"Du kan kalla mig Al"

Ojojoj, så många trappuppgångar idag. Sinnessjukt många trappuppgångar kan beskriva den här dagen. Egentligen kan väl det beskriva typ alla mina dagar, men det var skillnad idag. För jag tänkte hela tiden att kommer att bli klar idag också. Till slut kommer den sista trappuppgången komma. Positiva tankar liksom. Det funkade faktiskt ganska bra, och känslan när man går ut ur den sista uppgången är den härligaste på hela dagen, faktiskt.
Idag kom jag på varför man faktiskt kan gilla mitt jobb. Visserligen kommer man på det varje år såhär års på Posten (om man jobbar, typ påskloven förr i tiden). Och det är ju att man får vara ute typ halva arbetsdagen, man får en chans att njuta av det härliga vårvädret! Man sitter liksom inte inne på något unket kontor hela dagarna. Så jag ska nog börja gilla mitt jobb nu, för brevbärare är faktiskt ett riktigt sjyst jobb på våren och på sommaren..trapporna till trots.

Kvällen spenderades med Lovisa och Andréa i den sistnämndas innovativt inreda vardagsrum, där ett stort bord står utmed väggen på högkant och spretar med benen så man inte ser TV.n när man ligger som skönast i soffan. Men innovativt inredda rum är faktiskt ganska roliga. I alla fall, så åt vi glass, kolasås, snickerskaka, toffife (stavning?) och kollade på Aladdin. (Det är bäst att jag stavar rätt, annars kommer pikarna flyga som skott igen, haha).
Disney är stört bra, det finns liksom inget som slår det och man kommer aldrig sluta gilla det. Trots att man sett vissa filmer typ tusen gånger så kan man kolla på dom igen och upptäcka nya saker! I like it.
Och dagens bästa filmreplik måste ju vara: "Du kan kalla mig Al". Jag gillar att Peter Jöback försöker låta cool, det funkar inte. Hahaha crazy.
Och ja Lovisa, du borde ge Lejonkungen II en chans! Den är faktiskt bra...! Jag styr..

Tove ringde mig förut, det var väldigt trevligt att prata med henne. Hon var taggad på Oslo, jag är taggad på Oslo och Lovisa är taggad på Oslo. Det kan liksom inte annat än bli bra! Woho!
Det är najs att Tove snart kommer hem, jag saknar henne - det är ju liksom tomt på den glömska fronten om inte annat.

Och jag har precis satt ett sluta-snusa-datum. 23 april blire. Jag ska verkligen försöka sluta. Och det är ju faktiskt väldigt positivt, sen får vi se hur positiv jag är ;)

Tagga bowling imorn! Jag kommer äga så hårt! ;D

/ Brevbärarn

Kommentarer
Postat av: urkel

hattrick.org

2009-04-16 @ 16:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0