ForwardcupenHelgen har spenderats på ett gäng olika fotbollsplaner i staden, vi har ju nämligen varit med i Forwardcupen!
Och jag måste säga att det gick bra faktiskt.
Gruppspelet var lite svajigt där ett tag, första gruppspelsmatchen slutade 0-0. Sen ordnade det upp sig på fredagseftermiddagen och tjejerna vann med 7-0, helt okej siffror. Tidig lördagmorgon var det gruppfinal, vi var tvungna att vinna för att gå direkt till kvartsfinal och slippa en åttondelsfinal. Men det gick inte riktigt vår väg för vi förlorade med 2-1, det andra laget hade en chans och ett inlägg och det gjorde dom två mål på. Men så kan det gå, det gäller ju liksom att göra mål.
Men hur som helst så kom vi tvåa i gruppen, vilket innebar A-slutspel vilket är det första delmålet i varje turnering, A är ju bättre än B.
Så i lördags eftermiddag spelade vi åttondelsfinal, det började lite rörigt och det stog 1-1 i halvlek. Sen var det som att någon drog ur en propp, för vi vann med 6-1 till slut. Väl genomförd andra halvlek helt enkelt.
Så imorse, klockan 8, var det så dags för kvartsfinal mot ett finskt lag, internationellt värre. Väldigt jämn match som slutade 1-1 efter full tid. Straffar alltså. Jösses vad jag hatar det ordet. Efter den snöpliga strafförlusten i Örebrocupen så kände jag ändå att det var vår tur att vinna på straffar. Men det blev aningen för spännande med tanke på att till och med straffarna gick till sudden death. Men det gick vägen, vi vann, riktigt skönt faktiskt!
Så var det dags för semifinal, en match som spelades i konstant ösregn. Grejen med vår åldersgrupp var att den innehöll två lag från Finland; TPS Black och TPS White. Helt sjukt vilka bra lag, finskt lag som elitsatsar i tidig ålder vad jag har förstått från internet. Men vi tänkte att det bara är att göra det bästa av situationen, det gick visserligen inte alls så bra. Vi kollapsade totalt och förlorade med 10-1. Aningen förnedrande kanske, men äsch. Dumma finska lag...

Men vi kom alltså delad 3:a av 22 lag i vår åldersgrupp. Inte så dåligt faktiskt, är riktigt nöjd med det och framförallt stolt över tjejerna! Plus att vi blev bäst placerade Örebrolag och det gillar jag mest av allt! (IF Eker - laget som leker)

Forwardcupen är en bra cup, rent personligt alltså - guld som spelare och brons som tränare. Awesome! ;D

Men nu är helgen slut och det känns inte ens som att den har börjat. Men den nya jobbveckan består av arbetstiderna 6.30 - 12.15. Det kan jag leva med faktiskt.

/ The coach


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0