Reslusten.. aah

Vi var hemma hos Emmy idag och det var otroligt inspirerande! Nu är jag så jäkla taggad så det är galet! Jag har packat och fixat hela kvällen (förutom när jag förhört Agnes på extremt tråkig biologi, sådan biologi jag själv totalt struntade i att lära mig för att jag var fruktansvärt ointresserad av den) och jag har verkligen läget under kontroll! Crazy bra! Jag har även pratat med Maja om vilka kläder och skor och jackor man ska ha med sig och känner att saker och ting faller på plats. Jag tror inte att jag behöver inhandla något mer nu. Hoppas inte heller, för nu börjar kassan sina. Man vill ju cash att röra sig med på själva trippen också. Jag ska shoppa i New York, hallelujah! Sjukt bra blir det. Sjukt bra.

Malaysia verkar vara ett underbart land med god mat och cool natur. Jag hoppas vi ser några fräna, lagom farliga djur. Och inte för många maneter. Vill ju inte bli av med reskamraten liksom. Men resan nuuu. På söndag händer det. Hoppas att flyget bjuder på god mat och bra filmer. Ska bli segt att flyga så länge, men ska man ut på äventyr så ska man. Då får man stå ut.
Taggad är jag i alla fall, har jag sagt det!?

/LO

Hej hej hej!

Oh yes, back we are! Tydligtvis. Jag gillart.
Det är stor skillnad från då vi startade den här bloggen till vad det är nu. Jag vet knappt vad ordet negativ betyder längre, och det gillar jag nog ännu mer.

Och Oslo har vi ju lagt bakom oss litegrann, för nu är det nya äventyr som gäller. Och jag är ganska säker på att just ordet äventyr passar in väldigt bra på vad som komma skall!

Igår var det vin, mat, spel och prat med Andréa och Verran som gällde. (Ja, vi vet ju att L bjöd in sig själv så hon var ju också där, men det var bara trevligt). Jag lyckades nästan laga maten själv - med lite tips från coachen helt enkelt. Det blev väldigt gott och Alias är alltid ett väldigt trevligt spel.
Och just den här grejen är väl den trevligaste med att vara tillbaka i Örebro - att jag inte behöver sitta själv hela kvällarna om jag inte vill. Det är najs.

Idag har vi träffat Emmy och fått massa tips om vad vi ska tänka på när vi är i Asien och så fick vi låna massa bra grejer också, typ vattentäta fodral som man kan ha elektronik och pengar i. Galet bra faktiskt. Allting känns mycket bättre nu, det måste jag säga. Mest att hon berättade om alla läskiga djur hon träffat men att hon trots detta överlevt. Det känns stabilt. Och om jag har tur så kanske jag kommer över min extrema fobi för maneter också, det märks helt enkelt.

Nej, pärltavla och massa plock nu!

Ha det!

/A


"Kom igen Amanda" is back!

Nu kör vi på komigenamanda igen, i alla fall jag. Jag orkar inte med etthalvårhoshalvor, för det funkar typ inte att ändra den. Så så länge hänger jag här :)

Ikväll ska jag hem till Andréa, vilket ska bli nice, det var ett tag sen man var där. Vi ska dricka vin och prata om livet. Eller var det sommaren kanske? Jag bjöd först in mig själv, då blev jag dissad, men sen blev jag inbjuden på riktigt. Eller nåt sånt, haha. Det känns stabilt.

Idag har jag fixat stuff. Det blir mycket fixande innan man ska åka iväg.. Jag känner mig trots allt fixande ändå väldigt oförberedd på resan som närmar sig och startar redan på söndag! Sjukt faktiskt. Packandet deluxe blir imorgon, jag tänker att det är bra att typ vara klar några dar innan, för då hinner man nog komma på saker som saknas i tid. Smart va!?

Pusspuss Lovisa

RSS 2.0