Monday (comes after sunday)

Har verkligen inte sovit mycket inatt och under de få timmar jag faktiskt har sovit så har sömnen varit riktigt dålig. Usch säger jag bara. Så det var riktigt segt imorse och de första timmarna i skolan, men sen kommer man in i rätt rytm igen.

Har alltså hängt på universitetet några timmar idag, vi la upp morgondagens opponering och lite sånt där. Vi har inte vår redovisning förrän på onsdag, ganska skönt faktiskt.
Men nu är det bara två dagar kvar i skolan och på onsdag kväll blir det klassfest! Gött fan! Ska bli så galet skönt med lov, längtar faktiskt efter att bara jobba. Det ska bli så skönt att gå till jobbet, göra det man ska, gå hem och sen släppa det för resten av dagen. Ingen bok man måste läsa och inga sidor som ska skrivas. WOHO!!

Eftermiddagen har bjudit på städning av rummet, pärlning av en Turtlesgubbe och fotbollsträning. Jag hittade mönster på alla Turtles-gubbar igår och tänkte att det ska jag pärla, har velat pärla just Turtles ett bra tag men hat inte hittat något bra mönster. Så jag började pärla och sate vad stora dom blir! Har bara gjort en och den är 8 plattor (29x56 cm). Crazy! Men sjukt coola!

Nu: Läsa lite
Sen: Sova lite (förhoppningsvis)

Woop Woop!

Helgen

Den här helgen har varit otroligt lugn och det har varit riktigt skönt faktiskt!

Igår tog jag och mamma en sväng ut till Marieberg, det var sjukt mycket folk och vi insåg att det kanske inte var det smartaste att åka ut dit när det är lönehelg, men äsch. Jag fick ett par skor, vita (såklart) Puma :) Sen köpte jag hur mycket pärlor som helst, like it!
Så resten av gårdagen spenderades med mina pärlor! Jag pärlade inte så mycket utan jag strök och fixade mest med sånt som jag pärlade för ett tag sen. Som till exempel detta:


Pacman-glasunderlägg!

Fast den här gången nöjde jag mig inte med att bara göra underlägg, jag gjorde även en grej som man kan ha dom i..







Idag har jag mest suttit med skolarbeten faktiskt. Vi har ju redovisning på tisdag och onsdag av den sociala utredningen som vi har hållt på med under hela den här terminen. Så jag har läst genom vårt arbete men även alla andras. Vissa en gång och vissa andra flera gånger. För vi ska opponera och ha oss också.

Har även varit en sväng på YEAH!-festivalen idag, bror har spelat både solo och med Thyselius. Kände dock att jag bara skulle hinna med det ena så det blev det sistnämnda. Riktigt bra! :)

Ciao!

It's friday, friday...

Det blev jobb idag, klockan 8 någon gång blev jag väckt av att telefonen ringde. Jag hatar verkligen att bli väckt av att någon ringer. Jag tror alltid att det är mitt alarm och så inser jag att det inte alls är det och det blir bara rörigt. Men jaja, det är väl bra att jobba men det vore ju skönt med lite ledighet någon gång. Det är en bristvara, men man kan ju inte säga nej till jobb när dom ringer och säger att det är kaos och kris allt vad det nu kan vara.

Kvällen har spenderats på Ekängs konstgräs. Tjejerna hade match mot ÖSK Söder. Det var inte så mycket ordning med något på planen faktiskt men det hela slutade oavgjort till slut, 3-3. Vi ledde matchen två gånger, ÖSK kvitterade två gånger och tog ledningen. Men i matchens typ sista minut så lyckades vi kvittera. Sett över hela matchen så var väl oavgjort rättvist men mest till vår favör. 9 av 10 passningar gick till fel adress och ja, det var rörigt.
Och som jag har påtalat tidigare så kommer det hela leda till en för tidig död genom hjärtinfarkt. För påfrestningen, oj oj. Ibland tror jag att tjejerna planerar det hela. Inte okej....

Nu ska jag ta helg på riktigt. Jag ska inte göra ett skit den här helgen. Det enda som är planerat är att jag måste läsa några sociala utredningar till nästa veckas redovisningar och på söndag ska jag kolla när bror spelar på YEAH!- festivalen :)

Ha det!

Veckan so far..

Det har verkligen inte blivit så mycket ledigt som jag hade tänkt mig. Det har såklart blivit massa jobb istället, men jobb inbringar ju pengar så jag klagar nog egentligen inte så mycket.

Blev väckt i tisdags morse av jobbet så det var bara att pallra sig upp då och igår jobbade jag några timmar för att öva på ett distrikt som jag ska köra i sommar.

Igår kväll var jag och Andréa på Pirates of the Caribbean: I Främmande Farvatten 3D. Den var faktiskt riktigt bra! Den bästa enligt mig, för äntligen var Jack Sparrow huvudperson i filmen och man slipper den töntiga kärlekshistorien mellan Will och Elizabeth som ändå inte slutar så speciellt önskvärt. 3D-effekterna var väl lite halvdana men ändå helt okej. I de tre andra filmerna så har det alltid varit en liten filmsnutt efter eftertexterna, så vi satt kvar där och kollade på eftertexterna och banne mig, det var lite mer film. Så lurigt!

Idag har vi haft den sista föreläsningen för den här terminen, hade egentligen inte tänkt åka på den men eftersom jag kunde ta bilen så åkte jag iväg ändå. Vi var 10 personer på föreläsningen, tror att alla andra har tagit lite lov. Det bästa var att de enda som var där från min klass var min grupp. Flitigast eller? Haha.

Kvällen har jag spenderat i Oxhagen, hemma hos Jenny med Andréa och Verran. Otroligt fin lägenhet och det var väldigt trevligt att spendera några timmar med dom :) Vi tog a little trip down the memory lane och det skapade många skratt. Haha vi var verkligen unga och dumma en gång i tiden, det må jag säga. Men vi hade ju roligt i alla fall. 

Vi får väl se om det blir jobb eller ledighet imorgon. Jag vet liksom aldrig riktigt. 

Ciao!  

Camilla Läckberg

För ungefär två veckor sen fick jag för mig att jag skulle läsa genom Camilla Läckbergs böcker, för dom är så förbaskat bra men jag har liksom inte läst dom i någon som helst ordning förut. Så det har varit lite luckor här och var. Böckerna är delvis fristående då det är nya mordfall i varje bok men storyn runtomkring huvudpersonerna får man följa i varje bok, därav har det blivit lite konstiga luckor när jag har läst böckerna tidigare. Så sagt och gjort, nu har jag läst alla sju böcker i en följd, på två veckor, med en hemtenta inklämd också.


Isprinssessan, Predikanten, Stenhuggaren, Olycksfågeln, Tyskungen, Sjöjungfrun & Fyrvaktaren

Jag rekommenderar verkligen böckerna starkt, jag kan inte sluta läsa i alla fall. Nästa bok kommer i september i år, det ser jag fram emot! :)

Är ledig resten av den här veckan, om jag inte räknar med att vi har en föreläsning på torsdag, men har inte riktigt bestämt mig för om jag ska gå på den än. Så jäkla gött med lite ledighet alltså, förhoppningsvis blir det inte så mycket jobb. Bara massa chill!

Ha det!

Prestigematchen!

Det här med att vara tränare kommer att leda till min tidiga död. Och döden kommer att ske genom en hjärtinfarkt eller liknande. Eller så får jag köra mer hårdträningen med tjejerna så vi avgör varje match på 10 minuter, det skulle vara nice...

I alla fall så blev det 1-1 mot Hovsta idag, och så länge vi det inte blir förlust mot Hovsta så är jag en nöjd tränare. För när vi möter Hovsta så handlar det inte bara om 3 poäng, det handlar om prestige också.
Men vi hade en avbytare och dom hade 5 avbytare, dom tog ledningen och vi kvitterade. Så man kan ändå säga att dom förlorade två poäng och vi vann en. 

Nu ska jag läsa genom sociala utredningen inför imorgon och sen fortsätta läsa Läckberg..:)

/ A 

Chill, fest och nya askmoln..

Jobbet i fredags var chill! Skulle bara öva på ett nytt distrikt som jag ska köra i sommar, så jag jobbade bara 8-11, helt okej om jag får säga det själv. Resten av fredagen spenderade jag med att läsa, håller fortfarande på med Camilla Läckberg-serien, så jäkla bra. Dock drabbades jag av ett migränanfall på eftermiddagen så jag gick och la mig väldigt tidigt vilket säkerligen var välbehövligt.

Vaknade igår morse och kände mig faktiskt utvilad, skönt som sjutton. Anton spelade fotbollsmatch på Rosta Gärde på förmiddagen så vi bestämmde oss för att åka dit och titta. Det blåste som sjutton och det var ett rent under att inte hela gärdet blåste bort. Tyvärr förlorade dom matchen men det är alltid lika roligt att se när han spelar :) Fast alltså, om den där domaren någonsin skulle ha dömt en av tjejernas matcher så hade nog jag blivit utvisad från sidan. Det är dagens sanning, han visste fan inte vilket lag som var vilket och jag misstänker oerhörd trötthet alternativt bakfylla. Något skumt var det.

Kvällen spenderades med relativt nya och helt nya bekantskaper. Frida, i min klass, hade födelsedagsfest så jag och Johanna tog oss dit. Väldigt trevligt må jag säga och kvällen slutade på Frimis. Det hör verkligen inte till vanligheterna att jag går på krogen, det händer ungefär en gång i halvåret men det var trevligt. Fast nej, jag uppskattar nog ändå en bra hemmafest mer än krogen. Kom hem vid 2 och somnade nog innan huvudet nådde kudden.

Det första mina föräldrar sa när jag kom upp imorse var något om ett askmoln som hotade flygtrafiken. Snabbt klickade jag mig in på Aftonbladet och ja visst, en ny vulkan har fått utbrott på Island (så klart) och hotar att sprida sin aska. Nu är det visserligen fyra veckor kvar innan jag ska flyga men det är ändå ironiskt. Det där med askmoln som stoppar flygtrafiken har man ju aldrig hört talas om förrän förra året. Då i samband med att jag skulle hem från Asien och nu kommer ett askmoln till, som nästan är i samband med att jag ska flyga till Turkiet. Fascinerande må jag säga. Nästa gång jag bokar en flygresa ska jag ringa till någon på Island och förvarna om att det finns stor risk för vulkanutbrott vid den tidpunkten för min flygresa....

Ikväll är det match på Lundby IP, mot Hovsta. Prestigemöte...
Oj oj vad jag hoppas att vi vinner det, men vi har läskigt dåligt med folk till dagens match och jag har en känsla av att det kommer bli väldigt svårt.

/ A

Tröttheten....

Att inte sova på en hel natt sätter sina spår, har varit konstant trött i ett dygn nu. Men hemtentan lämnades in igår med god marginal till den utsatta tiden. Kändes skönt att lämna in den och bli av med den, nu är det inget idé att gå runt och fundera på den mer. Om tre veckor kommer resultatet och det får bära eller brista.

Igår kväll spelade tjejerna match mot Skyllberg på en fotbollsplan i skogen mitt ute i ingenstans. Det började bra när vi gjorde mål efter 1 minut ungefär. Trots att vi tog ledningen i matchen två gånger så förlorade vi med 3-2. Men det var orken som tröt och spelarna i Skyllberg är lite större än våra spelare och det gör väldigt mycket i den åldern. Men jaja, man kan ju inte vinna alla matcher och det är givande att förlora någon gång ibland. Vi tar nya tag på söndag mot Hovsta, prestigematch om något.

Dagen har spenderats i skolan och vi börjar bli helt klara med projektet som ska redovisas i början av juni. Vi ska ses på måndag och förhoppningsvis kan vi anse oss klara då. Om så är fallet så kommer jag vara ledig större delen av nästa vecka och det skulle vara grymt skönt! :)

Har precis pratat i telefon med Lovisa i en timme. Alltid lika trevligt :D Snart är det sommarlov och då kommer hon hem vilket är tur för då slipper jag sakna henne så mycket!

Nej, nu ska jag fanimej gå och sova. Imorgon blir det några timmars jobb och sen är det HELG! Gött!

/A

Oförmågan att sova

Nä, jag kan inte sova och det är otroligt värdelöst. Jag undrar hur det kommer sig att kroppen helt enkelt inte vill sova, är det kroppens sätt att på ett drygt sätt säga: Nej du, nu har du faktiskt sovit liite för mycket på sistone så det här går inte för sig. Det låter ju orimligt, för så mycket har jag inte sovit, jag skulle snarare vilja påstå att jag sovit för lite. Bara 5 ynka timmar mellan måndag och tisdag borde ju inte efterföljas med en timme inatt.
Det kan ju handla om det faktumet att jag drack en energidryck eller två efter kl 22 igår för att orka skriva klart hemtentan, men vad vet jag? ;)

Hemtentan ja, det har faktiskt gått helt okej bra att skriva den. Som vanligt var jag lite segstartad och medans folk säkerligen hade börjat bli klara i söndags så började jag ordenligt på den igår. Det tycker jag var ett bättre upplägg. Så hela dagen igår spenderades på universitetet med Johanna plus att jag satt hemma och skrev fram till kl 1.

Idag har jag hängt i Åsbro-trakterna, Johanna och jag tog nämligen en sväng till Frida för att diskutera tentan litegranna. Det var kanske inte effektivt rent skriftmässigt men desto mer effektivt genom att man fick en känsla av att man inte är helt ute och cyklar i det man har skrivit. Om så, mot all förmodan, skulle vara fallet så är vi alla tre ute och cyklar.
Kvällen spenderades hemma framför datorn och tentan blev färdigskriven. Det var där någonstans som jag drack energidrycken som nu, antagligen, har skapat situationen där jag inte kan sova. Men jaja, tentan är ju klar och den ska bara korrekturläsas en gång innan jag åker och lämnar in den imorgon. Känns gött!

Sitter och kollar på Lost nu på TV som rent tidsfördriv, konstigare serie får man fasiken i mig leta efter. Jag säger då det.

Hoppas att ni andra sover gott i alla fall :)

Ciao!

Eurovision Song Contest, omval och sport

Gårdagskvällen var väldigt trevlig :) Den spenderades alltså hemma hos Andréa med henne, Verran, Anna och Emma. Vi började med att tillaga två sorters paj och sedan åt vi helt enkelt en massa mat och efterrätt. Sen satt alla och beklagade sig över hur mätta vi var. Sjukt värt.
Men Eurovision var spännande, ett tag såg det riktigt bra ut för Sverige men Azerbajdzjan (eller hur fan det stavas) fick lite för mycket poäng där ett tag och stod som slutliga segrare. Men äsch, hela deras produktion var ju svensk. Så det känns ändå som en liten seger. Det som ska bli mest spännande är hur Azerbajdzjan ska klara av att ha finalen nästa år, rent ekonomiskt alltså. Det är ju inte direkt ett rikt land. Men Sverige kanske hjälper dom på den punkten också? Vad vet jag ;)
För övrigt har jag aldrig sett Andréa så som hon var igår. Tävlingsmänniskan i henne kommer tydligen fram i Eurovision-sammanhang. Haha det var helt galet. Men det var definitivt roligt att se på! Jag ångrar att jag inte filmade henne, faktiskt ;)

Idag har det varit omval här i valdistriktet så familjen tog en tur ner till Lundbyskolan förut och röstade. Jag kan helt ärligt säga att jag tog det blankaste jävla pappret som fanns på det där stället och la i ett kuvert. Jag är så trött på politiken i den här stan, partierna smutskastar varandra och lägger fram vallöften som jag inte för något i världen kan förstå hur dom ska klara av att genomföra. Nej, det finns verkligen inte parti som tilltalar mig, så därför röstade jag blankt. That's it.

Tjejerna har spelat match idag också, mot Adolfsberg. Matchen slutade oavgjort, 1-1, och för en gångs skull så var jag inte på jättedåligt humör när jag kom hem. Jag brukar annars ha en tendens att vara det, för ledarna i det där laget är så knäppa. Nej usch, jag gillar dom verkligen inte, stroppiga är vad dom är...
Men så länge vi inte förlorar mot Adolfsberg så är jag nöjd. Dock borde vi ha tryckt in ett segermål i andra halvlek, men ibland vill det sig helt enkelt inte. Vi är i alla fall obesegreade i serien hittills och det är nice!

Annars har dagen spenderats tillsammans med hemtentan (som jag inte är klar med, oavsett vad ni har sett på Facebook, hehe). Så den har jag lurat på och det går sakta med säkert framåt. Det blir heldag på universitetet imorgon med Johanna, kör bara kör!

Kvällen ska spenderas framför TV:n, Sverige-Finland i final i hockey-VM. Jag gillar egentligen inte hockey, det är för mycket slagsmål och så är det ju ingen boll inblandad. Men patrioten i mig kommer fram när Sverige är i final så jag måste ju se på det.

Ciao!

Vår Ruset (särskrivningen deluxe) och hemtentan

Klockan 20.40 fick jag för mig något så dumt som att börja skriva på hemtentan. Det var intressant i ungefär fem minuter innan allt kändes oinspirerat som fan. Men man kan ju inte ge upp efter 5 minuter heller, så har i alla fall lyckats plita ner en halv sida text. Bara grejen med att skriva hemtenta en fredagkväll är ju ganska oinspirerat men våren 2008 funkade det, annat är det våren 2011. Det var sannerligen bättre förr!

Annars har jag mest träningsvärk från knäna upp till ryggen. Det ingick tydligen i de 190 kronorna jag betalade för att vara med i Vårruset. Det stog det inget om i alla papper man fick hemskickade. Lurigt. Men vårruset ja, det gick väl bra. Jag sprang i början men förkylningen, astman och allergin tog ut sin rätt och tvingade mig till att gå resten av loppet. Men 47 minuter stog min klocka på när jag gick i mål, eller jag sprang ju faktiskt i mål (det måste ju se snyggt ut när man går i mål, hallå).
Efter promenaden högg vi in i matkassen som vi fick, den innehöll massa gottigheter men det blev aningens för kallt när vi satt där på filten. Så vi åt mest upp all mat och sen begav vi oss hemåt.
14 km cykling och 5 km springande/promenerande tar ut sin fulla rätt idag, det må jag säga.
Men jag hann lagom hem för att se mr. Saade tävla i semifinalen i Eurovision. Och det var nervöst ända in i slutet, minst sagt. Men som sista land tog vi oss till finalen, nice! Och finalen ska ses hemma hos Andréa i gott sällskap och god mat och dryck :)
Förövrigt så sprang det runt massa barn på området och sålde oreanga skosnören som det står BRIS på, de kostade 20 kr och pengarna gick direkt till BRIS. Först sa jag nej flera gånger men för varje gång jag sa nej kände jag mig som en dålig människa så till slut var jag ju tvungen att köpa skosnören. Pengarna gick ju till ett väldigt bra ändamål. Men nu undrar jag mest när sjutton jag ska använda oreanga skosnören??

Idag har jag jobbat, 9-16, vilket kan tyckas dumt med tanke på hemtentan. Men det fanns bra anledningar till att jag behövdes på Posten idag och jag kunde inte neka till att jobba. Då hade jag bara fått dåligt samvete. Och hemtentan ska jag nog hinna klart med i alla fall, utan problem. Det brukar alltid lösa sig :)

Nej, jag ska väl skriva lite till på den där tentan och sova sen. Schemat för morgondagen är fullspäckat!

/ A

Allergin och skolan

Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord just nu så skulle de nog vara: allergisk, trött och ynklig.

Fy fasiken alltså, det är så läskigt mycket pollen ute. Allt är gult, det är verkligen gult pulver överallt. Inte konstigt att jag mår som jag mår. Jag vill inte ens tänka på hur dåligt jag skulle må om jag inte pumpade i mig massa mediciner. Jag skulle nog faktiskt inte må alls..
Men ur allt ont kommer det något gott. För det är ju faktiskt så att alla mediciner bidrar till att jag inte får några myggbett överhuvudtaget och risken för cancer är mindre för allergiker. Just, det gäller att se saker från den positiva sidan!

Annars händer det inte så värst mycket faktiskt. Jag är i skolan hela dagarna och undviker att vara ute så jag spenderar min lediga tid inomhus.

Skolan är inte så värst krävande nu heller faktiskt, vi håller på med den sociala utredningen som vi har jobbat med under hela terminen och det flyter på rätt så bra. Skolan överlag känns ganska oinspirerande just nu och nej usch, det ska bli så förbenat skönt med "sommarlov". Just nu längtar jag till Posten, faktiskt. Bara jobba några timmar varje dag och sen släppa det under resten av dagen. Fick mitt sommarschema igår också och det såg faktiskt helt okej ut. 

Eftersom det inte finns så mycket skolarbete att lägga tiden på så har jag läst som en galning de senaste dagarna. Vanliga skönlitterära böcker är fantastiskt trevliga att läsa må jag säga, speciellt efter all denna kurslitteratur. Just nu håller jag på och läser Camilla Läckberg-böckerna. Har läst några innan men absolut inte i ordning så nu fick jag för mig att jag ska göra det. Och dom är så jäkla bra! Sedan i söndags har jag läst både Isprinsessan och Predikanten och nu håller jag på med Stenhuggaren.  

Men imorgon får vi ut en hemtenta som ska vara klar på onsdag nästa vecka och det känns som att jag inte öppnat en enda bok på den här delkursen. Oinspirerat var ordet. Men det går nog bra.

Imorn är det dags för Vårruset. Spännande värre...!

/ A

IF Eker F98



Lagfotot :)

Helgen..

Jaha då var den här helgen snart över och en hel del har hunnits med.

I fredags var det grupphäng i skolan, men vi blev klara rätt så tidigt vilket var skönt. Så när jag kom hem städade jag mitt rum, vilket var otroligt välbehövligt. Resten av kvällen spenderade jag i soffan, orkade verkligen inte göra någonting på grund av den dumma förkylningen och hostan. Så jag tog första bästa bok jag hittade och började läsa. Det var alltså inte kurslitteratur, utan en helt vanlig bok. Det var så jäkla skönt att läsa en normal bok och den var så bra så jag läste ut hela boken på 390 sidor i fredags kväll.


Sjukt bra bok, men hans första Shoo Bre är sjukt mycket bättre. Rekomenderas starkt!

Lördagen började med lagfoto med tjejerna. Det var även städdag här på gatan så när jag kom hem hjälpte jag till lite med det, innan allergin tog över och jag gick in. Sen följde jag med mamma till Plantagen för att köpa blommor till farmor som har fyllt år.
     Lördagkvällen spenderades hos Sanna som fyllde år i torsdags. Det var väldigt trevligt. Jag och Sandra sprang till Tempo mitt i allt och köpte princesstårta men dom hade inga ljus där så vi köpte plastgafflar och satte i tårtan istället. Sjukt smart, för folk kunde ju äta med gafflarna. Det blev inte så sent för mig, med tanke på att jag dels är sjuk och dels skulle upp tidigt. Men jag gick ungefär när de andra skulle ut på krogen, så det blev ganska lagom.

Men trots att jag lämnade festen tidigt igår så försov jag mig. Jag försov mig helt galet mycket faktiskt. Vi hade samling kl 9.00 och jag vaknade 8.45. Det var bara att slänga på sig kläder och slänga i sig frukost och cykla ner till samlingen. Men jag hann i tid, tur det.
     Matchen mot Nora-Pershyttan gick bra - vinst med 6-0. Detta trots att vi bara hade en avbytare och en målvakt som aldrig har stått förut. Grymt nice, vi har helt enkelt fått en bra start på serien, två matcher spelade och två vinster. 
     Efter matchen åkte jag hem till farmor och farfar för att födelsedagsfika. Och nu sitter jag här hemma och nyser som en galning. Men ska snart gå ut och hjälpa till lite på vår baksida. Typ gräva upp jordgubbslandet som har börjat svika lite. Det blir nog vinbärsbuskar där istället. 

 / A

Josefin!

Hej hopp!

Idag har jag träffat Jossefin! Lite osäkerhet råder nog kring när vi sågs senast men det var på tok för länge sen. Fast det är ju lätt att skylla på att det är cirka 60 mil mellan oss. Men nu är hon hemma en sväng och då gäller det att passa på att träffas. Så vi satt och snörvlade och hostade ikapp sjuka som vi är, fördelen är ju att vi inte smittar varandra i alla fall. Vi tröstade oss med tofuglass, helt rätt!

Tänkte dela med mig av den absolut snyggaste bilden som någonsin tagits på oss två:


Iförda målardräkter på den årliga Karro-brännbollen
(Brännbollsgymnasiet liksom!) har jag Josefin på mina axlar.
I stunden som bilden tas håller vi på att rasa ihop,
men satan vad estetiskt det blev!


Den här är iofs också ganska snygg:

"Vi ställer kameran på den där stentrappan, puttar oss ut och hoppas
att vi kommer med på bilden!"
Vi lyckades på tredje försöket :D

/ Sjukdomen själv

Onsdag

De senaste dagarna har jag utvecklat någon slags halsont. Det gör inte jätteont, men det är något som rosslar och stör. Väldigt irriterande, har verkligen inte lust eller tid till att gå runt att vara sjuk. Men jag skyller allt på pollen (eller den aningen kalla helgen i Uppsala).

Idag har vi haft terminens sista seminarium, riktigt skönt faktiskt. Har inte lagt ner så mycket energi på det dock, vilket är synd för det var ett intressant ämne, men jag orkar verkligen inte. Min hjärna har slagit över på ledighetsläge tror jag. Men nu är det bara en månad kvar till sommarlov och det ska faktiskt bli trevligt att spendera den på Posten. Bara jobba, knappt tänka, och inte behöva ta med det hem..Gött ska det bli!

Eftermiddagen spenderade jag några timmar med Andréa och Verran för att hitta present  till Sanna som fyller år imorgon :D Så fest på lördag, jag ska nog ta det lugnare än förra året. Jag är tvungen till det för vi har match på söndagen, samling klockan 9.00.

Kvällen spenderades på fotbollsplaner. Jag trodde inte jag skulle hinna med träningen alls ikväll men jag hann med 45 minuter i alla fall. Ekers F15-18 spelade match efter det så vi var några som gick och kollade. Det är intressant att hänga med 13-åringar, det må jag säga, men trevligt. Efter första halvlek blev det lite för kallt så då tyckte jag det var dags att dra mig hemåt.

Nu ska jag packa ner allt inför morgondagens besök i skolan och sen gå och sova.

Ciao!

Tröttheten personifierad

Gårdagens inlägg blev verkligen bara en enda röra av ord. Det var inte meningen, för jag hade faktiskt delat upp det och gjort styckesindelningar. Men tekniken är inte med mig.

Idag tog jag ordentlig sovmorgon, riktigt skönt faktiskt. Sen jag gick upp har jag hunnit tvätta en maskin med inrökta kläder och degat framför TV:n. Fast mest av allt så borde jag plugga, har ett seminarium att skriva klart, det sista för den här terminen, så det känns ändå rätt chill. Jag ska även göra matlåda till imorn också och om jag hinner ska jag stryka lite pärlor. Ingen rast ingen ro ;)

Ikväll är det träning också och nu har säsongen dragit igång på riktigt. Det var nämligen seriepremiär igår, jag missade den ju uppenbarligen, men tjejerna vann med 4-2. Riktigt gött! Så det ska bli intressant att få lite information om gårdagens match :)

Nej, läsa och skriva nu!

Ciao!

Valborg i Uppsala

Hejje!
Nu har jag kommit hem från Uppsala, med livet i behåll. Är dock otroligt sliten och känner mig ynkligt bakis, men det är ändå helt okej för jag har haft en grym helg med några av de bästa! Jag har dock slitit bort en flisa på tanden vilket har skapat en huggtand (så kan det gå när man öppnar flaskor med tänderna) och lite blåmärken här och där och en bula på knät. Men ja, trevlig helg med mycket dryck och mycket folk och lite minnesluckor här och där. Men jag ska försöka dela med mig att upplevelsen...
I fredags anlände jag och Frida till Uppsala vid halv fyra och vi tog oss direkt till Flogsta för att inleda Kvalborgsfestandet. Vi hittade en lämplig gräsplan i Flogsta där vi la ut filtarna, packade upp maten och startade engångsgrillen. Jag var The Grillmaster och styrde upp sojakorven och brände haloumin. Efter att maten hade intagits var det dags för brännbollen. Örebro och Venezuela mot resten blev laguppdelningen och jag lurade i resten att vi örebroare hade gått på brännbollsgymnasium. Jag tror dom köpte det, litegrann i alla fall. Det hela förstärktes av att vi inledde med två frivarv.
Efter några omgångar brännboll blev det kyligt och vi flyttade festen till Michelles place. Där blev jag DJ Fresh och jag kommer inte riktigt ihåg vad jag spelade för musik. Tror jag var en ganska dålig DJ, men vad gör väl det när man har ett så bra namn? Festen flöt på och klockan 2 blev jag jättetrött och tvingade folk att sitta på golvet så jag kunde lägga mig och sova i soffan. Ibland vaknade jag och la mig i diskussionerna för några minuter innan jag somnade om igen. Jag tror att festen tog slut klockan 3, ungefärligt...
Igår gick vi upp halv sju (!), jag trodde det var ett skämt att vi skulle gå upp så tidigt men det var dagens sanning. Jag var inte bakis, jag var fortfarande onykter, nice! Men vi vandrade till Kvarndammen (?) där vi skulle kolla på en massa flottar som folk bygger dagen till ära. Men vi hängde där i några timmar, drack champagne, åt jordgubbar och kollade på flottarna som oftast såg ganska ostabila ut, men vissa var riktigt snygga (så då gör det ju inte så mycket att de är ostabila).
Efter detta gick vi till Ekonomikumparken och hängde där och picknickade. Det var helt galet mycket folk, flera tusen skulle jag tro. Det var verkligen folk överallt och spriten bara flödade. Men det var fasiken i mig inte varmt alltså, jag frös som ett djur hela tiden. Till slut tröttnade jag på det så då tog jag cykeln till Flogsta och tog på mig mer kläder. Jag underskattade nämligen vädret på morgonen när vi gick och tänkte att shorts borde bli bra. Det var inte alls bra. Men med mer kläder och alkoholen i min hand så blev det ju bra till slut.
Lovisa drog på champagnegalopp, konstig grej det där. Det kostar massa pengar och det enda som händer är att man sprutar champagne på varandra. Inget för mig tänkte jag så vi andra hängde kvar i parken i några timmar. Sen tröttnade vi på att sitta i den kalla parken och vänta så vi gick hem till Victor istället. Efter mycket om och men så fick vi tag på Lovisa, vilket inte var så lätt eftersom vi hade hennes telefon. Bra grej!
Men när Lovisa och Erika väl kom till Victor så åt vi pasta med ost vilket var den enda maten vi åt under hela gårdagen, bra jobbat! Sen åkte vi tre runt lite i Uppsala och kollade in festerna. Vi hittade en eld som någon hade tänt på gräsmattan (bra grej), men vi satt där ett tag och en otroligt onykter kille ramlade lite i elden och han var helt säker på att jag var handbollsspelare.
Efter eldhänget åkte vi till en korridorsfest där vi hängde i några timmar innan vi åkte hem till Lovisa och sov där.
Idag har varit den ultimata dagen efter-dagen. Jag och Lovisa började den med att äta våfflor hos L:s klasskompis Andreas. Det var mest smör men det var gott ändå. Sen åkte jag hem till Michelle och på vägen köpte jag mjölk, energidryck och cola, sjukt värt! Sen kom Lovisa och vi åt pizza och kollade på en hel del sport.
Efter en hel dag i soffan var det så dags att gå mot bussen och nu är jag som sagt hemma. :)
Nej, men jag tror att jag har fått med det mesta nu. Som sagt så har det varit en grym helg och Valborg i Uppsala är verkligen något som måste upplevas. Helt klart.
Nu ska jag sova och det är så jälva skönt att jag är ledig från skolan imorn. Ska bara sova hela dagen och tvätta mina inrökta kläder.
Helgens mest använda fras: "Nej jag fick idag"
Ha det gött och godnatt!
/ A

RSS 2.0