Eurovision song contest!

Det var då den jävligaste tentan jag har skrivit i hela mitt liv! Den ville liksom aldrig ta slut, det kändes som att man aldrig skulle bli klar. Men cirka 40 timmar och 5700 ord senare så var den klar, jag hade träningsvärk i fingrarna och jäklar vad skönt det var att lämna in den. Om tre veckor kommer resultatet och i det här fallet är det nog synd att kvalitet går för kvantitet...

Fredagkvällen spenderade jag med att göra absolut ingenting, jag orkade verkligen inte. Mental utmattning tror jag att det kallas.

I lördags var det så dags för den stora finalen i Eurovision Song Contest och traditionsenligt så spenderade jag kvällen med Andréa, Anna och Emma. Vi åt en ypperligt god middag (trots att gasolen till grillen tog slut precis när vi hade lagt på köttet, shit happens liksom). Ett schlagerquiz, några öl och en efterrätt senare så stog Loreen och Sverige som segrare! Fy fan vad gött alltså, ibland är det bra trevligt att vara svensk! För att visa hur nöjda vi var så tog vi den svenska flaggan och sprang ett varv på innergården. Inga fel!
Nästa år blir det till att se Eurovision live! Epic!

Nu är det dags att ladda för sista veckan i skolan innan det är dags för lite sommarlov! Det ska bli riktigt gött :)

Människans psykosociala livsvillkor på strukturell nivå...

H E M T E N T A in progress!

Klockan 10 imorse fick vi ut hemtentan för denna delkurs tillika terminens sista hemtenta. Sista tentan för hela det här året skulle jag väl tro. För i höst är det ju praktik som gäller och då slipper vi allt vad tentor heter. Nice!
Den här tentan är dryg som fan, den är inte direkt svår, men det är mycket teoretiskt som ska skrivas och det är såååå segt! Det tar en evinerlig tid att läsa, skriva, läsa, skriva, radera, skriva, läsa and so on.
Men det är bara att köra på så man blir klar fort så man kan passa på att njuta lite av det fina vädret! För helt plötsligt har det ju gått och blivit sommar. Helt galet, men nice!

Nej, nu ska jag fortsätta skriva på tentan! Etnicitet, genus, avvikande beteende och empowerment, here I come!
Yippi-kae-yeah motherfucker! (Som John McClane helt klart hade sagt om han skrivit hemtenta istället för att jaga terrorister...)

Two weeks notice

Två veckor sedan jag skrev här, hoppsan. Det sista jag skrev då var att jag skulle åka till Uppsala i fyra dagar. Så jag skyller på att det har tagit ungefär 2 veckor att återhämta mig efter den resan.

Nej då, det var inte så hårt i Uppsala faktiskt. Men det var förbannat kul! Första kvällen spenderade vi hos en klasskompis till Lovisa, där spelade vi Beer-pong, vilket jag inte var så bra på. Ju mer öl - desto mer snett kastade jag, som sig bör alltså. Sen var det dags för charader hemma hos Victor, sjukt roligt faktiskt. Det var jag bättre på.
En tradition bör följas så Kvalborg spenderades i Flogsta med engångsgrillar och brännbollsspel. De vegetariska hamburgarna var kladdiga och fulla med lök, så det blev ju en liten miss men det löste sig och vem som vann brännbollen vet jag inte (men antagligen jag). Sen såg vi Norlie & KKV på V-dala och blev förbannade på den dåliga servicen i garderoben.
Själva valborgsmässoafton startade tidigt med häng vid Kvarnfallet för att vänta på att Lovisa skulle komma glidandes fram på T-rex junior (en flotte i frigolit). Den var sjukt cool och det gick väl relativt bra i fallen, alla överlevde ju i alla fall. Sen hängde vi i Ekonomikum-parken och det blev typ 25 grader varmt helt plötsligt. Men det var trevligt och det gick åt mycket dryck och sen sprang jag mest runt för att försöka hitta folk helt tiden, men det gick ju bra det med. Sen åt vi massa pommes frites och rökte pipa ett tag och så åkte vi på fest där det var frågesport. Sjukt bra dag med sjukt bra folk.
Dagen efter spenderades på en gräsmatta och innehöll mest mat. Det var nice. Sen åkte jag hem och nu har jag återhämtat mig ;)


Så här såg jag ut på Kvalborg...

Jag har hunnit med lite andra festligheter också sen Valborg. Sanna har gått och fyllt ett år äldre och det firades så klart. Vi grillade och spelade kubb (den vann mitt lag, och det går tydligen bra efter några öl). Det var en riktigt trevlig tillställning och jag hoppas att Sanna hade en fin födelsedag! :)
I onsdags var vi ute (som sig bör). Det var mest regnigt och således ganska så dött på krogen. Vi var på Strömpis och där var det en hel drös med 30-40åriga försäljare då det är någon slags mässa här i Örebro i dagarna. Kvällen avslutades med efterfest på Scandic med en hammarbyare, en djurgårdare, en AIKare och Partille. Haha sinnessjukt intressant. Dagen efter var fördärv...

Tjejernas serie har dragit igång också, det har börjat riktigt bra med vinst mot Kumla och Skyllberg, båda med 2-0. Min karriär som totalt avdankad fortsätter den också, med fotbolls-Korpen. Vi har haft några träningar och skulle ha haft premiär i onsdags men den dagen regnade ju bort så premiären blir på tisdag istället. Vi går för vinst (i våra rosa tröjor)!

Sen har jag pärlat också


Leonardo DiCaprio, otroligt nöjd med den!

Sen har det nog fasiken i mig inte hänt så mycket mer. Går ju i skolan också, men det är tidernas luddigaste kurs så jag vet inte ens vad vi håller på med faktiskt.

Ikväll ska jag på bio med systerdotter, Dark Shadows - den nya filmen med Johnny Depp. Blir kalasbra!

Ha det!  


RSS 2.0