Mot Uppis!

Jaha, det börjar bli dags att packa ner det sista i väskan nu och göra sig redo för avfärd. Gött ska det bli! :)

Nej jag har faktiskt inget mer att skriva just nu, men jag kommer inte att ha med mig datorn till Uppis så det blir nog inte så myckt bloggande under helgen. Ni får veta på måndag hur helgen har varit helt enkelt. Om jag kommer ihåg något ;)

Ha det gött!

/ A

What's a-motto with you?

Egentligen borde jag vara i skolan just nu och vara på föreläsningar hela dagen. Men jag har faktiskt bättre saker för mig. Eller ja, jag är hemma och pluggar istället. Föreläsaren har vi haft förut och det är tyvärr inte så mycket att hänga i Bob. Hon kan sin sak men är inte så bra på att förmedla den till stora grupper. Så jag sitter hemma och skriver på nästa veckas seminarium istället. Tänkte att det var smartare för jag kommer nog inte ha så mycket tid över för plugg i helgen. (Läs: ingen tid alls).

Annars kommer dagen att innehålla packning inför helgens bravader, städning av rummet för att dammsuga upp eventuellt pollen som har en tendens att smyga sig in och sen ikväll blir det fotbollsträning. Ja, full rulle skulle man kunna säga.

Igår efter skolan träffade jag Sanna, vi åt blåbärspaj och pratade om livet. Nice nice! Och nästa helg har hon födelsedagsfest så nästa projekt blir att hitta en födelsedagspresent till kvinnan. Inte det lättaste i världen inte. Förra året improviserade jag och gav henne presentkort på middag och biljard. Det har ännu inte hänt. Haha, sjukt bra grej. Men vi tar det i Turkiet, det blir bra. :)

Kollade även på El Clasico Grande igår, alltså Real Madrid - Barcelona i Champions League semifinal. Jag brukade gilla Barcelona förut, eller jag gillar dom fortfarande på det sättet att de kan spela en helt fantastisk fotboll. Men allt runtomkring, jag börjar bli lite skeptisk. Dom får oftast allt med sig och inget mot sig i matcherna. Reals tränare Mourinho blev lite sur efter matchen igår och uttalade sig lite hårt. Till exempel sa han något i stil med att vem vågar kritisera ett lag som har UNICEF på tröjan. Jag kan tänka att det ändå ligger något i det, jag hoppas inte men man vet fan aldrig med fotbollen längre. Nej, jag är faktiskt inne på Mourinhos linje i det här fallet, Barca får alla fördelar som går att få och då är det ngt fel...

Nog om fotboll, dags att plugga vidare ett tag nu.

Ciao!

Häng på stan

Dagen började som sagt med jobb och nu vill jag inte ens se mitt eget röstkort, fy fasiken. Men det blev några timmar i alla fall och det ska bli riktigt gött med lön nästa månad för nu har jag ändå jobbat rätt så mycket. Jag tror nästan att jag får lugna mig lite för det känns som att när jag väl har en ledig dag från skolan så är jag på posten. Men det är snart sommar och då behöver jag i alla fall inte kombinera jobbet med skolan. Det ska faktiskt bli skönt att bara jobba, för då behöver man knappt tänka ;)

Efter jobbet åkte jag upp på stan för att luncha med Michelle, på Rosalis Deli. Det var riktigt nice och gott! ;) Efter några timmars ätande och pratande så drog vi oss ut på stan för att shoppa lite grann, men bara lite, vi är ju trots allt studenter. Men jag köpte två t-shirtar och som vanligt när jag är på stan så blev det ett besök på Panduro för att fylla på pärllagret.
När vi hade gått ett varv på stan så joinade Lovisa och då tog vi ett nytt varv på stan. Men efter ett tag så blev vi trötta på att gå så då tog vi en fika på Java och satt där tills det blev aningen kyligt. Då gick vi lite till på stan. Vardagsmotion - check!

Egentligen var det EN sak som jag verkligen var tvungen att införskaffa på stan och det var ett nytt busskort. Köpte jag det? Nej såklart inte. Minnet är bra men kort...

Imorgon blir det skolan hela dagen och träffa Sanna på eftermiddagen :) Torsdag ska jag skriva klart nästa veckas seminarium och på fredag bär det av till Uppsala för att fira Valborg. Yes Yes Yes! Fan vad skönt att det ska bli att faktiskt få göra något roligt på Valborg för en gångs skull.

Dags att finslipa på morgondagens seminarium. Är inte helt nöjd men orkar faktiskt inte med det där mer nu, det får bära eller brista. Annars är det bara gör om gör rätt som gäller. Livets motto!

Ciao!

Påsken del 3

Gårdagen spenderades med Emelina, vi satt och pärlade i princip hela dagen. Det var riktigt nice! :D
Vi har hade tänkt göra det i julas tror jag men det blev till påsk istället. Det funkar det också.


Leonardo DiCaprio i svartvitt. (Strök den dock inte)


Omnom! Från spelet Cut The Rope :D


Godiset som Omnom ska äta


Emelina gjorde Angry Birds-fågeln :)



Hon gjorde även lite grejer till sin Super Mario-dörr :)

Hon pärlade även en buske som jag tyckte såg ut som Flubber, det blev lite ansträngt när jag sa det, haha ;)
Jag missade tydligen att ta kort på den, oops.

Men ja, det var riktigt trevligt och vi lär göra om det. Fast nästa gång ska vi försöka pärla något riktigt stort och häftigt. Vi ska bara komma på ett bra motiv först :)

Annars så är påsken slut nu och lika bra är väl det. Det blev inget påskägg hos farmor och farfar men väl en tårta som såg ut som en kyckling. Det gick minst lika bra faktiskt.

Imorgon ska jag jobba några timmar på förmiddagen, det är ju nämligen så att det ska vara omval här i valkretsen och nu ska alla röstkort ut. Efter jobbet ska jag luncha med Michelle. Awesome! :)

Ha det!


Påsken del 2



Jag har tagit lov från skolan, men skolan vägrar ta lov från mig. Det är otroligt värdelöst, faktiskt.
Skulle mest av allt bara vilja vara helt klar med seminariet nu, men är inne på slutspurten så snart så.

Helst av allt skulle jag vilja vara ute, men det går ju inte på grund av allergin heller så. För övrigt så kollade jag upp alla möjliga korsallergier igår, alltså allergier man kan få på grund av till exempel pollenallergi. Jag kom upp i 58 stycken. Alldeles lagom faktiskt. Awesome!

Ikväll blir det påskmiddag hos farmor och farfar :) Man kan ju alltid hoppas på ett litet påskägg ;)

För övrigt så läste jag igår i Aftonbladet att en grupp Fillippiner hade samlats i norra Manila igår för att korsfästa sig till Jesus ära, eller något sånt. På riktigt alltså, med spikar och allt. Det är ju faktiskt bara galet, men det var tydligen inget som kyrkan ställde sig bakom, tur det i alla fall. Synd att jag inte var i Manila förra påsken, då hade jag ju kunnat få så det här på riktigt. What a shame! Det hade varit en syn...

Nej, nu ska jag bli klar med det här innan påskmiddagen!

Glad Östern! (Happy Eastern)

Påsken del 1

Jaha, då var det påsk. En högtid som jag verkligen inte förstår mig på. För det första firar man att Jesus dog och det i sig är ju intressant. Fast det värsta är ju att påsk flyttar på sig, så det verkar som att ingen riktigt vet när karln dog, men ändå ska vi fira det. Och hur firar vi det? Jo med att äta ägg. Men ja, det verkar ju vettigt.

Konstiga högtider till trots så har jag i alla fall haft en väldigt trevlig långfredag. Jag har faktiskt hunnit med en hel del. Dagen började med ett besök på Maxi för att inhandla lite grejer för dagen men även massa annat gott som ska förtäras under helgen. Sen åkte vi ut till kyrkogården för att plantera lite blommor i minneslunden då det är mormors födelsedag idag :)

Sen packade jag kylväskan och begav mig till Kanotföreningen för årets första picknick! Så jag spenderade några timmar där med Lovisa och Frida, det var väldigt trevligt :) Och att kunna picknicka och sitta i shorts och T-shirt den 22 april är ju faktiskt helt otroligt nice! Och jag fick en present av Lovisa! Världens coolaste!


En 1up svamp med små 1up-godisar i! :D Otroligt nice!

Resten av dagen har spenderats inomhus, jag klarar liksom inte av att vara ute för många timmar när det är pollensäsong, jag blir helt igengrodd överallt. Det är ju fantastiskt.
Och det är så att för varje år som går så utvecklas det nya symptom för allergin. Det nya i år är eksem, i armvecket, det är jättecharmigt verkligen. Och sen har jag otroligt torra partier runt ögonen, det spelar ingen roll hur mycket jag smörjer runt ögonen, det försvinner inte. Allergi är verkligen charmigt, det må jag säga!

För övrigt så läste jag häromdagen att om man är allergisk mot Gråbo, som jag är, så kan det leda till allergi mot curry! Äntligen förstår jag varför jag har reagerat som jag har gjort båda gångerna jag faktiskt smakat på curry.
Jaja, nu ska jag sätta mig och leta efter mer saker som jag kan vara allergisk mot, kan ju vara bra att veta tänker jag ;)

Ha en bra Påsk och ät inte för många ägg! :D


Eyjafjallajökull



Ja, för ett år sen satt jag fast i Manila på grund av den där jävla vulkanen på Island. Eyjafjallajökull. Namnet är visserligen ganska roligt, men att sitta fast i Manila var inte så roligt. Men tack vare att jag bara hade en kanal på mitt hotellrum så kunde jag otroligt mycket om wrestling efter den veckan. Och jag kunde gå på bio varje dag för att det var så billigt. Plus att jag var nära ett vredesutbrott på McDonalds. Anledningen till att jag ens gick till McD var för att jag inte ville ha ris, jag ville inte ens se ris, och då tänkte jag att där borde dom inte ha det. Men den första frågan var: Do you want fries or rice? Wtf liksom. Plus att frukostbuffén på mitt hotell bestog av ris och kött. Precis vad man vill ha till frukost liksom. Ne men det var en spännande vecka och jag vill aldrig uppleva det igen, tack!
Jag borde faktiskt ha åkt till Island nu i dagarna och sagt några väl utvalda ord till den där vulkanen. Men det är ju så förbaskat dyrt!

Men jaja, nog om det, känns bara skumt att det redan har gått ett år sen resan. Crazy!

Den här dagen har gått otroligt fort. Den började med jobb mellan 6-9, uppgiften var att dela ut reklam i Vivalla, så det vara bara att köra på. Resten av dagen har spenderats i skolan med grupparbete, lite tråkigt att sitta inomhus hela dagen när det är så fint väder. Men jag är ju så jäkla allergisk så kan ju ändå inte vara utomhus för mycket. Men jag tog en sväng på stan på hemvägen för att inhandla en visselpipa och en hel del pärlor. :)

Och är det inte konstigt att man för bara några veckor sedan undrade om vintern någonsin skulle ta slut och nu är det nästintill sommar? Jag hänger inte med...
Men inte för att jag klagar alltså. Det är nice med värme (trots allergin)

Ha det!

Veckan som gått (halva i alla fall)

Hej alla glada!

Känner att jag har glömt bort bloggen litegrann de senaste dagarna, så nu blir det lite uppdatering på vad som har hänt de senaste dagarna.

I onsdags var jag alltså på Harrys och körde musicquiz. Det var väldigt trevligt, men det gick väl inte så jättebra i själva quizet. Men det är fan svåra frågor och vi gjorde så gott vi kunde. Men hur sjutton ska man kunna veta att Coldplay har snott ett gitarriff från Kraftwerk? Jaja, bättre lycka nästa gång helt enkelt.

I torsdags hade vi seminarium på förmiddagen om Unga Lagöverträdare. Det var väldigt intressant och det är väldigt fascinerande att Sverige daltar så förbaskat med folk som begår brott. Hur kan det vara synd om folk som begår brott, speciellt om brottet är att ta någon annans liv? Nej jag förstår inte riktigt det där faktiskt.
Efter seminariet så tog jag helg, riktigt skönt faktiskt. Gjorde nästintill inget vettigt resten av den dagen, läste lite i Våldsutsatta kvinnor och det går ganska segt, för jag blir så upprörd av att läsa den.

Fredagen spenderades på ett liknande sätt, jag borde nog ha pluggat mer men jag kan tydligen inte plugga om det inte är under stress. Så är det. Så jag färgade håret istället, det tyckte jag var mer vettigt. Så nu är jag lite blondare än innan. Skönt faktiskt.
På kvällen pallrade jag mig iväg hem till Verran för att spela TV-spel med henne och Andréa. Vi förtärde kladdkaka, alkohol och lösgodis innan vi började spela. Det gäller ju att värma upp liksom. Sen vann jag i Buzz två gånger, fick lite rage på Rock Band som inte riktigt ville vara synkat och sen bjöd vi grannarna på skönsång i Singstar. Ja, men det var en trevlig kväll! :)

Idag har jag städat hela huset vilket tog några timmar, men nu är det rent i alla fall och det är nice för det är ju faktiskt så att pollen har en tendens att ta sig in i hus också. Men nu har jag iallafall alla mediciner som jag behöver så snart borde jag må bättre än vad jag har gjort de senaste dagarna.
Idag har jag faktiskt pluggat, så nu är jag en bit på väg när det gäller att skriva 2 sidor till seminariet. Det går sakta men säkert framåt. Så länge det går framåt är jag nöjd.

Nu är frågan mest om jag ska spendera kvällen med att kolla på Harry Potter nummer sju del ett eller om jag ska läsa vetenskapliga artiklar...? Hm...

/ A

Too school for cool...

Ibland är man i skolan utan att plugga. Så har det varit nästan hela dagen idag i alla fall. Dagen började med att vi sökte vetenskapliga artiklar till caset som vi jobbar med under hela terminen. Vi hittade ett gäng artiklar på ungefär en timme som ska läsas genom nu för att se om dom är något att ha. Skönt att alla är på engelska...
Sen väntade vi i ett gäng timmar på att vi skulle ha handledning. Vi hade liksom inte grupparbete att göra eller rättare sagt inget som vi kunde göra. Det kändes lite konstigt faktiskt...
Så dagen har inte varit jätteproduktiv men man måste ha såna dagar också, kanske liiite ovärt att den spenderades i skolan ändå hehe.

Har hämtat ut tentan idag också. Det krävdes 14 poäng för att få G. Jag fick 14 poäng. Perfekt helt enkelt, varför vara överambitiös liksom? Nej, men det gick som väntat, jag fick väldigt lite poäng på de sista två uppgifterna som jag stressade genom och mer poäng på de tre första som jag antagligen la ner lite för mycket tid på.
På ett sätt känns det lite skumt att bli godkänd på en tenta och ändå veta att jag fortfarande inte fattar vetenskaplig metod. Det känns inte genomtänkt men jag orkar inte bry mig, faktiskt.

Ikväll ska jag till Harrys med Andréa, Verran, Anna och Emma - det är Musicquiz! :) Så ska jag ska nog ta mig en cider för att fira tentaresultatet också. Så får det bli. :)

Ha det!

Pärlor

Jag har pärlat en hel del de senaste dagarna och har faktiskt tagit mig i kragen direkt och strykt det mesta. Så titta och beundra ;)


Tröttnade lite på att mitt fönster alltid ser så tomt ut så jag pärlade
lite blommor som jag har satt upp där nu. Och ja, blommorna återfinns
Super Mario Bros. :)


Hammarby - såklart! ;)


Så nu står Hammarby bredvid Roma :D

Ibland så pärlar jag mest för pärlandets skull och då har jag ingen lust att stryka för jag vet snart inte var jag ska göra av allt och pärlor är faktiskt inte så billigt så man kan köpa det hela tiden. Men ni får se det ändå, i ostrykt skick :)


Love..


Siluett över Sverige


Glasunderlägg Turtles

/ A

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

JAG FICK GODKÄNT PÅ TENTAN!

Det är jävligt nice! :D :D :D :D

Fy fan alltså, jag loggade in och ut säkert 5 gånger på Studentforum bara för att se så det stog ett G varje gång jag gick in. För att vara helt säker på resultatet alltså. Jag har nog aldrig blivit så förvånad i hela mitt liv.

Jag tror det är dags att jag börjar tro lite mer på mig själv i skolsammanhanget. Nu har jag gått runt och varit helt säker på att få U på två tentor i rad och båda har slutat med att jag har fått G. Så att ja, jag är nog inte så dålig i skolan i alla fall.

Men fy fan vad skönt.

Det ska bli jäkligt intressant att hämta ut tentan för att se vad det var som räddade mig. För jag menar, jag hoppade ju i princip över en hel fråga så jag måste ju ha skrivit jäkligt bra på någon annan fråga eftersom det ändå räckte till G.

Nu ska jag gå och bränna upp Edvardsson, tack för mig!

Ledighet och problem med leveransen

Det blev en ledig dag idag på grund av att föreläsningen som vi skulle ha haft idag blev inställd. Det känns helt okej för jag anser fortfarande att våra föreläsningar inte är bra. Visserligen så gillade jag föreläsningen som vi hade igår, den var faktiskt intressant och föreläsaren var riktigt bra. Men den kan ha varit den första som faktiskt gav något vettigt. Hon var väldigt konkret och även fast jag precis läst en bok om Unga Lagöverträdare så förstår jag det bättre nu. Azum!

Så dagen ska väl spenderas med att plugga till nästa seminarium som handlar om våldsutsatta kvinnor så håller fortfarande på och läser boken om det, som jag nämnde här för ett tag sen. Måste fortfarande ta ett kapitel i taget för jag blir så upprörd.
Och så väntar jag på att tentaresultatet ska komma också. Inte för att jag är så nervös för jag kommer bli så galet förvånad om jag får G. Men U står väl för Utmärkt?

Har varit på apoteket idag också för att hämta ut allergimediciner så jag ska må lite bättre än vad jag gör just nu. Men mina tabletter fanns inte på apoteket för det var problem med leveransen. Det var likadant på alla apotek i hela stan så då är det ju kört. Så jag får hålla mig inne idag också. För mina andra tabletter är inte så mycket att ha om jag inte tar dom med de tabletterna som jag inte har nu. Bra att jag är så förberedd. Jag tror att jag varje år hoppas på att min allergi har försvunnit. Men icke...

/ A

Roma Roma Roma



Udinese - Roma igår kväll var helt galet. Det var kanske årets tråkigaste match fram till 88:e minuten. Det enda som hade hänt innan det var att Pizarro drogs ner i straffområdet och Roma tog ledningen efter att Totti slagit straffen i mål. Men vilken straff sen, så snyggt och så elegant. Men snacka om att vara iskall när han chippar in bollen när det står 0-0 och Roma verkligen behövde 3 poäng. Jag är imponerad men jag är ju iofs ganska så partisk med tanke på att jag anser att Totti är världens bästa fotbollsspelare.

Men ja, i 88:e minuten kvitterade Udinese via Di Natale. Och några minuter senare fick Udinese ett mål bortdömt efter att Asamoah använt armen lite för mycket. Jag blev faktiskt imponerad av domaren, det krävs mycket dels för att se det är armen som används men dels, och mest, för att han dömer bort målet när det händer på övertid och det är hemmalaget som gör det på ett fullsatt Freuli. 
Och så händer det, i de sista sekundrarna lurar Roma bort Udineseförsvaret totalt. Och vem står där och stöter in bollen om inte Totti. 2-1 till Roma och matchen är slut. Jag dog glädjedöden litegrann. Fucking awesome..!

/ A 

Blue

Förresten så kom jag på nu att jag fick reda på igår kväll att Blue (pojkbandet) ska representera Storbrittanien i Eurovision Song Contest. Det är nice, äntligen riktig musik i det här sammanhanget ;)
Men låten är faktiskt bra tycker jag.



Och ja, jag kommer antagligen att heja på bidraget, bara för att det är ett pojkband ;)

Klassfest och NKOTBSB!

Jaha, så det blev lite jobb igår, men det var ganska chill, för det var lite post och turen gick som smort och jag slutade vid 15. Riktigt gött faktiskt. Värre var det när jag skulle cykla hem i stormvindarna, det var helt galet. Jag rullade inte direkt framåt, snarare bakåt. Fast mest åt sidan. Nej, det var riktigt jobbigt faktiskt..

Igår kväll var det så dags för klassfest och det var riktigt nice. Jag måste säga att jag har en väldigt bra klass och det är ju skönt det! Men festen började i en lägenhet mitt i stan och innehöll musikupplevelser, spännande lekar, en propp som gick, intressanta diskussioner och uppvisande i mina boybandsskills. Runt 1-tiden gick vi som var till McDonalds, mest för att mat ju alltid är trevligt men jag åt inget för det blir inte bra när jag äter mat och har druckit alkohol, det slutar alltid i bakfylla då. Efter det skingrades gruppen litegrann men det hela slutade i alla fall med att fem av oss styrde någon slags efterfest hos en i klassen. Det var väldigt trevligt och jag kom hem vid 4-tiden tror jag. Alldeles lagom faktiskt. Så ja, jag hade en väldigt trevlig fredagskväll :)

Idag har jag inte gjort ett dyft, jag har bara suttit i soffan och kollat på massa One Tree Hill. Jag har pluggat litegrann också faktiskt, men det har mest handlat om att läsa i boken Våldsutsatta kvinnor - samhällets ansvar. Men jag läser den lite i taget för jag blir bara arg, för samhället tar ju för fan inget ansvar. Det är antagligen däri problemet ligger. Det är så hemskt.

Denna lördag avslutas med Udinese - Roma som börjar om 5 minuter ungefär. Jag hoppas såklart på vinst för Roma men man vet ju aldrig riktigt med det där laget.

Just, NKOTBSB (New Kids On The Block och Backstreet Boys) har kommit ut med en ny singel nu. Helt okej faktiskt, har inte hunnit lyssna in mig så bra på den än. Men här är den




Plus att Nick Carter har släppt ett nytt soloalbum, men jag lugnar mig nog lite med att köpa det tills det finns i Sverige. Det går dock att beställa på CDON men det kostar 729 (!) kronor. För en skiva liksom. Nej det är det faktiskt inte värt det...

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

/ A

Branden och tomheten..



Ja, sådär kan det se ut över Boglundsängen ibland när någon jävla idiot för för sig att sätta eld på en däckverkstad. Ungefär 50 meter bakom den byggnaden så ligger mitt jobb. Så den där elden genererade i att telefonen här hemma ringde klockan 5 imorse och väckte hela hushållet. Det blev liksom lite av ett krisläge eftersom hela området var avspärrat och det fanns en viss risk för gastubsexplosioner.
Inte för att jag personligen berördes så mycket av det eftersom att jag inte har jobbat idag men jag blev väckt klockan 5 och lyckades inte riktigt somna om efter det.
Jag har känt mig otroligt sliten hela dagen och har antagligen inte tillfört så speciellt mycket under dagens grupparbete, tyvärr. Och nu känner jag mig mest slut som människa...

Kvällen har spenderats på grusplanen i Vivalla, fotbollsträning för tjejerna. Det var bara halva laget där men det beror på att den andra halvan spelar den där sporten innebandy på onsdagar. Men den säsongen är slut nu så nästa onsdag bör det vara mycket folk på träningen.

På träningen inträffade det ögonblicket som jag seriöst har väntat på i två år. Och det var galet för jag blev helt ställd och visste inte hur jag skulle hantera det, än mindre vad jag skulle säga. Jag känner mig lite förtvivlad nu och det finns i princip bara en person som jag vill prata med om det här. Men hon svarar inte så jag hoppas för allt i världen att hon ringer upp snart för jag behöver prata om det, nu... 


Tisdag

Att gå och lägga sig tidigt och att somna tidigt är inte alls samma sak. Det märkte jag inatt. Jag gick och la mig vid 22, vilket är tidigt för mig, men jag somnade inte förräns vid 1. Otroligt oskönt med tanke på att jag skulle gå upp kl 5. Men det gick rätt bra ändå, upp kom jag. Det flöt på bättre idag än igår på jobbet. Med tanke på att allt ska ske inom en viss tidsram så går tiden jäkligt fort. Det är helt galet. Men det är nice också, för det märks knappt att man jobbar 10 timmar då.

Efter jobbet åkte jag upp till Gröna Grodan för att träffa Jenny, Andréa och Verran. Det var otroligt länge sen vi träffades alla fyra, så det var väldigt trevligt. Vi satt och pratade om allt möjligt i några timmar och jag åt Gröna Grodans extremt goda hamburgare. Det satt fint det :)

Jag har även spelat innebandy nu på kvällskvisten, det var ganska länge sen vi var med och spelade så det var skönt att röra lite på sig. Jag och Andréa måste ju komma i form till Vårruset, spännande!
Men jag vet inte, det var ändå inte så roligt att spela idag. Jag finner inte så stort nöje i att spela med en massa killar som verkar få för sig att det är någon jävla VM-final som spelas och när dom bara ska dribbla hela tiden och missa antingen dribblingen eller målet 9 gånger av 10. Det är lite irriterande faktiskt. Det kändes lite högstadie över det hela och då försvinner det roliga...

Nej, nu måste jag läsa två rättsfall innan jag kan sova. Jag hade totalt glömt bort att dom skulle läsas till imorgon. Jag har bara mig själv att skylla så det är bara att läsa nu. Men det är bara 11 sidor så det är rätt så chill..


/ A

Blod, svett och tårar

Jag är helt slut efter en arbetsdag, shit. Turen tog läskigt lång tid, men det kan bero på många olika saker. Det var länge sen jag körde brevbäring, speciellt en bilslinga. Det var dubbelt med reklam. Jag har inte kört den slingan sen i somras och sen dess har det lagts till en liten bit och mitt lokalsinne svek mig totalt. Jag fattade ingenting, absolut ingenting verkligen. Men jag fick ordning på det till slut. Det blir samma tur imorgon och då ska jag nog hitta och det är ingen reklam så det borde gå bra.

För övrigt så är det ju faktiskt vår nu så då kan man ha shorts på sig tänkte jag. Det var kanske inte vårens varmaste dag men det gick bra och man blir alltid svettig när man sitter i postbilarna. Det dåliga var att jag råkade fastna i något så jag fick ett sår på benet, men så kan det gå.
Men ja, shortspremiär den 4 april gillar vi!

Kom hem från jobbet vid 17-tiden och sedan dess har jag bara suttit i min soffa och degat. Riktigt skönt faktiskt. Igår kväll fick jag sån galen lust att se den här filmen:



Så jag tänkte att om jag ändå bara ska sitta och dega hela kvällen så kan jag ju kolla på en film som är tre timmar lång. Så jag gjorde det. Men nu fattar jag inte riktigt varför jag ville se den. Alltså, den är bra. Riktigt bra! Men fan vad den är sorglig. De sista två timmarna sitter man ju och bölar för det mesta. Och det är fanimej jobbigt. Jag måste nästan sluta kolla på sorgliga filmer, speciellt såna som jag vet att jag gråter till, för jag klarar ju inte av det...(Dagens I-landsproblem, I know)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå och lägga mig. Upp klockan 5 imorn, yey!

/ A 

Pärlorna

Det har inte hänt så värst mycket på pärlfronten på den senaste tiden, mest för att det har varit så mycket att tänka på i skolan. Men även för att jag inte har orkat stryka det som jag pärlade för länge sen. Kan vara för att jag har flyttat in TV-spelet på mitt rum också, FIFA är också ett skönt avslappningsmoment i livet.
Men i alla fall så tog jag tag i mig själv och strök litegrann idag. Så jag tänkte visa upp det :)


4 stycken glasunderlägg som pryder bordet på mitt rum :)


Romas logga, är ganska nöjd med den faktiskt.

Och jag strök den idag eftersom att Roma spelar mot Juventus just nu. Det går ju sådär. Juventus gjorde just 2-0 och det är ju inte alls bra. Men vad fan gör väl det om 100 år.

Jag har fått så trevliga nyheter idag så jag bryr mig inte :D




Nyköping och häng med gäng

Jaha, då har det gått och blivit april. Det är helt galet hur fort tiden går, det är bara två månader kvar på den här terminen och med tanke på att det redan gått tre månader av den så lär det gå ganska fort fram till sommaren nu och det tackar vi inte nej till.

Igår tog vi en tripp till Nyköping för att fira Johnny (bror) och Kevin (brorsbarn) som båda har fyllt år den senaste tiden. Vägen dit kan vara världens tråkigaste men jag tog vara på tiden genom att läsa en bok om barn och unga som begår brott. Ganska intressant men jag stör mig på böcker som innehåller särskrivningar och stavfel, speciellt som vi ska skriva så jävla perfekt hela tiden. Men så kan det vara. Men det värsta med att streckläsa en kursbok är att man inte kommer ihåg så värst mycket av den typ dagen efter. Så jag kommer nog få skumma genom den lite till så jag kan svara på seminariefrågorna.

Men vi hängde i Nyköping i några timmar och fikade litegrann. Det var trevligt, speciellt som man inte träffar dom så ofta eftersom dom ändå bor två timmar härifrån. Inte för att jag träffar mina andra syskon så speciellt ofta heller, men jag skyller det på tidsbrist.

Vi kom hem igen vid 19-tiden, då slängde jag i mig lite pizza och åkte vidare till Andréa och Andreas för att hänga med folket. Vi kollade litegrann på Milan-Inter men det kändes lite tråkigt så killarna fick stå för fotbollstittandet medan jag, Andréa, Anna och Verran satte oss i köket och drack alkohol. Så jag hade en trevlig kväll. Planen var egentligen att åka till Virus för att kolla på Thyselius spelning. Men det var ingen som var taggad på det och i den här staden kan man ju inte gå runt själv...

För här är det ju våldtäkter och mord varannan dag. Men jag tycker det börjar bli lite överdrivet, för jag menar - den värsta våldtäktsmannen är ju fast och det är ju ingen som går runt och mördar folk utan anledningen i den här staden. Mord sker i alla städer och länder, Örebro har bara haft lite otur den senaste tiden, så är det.

Jaja, nu måste jag plugga vidare för imorgon och på tisdag ska jag jobba så då finns det knappt ingen tid över till att plugga. Så det är bara att köra.

Och ikväll är det Roma - Juventus. Gött!

Ciao!


RSS 2.0