och det är spännande att jag kommer bäst överens med Zlatan..men jag gillart.

Ja, jag träffade ju Andrea och Andreas också såklart, vi åt pizza och spelade rockstar. Sen åkte jag och Andrea upp på stan för att träffa Anna och Emma. Att äta mjukglass i på en uteservering i regn är så svenskt. Jag orkar inte ens bry mig om regnet längre. För det är ju bara vatten, och vatten torkar ju faktiskt. Precis, positivt!

Igår städade jag ur mina garderober och hittade det ena spännande efter det andra. So much crap! Men jag hittade en liten ram som jag tänkte att jag kunde göra en pärltavla av. Så jag fick för mig att pärla Totti, men jag hittade tre bra bilder så jag tänkte att jag pärlar alla tre för att se vilken som blir snyggast. Alla är lika snygga så nu vet jag inte vilken jag ska välja.
Det här är mitt största problem just nu, och det känns visserligen bra - faktiskt.

Jag kan inte klaga

Just nu är L uppe i fjället och vandrar runt på bergstopparna. Hoppas att dom har bättre väder än vad Örebro har just nu..

Jag bjuder på en video med Alex Wong and Twitch doin HipHop at So You Think You Can Dance. Så fucking grymt!
http://www.youtube.com/watch?v=W4vEe0609vc

(Det fanns ingen som gick att få in här, så ni får allt ta och trycka på länken..)

/ A

Ny vecka..

Imorse när mobilen ettrigt började låta klockan 5 så var det segt. Jag trodde att jag skulle döden dö av trötthet, men jag gick upp i köket och satte på radion på lagom hög volym och åt äggmacka. Det var väldigt trevligt så jag vaknade till ganska snabbt.

Den här veckan skulle jag egentligen ha kört bil i Hovsta och Lillån men har fått byta till moppechill i Vivalla. Mest för att jag ska hinna tillbaka snabbt och göra massa eftersändningar. Vilket i och för sig inte är den roligaste arbetsuppgiften men ändå rätt värt.
En gång gjorde jag 27 pelare med eftersändningar och idag kom jag bara upp i 22, lite synd för jag skulle gärna höja personbästat ;)

(Jag vet, det är antagligen ingen som förstår det här med pelare, men skit samma hehe)

Jag hade storslagna planer på att påbörja en röjning av mitt rum, det börjar likna ett katastrofområde mer och mer och får lite mer panik för varje dag som går. Men samtidigt så har jag sett värre, så jag chillar nog lite mer med det där. Jag tar nog helt enkelt en liten bit i taget, det blir bra.

Men först av allt ska jag kolla på Beverly Hills 90210! Yey!

Från och med idag skrattar jag oturen i ansiktet!

Det är spännande, för den 23e juli har de senaste fyra åren innehållit saker som gjort mig helt säker på att det är min personliga fredag den 13e. Det började ju för 4 år sedan då det egentligen var en väldigt trevlig dag men som mest bara var början på 2 års rent helvete. Men det där är jag förbi nu, men ändå har det varit en otursdag.

Så jag bävade inför dagen och tänkte först att jag antagligen skulle ramla ur kanoten, köra av vägen med postbilen och/eller göra ngt extremt dumt på Fridas fest.

Men sen tänkte jag att idag ändå kändes som början på något som inte är otur. Alltså det positiva tänket, och jag tror fanimej att det positiva tänket gjorde detta till en bra dag, en dag som inte betydde otur, utan som bara förde bra saker med sig.

Paddlingen gick fantastiskt bra och Josefin är en av världens bästa människor. Vi träffas alltför sällan och det är  synd. Men vi hade en väldigt trevlig förmiddag med näckrosplockande från kanoten och spännande försök att ta kort med hennes kamera och matande av änder. Och seriöst, vi lärde faktiskt änderna tricks.

Jobbet gick bra, och jag låg hela tiden före tidsschemat även fast jag nästan hela tiden körde i rätt hastighet. Det var nog första gången det hände, men en polisbil skrämde mig igår, big time! 

Fridas fest var fantastiskt bra och innehöll mycket trevligt folk. Dock en väldigt svår musikquiz som mest innehöll sådana låtar som jag inte alls har någon koll på. Krogen var väldigt trevlig (jag går inte på krogen på ett helt år, sen är jag på krogen två ggr på en vecka, spännande!) och saker och ting fick en väldigt spännande utgång helt enkelt. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Summan av kardemumman är att den 23e juli aldrig mer ska få vara en otursdag, positiva tankar övervinner allt och gör livet bättre.

Gud, jag mår nästan oförskämt bra. Jag gillart!

Jag har kommit över det så jävla hårt och det finns ingen bättre känsla!

/ A

Paddling!

Jag måste nog lära mig franska, mest för att jag inte förstog ungefär hälften av föregående inlägg. Men det står säkert jättebra saker! Men jag ska lära mig franska, det får stå på min att-göra-i-livet-lista. Awesome!

Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och styra den mot Hästhagen för en paddeltur med Josefin, nice! Äntligen liksom, en sommar är inte en sommar utan paddling med Josefin, så är det bara.
Dock ringde jobbet 8 imorse och undrade om jag kunde köra ut post idag. Men jag sa bara att jag ska paddla idag så det finns ingen möjlighet till det. Jag gillart! Det är ju ingen reklam idag så dom klarar sig säkert. Plus att det är fredag, det är aldrig mycket post. Så är det.

Och ikväll är det FEEEEEEEEEEEEEEEEST! Woho! Tagga som fan! (Kul att jag skrev sista meningen precis i samma sekund som jag fick sms från Frida om att man borde tagga inför ikväll) Coooolt!

Vi ses i ikväll, i dimman!

/ A

B-days

Imorgon ska vi på Fridas födelsedagsfest och alldeles nyss gjorde jag klart presenten! Eller min del i den. Det blev bra om jag får säga det själv. Ah, j'aime Rousseau et francais, c'est une langue très belle!

Alla fyller år på sommaren, det är ett problem. Alla ska ha presenter. Eller man vill ju ge alla presenter. Det blir mycket pengar att lägga ut på samma gång. Därför ska jag alltid i framtiden göra som nu och sy någonting! Eller sticka som jag gjorde i julas. Sjukt bra grej, blir billigare, mer personligt och man har dessutom kul när man fixar presenten! (Istället för att känna den ångest som alltid infinner sig när vi springer runt på stan dagen innan och panikletar.) Annat kreativt presentpyssel funkar också såklart, inte bara sömnad. Finns så mycket!

Jag är sjukt taggad på födelsedagsfest nu, det har ändå alltid varit den bästa sorten, trots presenthetsen.
Och inför imorgon är jag taggad på vårt franska tema!


Joyeux anniversaire tout le monde!

/Louis, votre fille francaise.

Dubbel och kvadrupel vinst!

Gliringar tycker jag faktiskt är att ta i, jag skulle mer vilja kalla det för att jävlas..men det är ju upp till var och en såklart ;)
Men ja, Lovisa har bättre karma än mig och har alltid haft, och visst hon är nog mer positiv än vad jag är, men jag jobbar ju på det. Och jag är inte alltid negativ, oftare realist. Det låter bättre i alla fall hehe.
Men mycket trissande blev det idag och likaså mycket vinster, jag vann faktiskt också några gånger, det får vi ju inte glömma. Men faktum är att Lovisa har både Gud, Jesus och Engelbrekt att tacka för turen ;)
Men det är trevligt när folk vinner på Triss, jag missunnar ingen det, absolut inte, så länge vi inte pratar mångmiljonbelopp ;) Då får gärna jag vinna..

Här kommer i alla fall bilder på en väldigt glad Trissvinnare:

Så glad blir man, det är helt sant! :D

Och Halvor har svarat på ett av alla mail vilket är helt fantastiskt. Så nu behöver vi inte bekymmra oss så mycket mer om det, förhoppningsvis. Men vi är ju positiva så antagligen inte.

Jag har pärlat massa glasunderlägg till ovansedda Trissvinnare nu under kvällen och väntar på godkännande så att jag kan stryka. Det blev väldigt fint och jag tycker att alla borde beställa. Bilder kommer när de är färdigställda =)

Jag har även fått mina postshorts idag som jag beställde i början av juni. Bättre sent än aldrig tänkte jag idag när jag fick dom, en storlek större än vad jag beställt. Nice!

/ A

Idag..

..vann jag på triss FYRA GÅNGER I RAD!!

Idag spelade jag och Amanda på triss vilket resulterade i många gliringar och ett konstaterande (åter igen) att jag har bättre karma än A. Tyvärr. Men jag måste hävda att jag är mer positiv också. Dagens vinster är alltså ytterligare ett bevis på att en positiv attityd gör allt och att man i och med den skapar sin egen lycka!

/Lo

(Finns lite bildbevis från detta som Amanda kan plocka fram tycker jag.)


Oskar LinnrosOskar Linnros - Från Och Med Du

Bästa låten just nu och den går på repeat hemma och i postbilen..så grym.

En rymdfärd skulle sitta fint

Mexikansk afton (lite halvt) igår kväll. Vi åt tacopaj och spelade ölspel. Sjukt kul. Sjukt stört. Sjukt bara.
Tacopajen var spicy och vinet var syrligt och chokladbollarna innehöll en stor mängd cider. Tomtar bollades runt på glaskanterna. Skrattet hängde konstant i luften.
Allt som personifierar en bra kväll. Top notch helt enkelt.


Idag gick jag upp ganska tidigt och insåg att det ständigt sker nuförtiden. Börjar jag förvandlas till en morgonmänniska? Hoppas! Ska bli spännande att följa förvandlingen. Har ätit frukost som bestod av två mackor, oboy och vaniljglass med chokladrippel. (Det är ju sommar..) Ska dra till gymmet nu och arbeta på mina magrutor. (Någon gång måste de ju titta fram!?)


Agnes kommer hem idag från Arvika och jag antar att man inte kommer få se något av henne överhuvudtaget förrän tidigast imorgon kväll. Då har hon i alla fall haft det bra. Igår tänkte jag och Mattis tillbaka på Hultsfred och körde 1-1-1-1-2-2-2-2-3-3-3-3-4-4-4-4-5-5-5-5-6-6-6-6-7-7-7-7 DU ÄR EN PARTYGNU! Vet inte om det blev rätt, but it brought back all the feelings (dude!).. Fler festivaler i våra liv! Jag är lite ledsen för att jag blivit så gammal bara, men det kanske går att motverka med några decennier i rymden? Kan man även åka tillbaka i tiden eller stannar man bara till?

/Lo


Krogen och flipflopen

Skogskollektiv låter väldigt spännande. Och jag ser mig som en av de 50, så jag är på ;)

Igår hängde jag med Jennie och Amanda, vi satt hemma hos Jennie och drack alkohol och kollade på bilder från när vi var små och spelade fotboll, vi var så små! Helt galet. Det fanns även bilder från den tiden när man trodde att man var så jäkla cool fast man inser nu såhär i efterhand att det nog faktiskt inte var så. Men det var ju skönt att man trodde det då iaf ;)

Och det ena ledde till det andra och så hamnade vi på Frimis. Jag hade flipflops på mig och det är fan inte att rekommendera på krogen, speciellt inte med allt glassplitter som finns på golvet. Men det var en upplevelse. Och förutom svårigheterna med skorna så hade jag grymt roligt. Jag träffade massa folk som jag inte har träffat på hur länge som helst. Men även folk som jag träffar oftare.
Nu undrar jag mest varför jag inte har varit på krogen sen förra sommaren, det är ju faktiskt roligt. Och man kan dricka lagom mycket innan krogen och inte göra av med en förmögenhet på krogen. Grymt upplägg som även innebär utebliven bakfylla och inga problem med söndagskörning. Bra grej!

Nu ska jag äta nyponsoppa, pumpa cykeln och sen tömma brevlådor i Hällefors.

/ A

Skogskollektiv?

Jag har varit i Smålands urskog i tre dagar och insett att jag vill bo på landet när jag blir stor. Varför vill nästan varenda människa vara i stan när de istället kan chilla runt i skogen? I skogen mår man bra. Där finns inga trafikljus som blir röda så fort man andas i närheten av dem (vilket var ett ständigt återkommande fenomen när jag cyklade till jobbet idag), inga stressade gubbar i kostym som har så bråttom att de smäller till dig på armen för att de inte hinner väja, inga pipande mobiltelefoner (eftersom det inte finns mottagning) och inga bilar som kör rakt igenom gräsändernas promenadstråk utan att se sig för.

Jag hatar inte stan, men jag älskar landet!

(Intressant. Har alltid sett mig själv som en storstadsbo.)

Det enda problematiska med det hela är att jag mest av allt är en social person med stort vänbehov. Alltså smider jag planer på att skapa ett stort kollektiv ute i naturen någonstans där jag samlar alla mina vänner. I det begreppet innefattas inte alla 324 från facebook utan de ca 50 viktigaste i mitt liv. Femtio pers är ändå lagom många, man kan hitta på skojiga saker, men hinner inte tröttna på någon eftersom det ändå är ett relativt stort antal.

(Med landet menar jag inte små fjantiga samhällen som Glanshammar, Fjugesta, Odensbacken osv. Med landet menar jag "mitt ute i skogen utan en enda granne så långt ögat kan nå". Kände att ett förtydligande var på sin plats.)

/Lo

Sooolen..inte gömma dig bakom molnen!

Nuförtiden är lördagar den bästa dagen på veckan, för det är den enda dagen som jag är ledig. Men jag tänker inte klaga på allt arbete utan jag tänker fina tankar om lönen som kommer den 25 augusti, den kommer bli fiiiin!

Men jag hade storslagna planer på att sola min vänstra arm idag. För det är såhär att när man kör bilbrevbäring så är det bara den högra armen som är ute i solen och således blir den brun och den vänstra armen inte alls brun. Så det ser faktiskt inte alltid riktigt klokt ut. Så min plan var att täcka över den högra armen och bara sola vänstra armen och läsa massa bra böcker, typ läsa klart VM-boken och börja på någon annan. Det senare kommer säkert hända, för läsa kan man ju göra utan att sola.
Så det får bli planen för idag.

Ikväll ska jag träffa lite gammalt Lundbyfolk vilket ska bli väldigt trevligt. Det var inte direkt igår man träffade dom. Och jag har hört något om JORDENS utgång, men jag ska som vanligt köra massa bil imorgon och i söndags satt jag de första två timmarna och kände mig bakis och var rädd för att polisen skulle stanna mig. Nej inga lördagsutgångar här inte.

Nästa vecka blir dock chill, jag ska jobba 15.30-19.15 hela veckan, och det är nice!

På fredag ska Frida ha festeferre och det innebär att jag kan gå ut för på lördag ska jag inte köra bil. Weho! Dock är det den 23 juli på fredag, och det brukar inte vara en bra dag, det brukar mest vara min egen personliga fredagen den 13e. Men vi kan ju hoppas att 21-årsfest och trevliga människor kan bli en vändpunkt på det hela. Jag hoppas. För bra blir det! :D

Nu läsa! Kanske pärla..vi får se.

/ A


Monsunregnet i Örebro

Okej, efter att ha räknat så har jag nu kommit fram till att jag såg 59 matcher live i fotbolls-VM, lyssnade på de 5 resterande matcherna live i radio och har i efterhand sett de matcherna på internet. Jag är ganska nöjd med min insats faktiskt ;)

Idag har jag kört postbil i monsunregn och tömt brevlådor. Det innebär att man istället för att köra 20 km/h för fort så kör man 20 km/h för sakta överallt. Ibland ännu saktare. Helt galet. Ibland såg man max 2 meter framför sig. Det var inte kul alls..
Men jag klarade det också, som tur var - även om det faktiskt var läskigt.

Sen blev det O'learys med folk vilket var trevligt, gott och läskigt dyrt. Men ibland får man ta sig råd helt enkelt, det gäller nog att passa på innan studietiden påbörjas då jag bara ska äta nudlar och annan pasta, ungefär som i Oslo, det gick ju bra.

/A

Plugg, abstinens och AC

Ja, då ska man börja plugga då. Spännande - verkligen. Jag är ganska taggad ändå, det känns verkligen som att det är nästa steg här i livet. Fast det känns lite läskigt också, ungefär som när jag skulle börja på gymnasiet och inte alls visste hur livet skulle bli. Det blev ju förjäkla bra (kemin till trots) så det här känns ändå rätt chill.

Och jag gillar mest att Andréa taggar fikat, redan nu. (Tur att vi strök fika från förbjudet-listan i vadet)

Och så är VM slut, och det fick en galet spännande avslutning. 116 minuter tog det för Spanien att göra matchens första mål och avgöra finalen. Det var fantastiskt, jag hoppade upp och ner i soffan och grät en skvätt när domaren blåste av. Jag är så fjölig vad det beträffar fotboll ibland, men jag blir så glad när rätt lag vinner. Hade Holland vunnit så hade jag bojkottat fotboll ett tag. Mer ovärdiga vinnare hade man fått leta efter, de gick ju bara in för att skada spelare och inte spela boll överhuvudtaget. Nej, både Van Bommel och De Jong borde ha blivit utvisade i första halvlek (totalkapning av Iniesta och dobbar i bröstet på Alonso). Någon måtta får det ju faktiskt vara, men sen blev det ju den varningsrikaste VM-finalen någonsin. Galna holländare..

Annars svettas jag mest i postbilar, det är härligt. Ingen AC här inte, vad ska man med det till? 38 grader i bilen är ju fantastiskt nice! Men man ska faktiskt inte klaga, inte efter den sinnessjuka vintern som vi genomled.

Så vad gör man när det inte är VM längre då - när VM-abstinensen slår in? Aftonbladet tipsar om isländska cup-kvartsfinaler, massage och hångel. Jag håller mig till VM-soundtracket och fenomenal läsning i form av VM-boken 2010 där det står om alla VM genom tiderna.
Och imorgon ska vi till O'learys och dricka vi-har-kommit-in-på-universitetet cider.
Abstinens? Nej, aldrig..;) Bara 4 år kvar till nästa VM ju!

Jag kom just fram till att när nästa VM startar då har jag pluggat klart..galet! Speciellt som det känns som igår Italien tog sitt guld 2006. Åh hej och hå! Tiden går så fort när man har roligt. Och nästan jämt har man roligt (som L brukar säga).

/ A som i abstinens och AC


Antagen 2!Ah shit, snacka om dagens höjdpunkt! :D

Antagen!Nu blire plugg för hela slanten..

I'm back in the game..

Jag känner lite för att börja blogga igen, så jag kör lite här. Det är nog dags att börja leta glädjeämnen i vardagen igen. Faktiskt..

Nuförtiden jobbar jag mest, men det är faktiskt ganska soft. Även om jag är bra på att klaga på det så är det inte så farligt. Jag kör mest bil och undviker att backa sönder ännu en backspegel. Det går faktiskt ganska bra. Och det är ganska trevligt att köra runt i villaområden och se idyllen, den finns precis överallt i Lillån och Hovsta. Trevliga barn som kommer och blir överlyckliga när man ger dem post och pensionärer som tycker det är trevligt att prata med brevbäraren. Ja, det är faktiskt ganska trevligt, jag ska sluta klaga på Posten.

För övrigt så är det ju massa sommarjobbar på Posten nuförtiden också, och det är väldigt nice att ha folk i samma ålder omkring sig, det är segt med 60-åringar som muttrar hela tiden, man blir lite knäpp till slut.

Och imorgon ska Verran ha 21-årsfest. Det ska bli riktigt trevligt, det enda som kan komma ivägen för en trevlig kväll är katterna. Men man får väl anstränga sig lite ;)

På söndag ska jag tömma brevlådor någonstans i Lappland (nej, okej, kanske inte Lappland men Hällefors och Kopparberg känns som världens ände faktiskt). Det ska bli spännande, för det blir första gången jag åker runt själv. Och åker jag jättevilse så kanske jag stannar kvar där och hänger runt lite, säkert trevligt. Hellre fast där än i Manila faktiskt ;)

Nu ska jag äta naturgodis och kolla klart på Grease, den är så spännande! ;)

/ A

RSS 2.0