Thomas Nordahl Cup

Då var gruppspelsfasen i Thomas Nordahl Cup färdigspelad. Och det har gått bra! Äntligen har vi lite flyt i en cup!

Eker - Mölnlycke
Första matchen i en cup brukar ju alltid vara lite sådär men dagens första match började bra med en 1-0 ledning efter bara några minuter. Riktigt skönt faktiskt. Sen böljade spelet lite fram och tillbaka men vårt andra mål var lite fotbollsmagi som gav mig gåshud. Perfekt boll ut på kanten, inspel i mitten, skott rakt upp i nättaket. Tackar! Vinst med 2-1.

Eker - KIF
Karlslund har vi ju mött otaliga gånger i både cuper och seriespel, möten som vi brukar vinna relativt lätt. Men idag var det lite skillnad, för KIF hade dispens för tre överåriga. Vilket är ganska intressant för mig veterligen så borde dom få ihop lag utan 97or och speciellt utan sina bästa 97or. Men vissa lag vill väl helt enkelt vinna cuper till vilket pris som helst.
Men vi taktikade oss till en vinst med 1-0 genom att köra en stenhård defensiv och efter ett av de sjukaste skotten jag någonsin sett så vann vi alltså med 1-0. Gött fan.

QBIK - Eker
Förutsättningen var nu alltså att vinna eller spela oavgjort för att vinna gruppen och således avancera direkt till semifinal i A-slutspel. Vi var grymt tillbakapressade och aningen utpumpade efter KIF-matchen. Men vi stog emot bra och en riktig strumprullare ledde till vinst med 1-0.

Så alltså, 9 poäng av 9 möjliga och semifinal imorgon klockan 13.00 på Universitetet.

Det går bra nu!

/ Örebros kanske stoltaste tränare


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0