Häng med gruppen och Sanna

Dagen började med att bussen var sen. Det hör ju till vanligheten nuförtiden, med all snö och så. Men jag ska inte klaga på Länstrafiken. Jag har faktiskt två positiva saker för dagen med Länstrafiken:
1. Bussarna startar, trots att det är 12 minusgrader. Jag var lite rädd att det skulle gå helt åt helvete när det började bli kallt. Men än så länge går det ju bra.
2. När jag skulle åka buss hem från stan så var det fel på bussens kortläsare, så hemresan blev gratis. Och gratis är gott.

Men vi har grupparbetat idag, det gick ganska bra. VI har kommit en bit på väg med allt som ska göras innan jul. Men jag måste spendera kvällen med att läsa en hel del inför morgondagen. Det är segt att bara läsa kurslitteratur hela tiden. Jag saknar att sätta mig med en riktigt bra bok och bara läsa för att slappna av. Det händer inte längre. För när man väl inte behöver läsa kurslitteratur har man ingen lust att läsa andra böcker heller. Tyvärr..

Efter grupparbetet träffade jag Sanna. Det var nice, för det var inte igår. Men det är det som är bra med Sanna, vi behöver inte alltid ha så tät kontakt eller träffas en gång i veckan. För när vi väl träffas så är det sjukt nice ändå. Vi vet var vi har varandra och det är så sjukt skönt. Det är en bra vänskap. Världens bästa vän helt enkelt :)
Men vi åt mat på Rosalies och uppdaterade varandra på vad som har hänt sen sist, hur våra liv är och så pratade vi om allt mellan himmel och jord. Så jäkla nice.
Sen spelade vi biljard. Jag brukar verkligen alltid förlora mot Sanna, jag tror knappt att jag har vunnit en enda match mot henne i hela mitt liv. Men idag blev det oavgjort, 2-2 i matcher. Och vi tyckte det var lika bra att sluta då. Rättvist och bra :)

Ja, nej, kolla på Biggest Loser nu och sen läääääsa!

/ A

Julepärlor

TV3 - kanalen som har mer reklamtid än programtid. Jag blir galen!

Men här kommer lite bilder på de jul- och vintersaker som jag har pärlat på de senaste dagarna:


Herr och Fru Snögubbe :) (jag har strykt dom men glömde ta bild på dom
så det får bli en från innan strykningen)


1up goes christmas! :D


Tomten!


Bjällerklang :)


Små tomtar som ska få hänga i granen :)


Sist men inte minst så ville mamma ha lite mer juliga glasunderlägg.
Så få fick det bli dessa :) (Den rosa färgen är ju inte så julig, men vill
mamma ha rosa färg så får mamma rosa färg)

Jag hoppas att alla har haft en trevlig första advent :) Det har jag med tomtegröt, pärlpyssel, match och plugg :D

/A

Match

Idag har vi haft match, mot ÖSK Söder. Det blev 18-0. Till dom.
Det gick inte så bra alltså. Men dom var ett år äldre och tränar tydligen fyra dagar i veckan och satsar sjukt hårt. Så vad sjutton, den här säsongen ser vi mest som träning. Vi får dra lärdom av de lag vi möter helt enkelt.

Nu måste jag plugga, läsa världens tråkigaste bok. Men ska köra hårt en timme nu, för klockan 20.00 måste jag se på Ensam mamma söker, jag har typ inte sett så mycket men tillräckligt för att vara nyfiken på vilka de väljer till slut. Det är ju sista programmet idag.
Sen ska jag plugga några timmar till.

Juste, jag har pärlat lite julgrejer i helgen också. Ska ta kort på det och lägga upp det här under kvällen.

See ya!

/ A

Vad händer?

Idag har jag hängt med min grupp några timmar på eftermiddagen för att skriva lite på ett av alla seminarier vi ska ha de kommande veckorna. Det gick relativt bra, men det känns som att allt tar lite längre tid när boken man läser är på engelska. Först ska man läsa, sen ska man förstå, sen ska man tolka, sen ska man översätta till svenska och sist men inte minst ska man få till en snygg och formaliakorrekt text. Oj oj oj, helt galet.
Men innan jag träffade gruppen på stadsbiblioteket åkte jag upp till universitetet för att hämta ut min tenta. Jag har varit sjukt nyfiken ända sen igår kväll på hur många poäng jag fick. Det visade sig att jag hade fått 25 poäng, precis mittemellan G och VG. Så det känns skönt faktiskt.

Resten av dagen har jag spenderat med att göra absolut inget vettigt. Kollat på TV, spelat FIFA och förlorat i Chicago.

Helgen består av lite smått och gott. Imorgon ska vi tydligen julpynta på Posten och jag ska göra eftersändningar - vilket betyder lite extra pengar. Det är nice!
Sen ska vi hem till farmor och farfar på kalas, farfar fyller nämligen 84 år imorgon. Så det ska bli trevligt.
På söndag är det match med tjejerna mot ÖSK Söder, det kan bli spännande. Jag får för mig att dom är riktigt bra. Men vi ser den här säsongen som träning, med tanke på att de andra lagen är ett år äldre.
Sen ska jag självklart plugga också, jag har hur mycket som helst att läsa. Böcker, artiklar och ännu fler böcker. Det tar snart stopp i min hjärna tror jag. Hej och hå!

Och om en vecka fyller jag år. Jösses vad tiden går fort. Det är helt galet. Det går så jäkla fort. Jag hinner knappt med, men det gör inte så mycket. Jag har ingen ålderskris i år faktiskt, skönt det! 21 känns väldigt mediokert och lite halvtråkigt. Jag gör ingen stor grej av det. Jag har planer på att ta ett glas med mina vänner på fredag för att fira och nästa söndag kommer släkten och säger grattis. Det får duga.
Jag har ingen lust att ha en fest. Jag tänker att när jag flyttar hemifrån kan jag ha en brakfest, liksom baka in inflyttningsfest med några års födelsedagsfester. Det blir bra ;)

Nu ska jag kolla på One Tree Hill! Woooo!

/ A

G is awesome!

JAG BLEV GODKÄND PÅ HEMTENTAN!! FUCKING AWESOMENESS!!

Shit, det trodde jag faktiskt aldrig. Men sablarns vad skönt. :D

Jag bara känner hur jag fick nya krafter till att plugga, och läsa Lundqvist!
Fast jag tror jag vilar ikväll faktiskt, kolla lite One Tree Hill och Lyxfällan och bara chilla, och njuta.

Idag har vi haft forumspel i skolan, galet roligt. Jag kommer ha träningsvärk i ansiktet imorgon av allt skratt. Shit. Jag orkar inte riktigt förklara här vad vi har gjort, inte just nu i alla fall. Men roligt var det! :D

/ A

Westlife och deras covers..

För ett tag sedan så läste jag en intervju med Westlife. Den här intervjun handlade om deras musik och deras nya album. Och i den här intervjun så säger dom att dom är trötta på att göra covers. Westlife är alltså bandet som har gjort två hela album med covers, dels en med Frank Sinatra-låtar och sen ett album som heter The Love Album där de har tolkat ett gäng kända kärlekslåtar. Men nu har dom tröttnat och vill göra egna låtar. 

Så idag har jag lyssnat på deras nya album Gravity. Och när jag minst anade det, vad händer då? Jo, det kommer en cover! Va fan tänkte jag. Hur har dom tänkt egentligen. Dom kan ju inte först säga att de är trött på att göra covers men sen ha med en cover på det nya albumet. 
Varför måste dom hela tiden göra covers? Deras egna låtar genom tiderna har ju blivit stora hits och de flesta låtarna är riktigt bra. 
Men dom har gjort en cover på Hoobastanks låt "The Reason". Det är en grymt bra låt, i original alltså. Inte så bra med Westlife tycker jag. Men samtidigt kan jag tycka att dom inte riktigt har lyckats med någon cover, väldigt mediokra. 

Hoobastanks version:
Hoobastank – The Reason

Westlifes version:
Westlife – The Reason



Innebandyn igår var nice, och jag har faktiskt ingen träningsvärk idag, bara en jäkla massa blåmärken. En av dom som var med har tidigare spelat hockey. Det märktes, för hon tacklades som bara en hockeyspelare gör. Och det gjorde ont vissa gånger. Lite irriterande, för det var ändå spel på skoj liksom. Och senast jag kollade så var hockeytacklingar inte tillåtet i innebandy. Men det där har nog Lovisa mer koll på..

Nu ska jag kolla på CSI och sen läsa lite i Hutchinson. Yey! Forumspel imorgon i skolan. Har ingen aning om vad vi ska göra. Men återkommer om det..

/ A 

Vinterns bitterhet

Hm, alla människor verkar så bittra och pessimistiska nuförtiden. Jag gillar det inte. Jag kan dock hålla med om att det är lätt att bli det såhär års. Det är storm ute, det är isgata, det är kallt och mest av allt så känns det som att det är mörkt jämt. Och det är jävligt mycket att göra jämt och ständigt.

Men jag vägrar ge vika för det här bittra, jag ska vara glad och positiv! Det har den här bloggen lärt mig att man ska vara ;) Jag fyller snart år, vilket är roligt. Det är snart jul vilket är mysigt. Jag ska spela innebandy ikväll vilket är roligt! (Trots att min innebandyklubba befinner sig i Uppsala, en liten miss). Och jag har äntligen organiserat mina pärlor i sortimentlådor. Fantastisk grej! Sjukt nöjd med det. Och det slog mig hur jäkla mycket pärlor jag har. Sjukt mycket pärlor faktiskt. Men jag skulle behöva lite ny inspiration till vad jag ska pärla. Jag vill pärla något häftigt, coolt och stort. Men vad?

Imorgon ska jag plugga hela dagen, har två böcker att läsa. I princip måste jag läsa hela båda två. Det känns spännande, mest för att den ena är på engelska. Och den andra ska tydligen vara sjukt tung och svår att läsa, trots att den är på svenska. Ja, som sagt, det blir spännande.
Och imorn kväll ska jag träffa Andréa och Verran, det blir nice! Andréa ska baka, så får det bli dagen innan man får pengar på kontot.

Nu ska jag kolla på helt nya och fräscha avsnitt av One Tree Hill innan det är dags för fotbollsträning med tjejerna och sen innebandy :)

/ A


Bio och kulturnatten

Jag var ju på premiären av Harry Potter i onsdags, den var bra! Jag kommer ju inte ihåg boken, så jag kan inte säga huruvida den stämde bra överens med bokens detaljer. Men det är säkert bara bra, annars sitter man och stör sig på sånt.
Men jag tyckte den var riktigt bra. Den innehöll humor, tårar och rena skräckupplevelser. Att det har börjat bli lite humoristiska inslag i Harry Potter-filmerna är bara bra. Det gillar jag. Personer dör ju litegrann i den sista boken, och det är bara hemskt. Jag fick verkligen anstränga mig på ett ställe för att inte börja stortjuta. Typiskt mig. Och jag har extremt dåliga nerver, är jävligt lättskrämd och mörkrädd. Allt detta ledde till att jag blundade flera gånger under filmen. Det är en väldigt mörk film och allt händer i mörker och så är det läskigt. Det enda jag verkligen kan säga är att jag är sjukt glad att det inte var 3D. Då hade jag seriöst fått hjärtstopp och dött på plats.
Men som sagt, bra film! Sjukt värt!

Och den 25:e december kommer nästa Narniafilm! Äntligen! Jag tror jag ska läsa boken, för att få lite koll på det hela. Men den verkar spännande och jag ser fram emot den.
Och Disney kommer med en ny film snart också, den handlade typ om Rapunzel. Men den verkade riktigt rolig och den är i 3D, jag tror jag ska gå på den faktiskt. Jag har inte sett någon film i 3D än, men jag vill verkligen göra det. Så länge den inte är läskig ;) Men jag är fortfarande sur över att SF inte visar Step Up 3D på bio i Sverige. Vad är grejen med det egentligen. Trött blir jag!

Idag har jag hängt med Frida, vilket inte är något som händer allt för ofta, tyvärr. Vi fikade på och uppdaterade oss på varandras liv :) Sen hängde vi runt lite på Kulturnatten. Min bror spelade på Bio Roxy, han och en av hans gamla elever från Karro hade ett litet nummer. De spelade improviserad musik till en Stop-Motion film. Sjukt häftigt, och riktigt bra. Jag blir bara mer och mer imponerad av min bror för varje gång jag ser honom uppträda.

När jag till sist gick till bussen för att åka hem slog det mig att stan var full av onyktra 18-19-åringar som hade siktet inställt på Frimis. Sean Banan var där ikväll. Helt sjukt att han kan dra så stor publik, han är ju inte speciellt talangfull. Men, så kan det vara..

Morgondagen ska jag spendera med att sooooova, pärla och kanske plugga lite grann.

Ha det på badet!

/ A

Fotbollsgala och bio

Jaha, nu har snart halva den här veckan gått. Ska bli ganska skönt med helg faktiskt. Har redan en hel del planer. På fredag kväll ska jag nog till Bio Roxy, min bror ska uppträda på Kulturnatten. På lördag ska jag sova extremt länge. På söndag är det dags för första seriematchen i futsal. Det blir spännande!

Veckan hitills har mest bestått av skolan. Har haft ett seminarium, en föreläsning och massa grupparbete. Men det flyter på bra och nästa vecka har vi redovisning av historieprojektet. Det blir nog bra. :)

I måndags var det fotbollsgalan, som jag självklart tittade på. Zlatan fick guldbollen, och jag antar att han förtjänar den, i år också. Men jag tycker inte att han skulle ha vunnit priset för bästa anfallere. Jag tyckte att Ola Toivonen förtjänade den mer. Inte sagt att han är bättre, men Zlatan vet att han kan och han har vunnit så förbaskat mycket. Lyft fram de nya och unga som faktiskt är på god väg att bli lika bra som Z. Jaja, så kan det vara. Men Linus Hallenius (Hammarby!) vann pris för årets mål. Och vilket jäkla mål det var! Sjukt snyggt. Se det!



Nu ska jag läsa om socialpolitiska modeller och repression.

Ikväll blir det Harry Potter och dödsrelikerna del 1 med Andréa. Nice!

/ A

UPPSALA!!

Nu är jag hemkommen från Uppsala. Det har varit en fantastiskt bra helg, verkligen kvalitettid med Lovisa. Sjukt bra grej, det är på tok för lite Lovisa i mitt liv nuförtiden. Vi bodde ju liksom ihop för ett år sen och spenderade massa tid i Asien tillsammans. Men som sagt, bra helg! Synd att det inte är fler dagar på helgerna, jag hade inte tackat nej till några dagar till i Uppis. Det har mest regnat och varit riktigt tråkigt novemberväder, så det blev ingen guidad tur i staden, det får bli en annan gång. För jag kommer verkligen att åka dit fler gånger!

Men det började ju väldigt spännande i fredags. Jag kom i bra tid till stationen då vi fick sluta lite tidigare. Jag gick på tåget och satt och väntade på att tåget skulle rulla iväg. Men det blev en timme försenat, för att lokföraren blev hastigt akut sjuk (som de uttryckt det). Det känns som att det är något som bara händer när jag reser. Är det inte vulkanutbrott så är det sjuka lokförare. Men den här gången blev jag bara en timme sen, inte en vecka. Och det var ju tur det ;)
Men fram kom jag till slut och blev mött av Lovisa. Vi gick hem till hennes studentlya och lämnade väskan och åt lite mat. Hon bor väldigt fint måste jag säga. Väldigt studentigt och mysigt. Sen tog vi bussen hem till Michelle där hennes tentafest var i full gång. Sjukt nice att träffa Michelle också! Det var inte igår. Vi var kvar där i några timmar och hängde, träffade hennes klassisar och lyssnade på musik.

I lördags åt vi tre lunchbuffé bestående av kinamat och sushi. Gott var det. Sen åkte vi hem till Michelle och pluggade litegrann. Eller Lovisa pluggade med hjälp av Michelle, jag gjorde bara ett tappert försök men Svenska Cupen-finalen mellan Hammarby-Helsingborg var mycket mer spännande. Det gick inte så bra då Helsingborg gjorde 0-1 i typ 82a minuten. Men en andra-plats i Svenska Cupen är inte fy skam för ett Superettanlag. Så jag är ganska nöjd ändå.
På kvälllen åkte vi hem till Lovisas klasskamrat Mårten och såg på en norsk film som heter "Mors Elling". Sjukt störd film, den första filmen om Elling ska tydligen var mycket roligare. Så den får jag nog ladda ner och se på. Men sjukt kul med film på norska. Sen såg vi på Social Network, dålig kvalite och ingen text. Men den var ganska bra, intressant att få se storyn bakom det beroendeframkallande Facebook.

Idag har vi bara chillat hemma hos Lovisa. Vi skulle egentligen ha gått en tur i Uppsala, men det trista novembervädret satte som sagt stopp för det. Istället har vi pluggat, pratat och spelat lite kort. Mycket mysigare än att gå runt i regnet.
Sen var det dags att åka hem, tråkigt nog. Men hemresan gick lite smidigare, allt var i tid och ingen var sjuk. Skönt det!
Men jag saknar redan Lovisa och tycker det är skönt att hon har klarat sina tentor så att hon har fyra veckors jullov så jag får träffa henne då!

/ A

Lyxfällan

Jag har ju ingen självdisciplin. Så enkelt är det. Men jag ska fan sitta uppe till det här seminariet är klart, alternativt gå upp klockan 7 imorgon och bli klar. Jag brukar säga att jag jobbar bra under press, men inte sån här press. Oj oj oj.

Jag har dock nyss tagit en paus på en timme, dumt kanske ni tycker. Men lyxfällan är bannemej det enda programmet jag följer på TV nuförtiden (förutom Biggest Loser USA och Fotbollskanalen Europa) så jag vill se det. Och paret idag hade 135 (!) betalningsanmärkningar hos Kronofogden. Jösses, säger jag bara. 135 liksom. Jag är rädd för att ens få 1, det kan vara min största skräck här i livet. Folk hamnar ju där liksom. Nej fy. Och dom hade 2 barn. Stackars barn säger jag bara. Dom föräldrarna satte inte sina barn i främsta rummet inte, således går dom emot Barnkonventionen. Den kan jag allt om nu!

Dejt med Wahlberg nu! Har bara 2 frågor kvar och den sista kan jag egentligen skriva på i helgen, men vill bli klar!

/ A


Sega föreläsningar

Jag har varit på världens segaste föreläsning idag. Helt galet. Vi snackar en man från skåne som ska prata om människosyn och idéhistoria. Jag förstog typ inte vad han sa, skånska är lurigt. Och han svävade ut hela tiden. Alla blev galna, alla undrade vad han höll på med. Ena stunden var det lite människosyn, andra pratade han om sin bok om Hells Angels. Såååå segt! Och vi har tre timmar till imorn med den karln. Kan bli intressant.

Men who cares? För imorn direkt efter föreläsningen åker jag till Uppsala för att spendera kvalitetstid med min medbloggerska (som iofs aldrig bloggar, men ändå). Åh det ska bli så trevligt! :D

Men nu måste jag ta mig i kragen och skriva klart seminariet. Jag orkar inte. Men jag måste, nu nu nu!

Och världens bästa skådespelare fyller år idag. Leonardo DiCaprio. Världens. Bästa. :D

/ A

Wahlberg och pärlorna

Har försökt plugga lite idag, men det är svårt när man saknar en bok. Man vet liksom inte hur mycket det är meningen att man ska hitta i artikeln. På tal om artikeln så var den intressant, på det sättet att Wahlberg som skrivit den inte kan ha tänkt så mycket på korrigeringen. Jag har två bra exempel:

"200-talets samhällsarbetare har att ta ställning till en mer komplicerad..."

Ja, det ska alltså stå 2000-talet..bra där!

"..hos lämpliga projekt7verksamheter med samhällsarbete..."

Ja, jösses. Och så drillar våra lärare oss i konsten av skriva korrekt..

Men för att återgå till seminarieuppgiften så börjar jag bli orolig över att jag inte hinner få den boken jag behöver i tid. Då är det tur att man har klasskamrater som är snabba med att göra klart uppgiften. Jag får nämligen låna den boken av Frida i min klass. Men bara från imorgon till fredag, men det är faktiskt bra. För jag vill helst vara klar innan helgen, så bra med press! :D

Promenaden i vinterlandskapet idag var givande. Jag halkade till och sträckte ryggen och fint ont i knät. Men annars var det fint. ;)

Tänkte ladda upp lite mer bilder på pärlor. I början hade jag tänkt att starta en egen blogg till pärlverken men nu tänker jag att jag lika gärna kan ladda upp det på den här bloggen. Så här kommer lite:


Lightning McQueen från filmen Cars


Sally från filmen Cars


En glad liten elefant


Ghostbusters!


Daffy Duck!


Bugs Bunny!


Yoshi från Super Mario


Snobben och hans vän (ibland pärlar jag utan att stryka det sen, speciellt
när det går åt lite för mycket pärlor)


Mr. Cullen himself in black and white. Såld till Andréa! ;)

Ja, det var det jag har gjort sen sist. Och nu när det är snö ute får jag börja pärla lite julprydnader. Har lite smått och gott på gång :)

/ A


Skottning

Ja herregud, helt plötsligt är det massa snö. Överallt. Galet.

Jag var inne precis hela dagen igår, så idag tänker jag faktiskt ta mig ut, en kort promenad eller något. Jag måste i alla fall skotta lite på framsidan. Plogbilen åkte nyss förbi, så jag gissar på att det finns en lite snövall att skotta bort. Så jag måste skotta bort det, annars kommer inte postbilen intill lådan och det är inte bra. Jag vet att jag skulle bli sur, så jag kan ju inte bara sitta här och inte skotta bort det. Arbetsskada..

Seminariumplugg idag också! Yeah!

Och jag är jättesugen på att dricka julmust. Och äta juleskum. Men det går ju inte. Men det är bara 40 dagar kvar på det här vadet, så det ska nog gå. Jäklarns vad fort tiden går jämt. För ett år sedan sprang jag antagligen runt och jagade barn, det var tider det ;)


/ A

Snö..

Jaha, snö alltså? Det kan seriöst vara det värsta med att bo i Sverige. Jag pallar verkligen inte snö. Eller, jag gillar inte när det är snöstorm ute, som det faktiskt har varit idag. Men  det är ganska mysigt att titta på, när det bara ligger stilla på marken. Det kan jag hålla med folk om. Men jag skulle faktiskt klara mig utan det. Utan problem.
Plus att snö tydligen ser till att stadsbusstrafiken ställs in i den här staden. Det är så intressant, det snöar liksom varje år i Sverige, ändå blir folk chockade. Det är faktiskt fascinerande..så det är tur att man inte skulle åka buss idag helt enkelt.. 

Så jag har inte varit ute på hela dagen. Vilket har varit väldigt skönt. Jag borde kanske ha pluggat, men jag har inte orkat. Men jag har inget i skolan imorgon heller så jag pluggar imorgon istället. Jag vill ha så lite som möjligt att göra i helgen när jag ska hänga i Uppis. Men jag har ju inte den ena boken som jag behöver, så det kan bli lite klurigt. Men jag hoppas att den kommer innan jag åker i alla fall. Annars kan det bli tajt som sjutton.

Men jag har mest spenderat dagen i min OnePiece och pärlat. OnePiece är ett fantastiskt klädesplagg, speciellt när det yr snö utomhus. Då kan man kosa in sig i den. I love it!

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på biggest loser.

/ A

Bridget Jones

Hemtentan är klar! Nu ska jag bara skriva ut den. Jag är nöjd, inte helt nöjd kanske. Men jag skiter i det nu, får helt enkelt hoppas på ett G. Mer begär jag inte!

Just nu sitter jag och kollar på "På spaning med Bridget Jones". Filmen som bygger på boken som seriöst räddade mig flertalet gånger från ett nervöst sammanbrott när jag satt fast i Manila. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde till den boken! Fantastiskt rolig! Hoppas filmen är sevärd också..

Imorgon börjar ny delkurs, spännande!

/ A

Saturday

Idag har jag suttit med hemtentan i princip hela dagen. Jag har tagit några småpauser här och var och två större. Den ena för att äta mat och den andra för att titta på Dansbandskampen. Bäst att kolla när man kan för jag tror ju inte att jag kommer få se på det nästa helg. Jag har bara en känsla av det..

Men det har gått bra idag och jag tror fanimej att jag är klar. Den sista frågan förstog jag inget av men jag skrev lite mer än en halv sida och hoppas på att det blir bra. Det kan som värst bli fel. Och det är inte så farligt ;)

Så morgondagen ska jag spendera med att korrekturläsa, be pappa korrekturläsa och sedan skriva ut den.
Det är även fotbollsträning imorgon såklart. Det gäller att ta vara på söndagstiderna nu när några idioter har bränt ner Vivallaskolans bollhall, vilket gör att vi tappar en träningstid i veckan hela vintern. Jag vet inte om vi kommer kunna få en träningstid i någon annan liten hall istället, men jag hoppas det. Jag blir så trött..
Klockan 15.00 imorgon smäller det också, för då är det Lazio - Roma! Årets hetaste derby! :D Totti är visserligen avstängd men jag ska självklart se på det ändå, men det är typiskt. För Romas matcher sänds inte så ofta på TV..
Och så avgörs allsvenska imorgon, spännande! Jag tror att ett skånskt lag vinner..men det är bara en känsla jag har ;)
Jag tror jag ska gå och lägga mig nu, har sovit riktigt dåligt inatt, jag vet inte varför. Kanske drömde något spännande som störde..

Städning, tenta och pärlor

Idag har jag storstädat mitt rum, det var nämligen dags för det. Det är bra, eller kanske inte bra, men nr det blir för mycket damm på mitt rum får jag lite svårigheter att andas, så då vet jag att det är dags att städa ordentligt.
Sen har jag skrivit på hemtentan, jag närmar mig slutet. Och det känns bra. Det har gått bra idag, har lyckats plita ner lite mer än 1000 ord på ca 2 timmar. Så det rullar på. Men jag ser inte fram emot den sista frågan som handlar om något som heter systemteorin, jag förstår mig inte på den teorin riktigt. Det enda jg vet är att den går ut på att det finns olika system. Men det räcker liksom inte...

Angående pärlorna till duschen hemma så har inte gravitationen riktigt jobbat med mig. Så allt har satts upp flertalet gånger och ramlat ner lika många gånger. SÅ nu har jag istället fäst allt på väggen. Det blev också bra och jag har tagit bilder på det...:)


Ett stim av fiskar på ena väggen..


På den andra väggen har vi lite blandade vattenlevande djur + en Ariel


Och sen har jag några andra fiskar som inte har kommit upp på väggen än..

Jag har även pärlat lite annat de senaste dagarna när jag har tagit pauser från tentan, har dock inte strykt det än, men det är ganska stora plattor med Lightning McQueen och Sally (från filmen Cars) och sedan ett rätt stort svartvitt porträtt av Edward Cullen. Måste jag säga att Andréa blev rätt intresserad av att köpa den? ;)

Nej kognitiv teori nu!

/ A

Hemtentan

Skriver, trasslar in mig, raderar, skriver om, blir inte nöjd, justerar, suddar, skriver igen. Nöjer mig...

Plus att jag inte har någon självdisciplin..

Men fan, det går bra ändå, vi hade hemtentefika idag och det gav väldigt mycket. Har ändå kommit igång rätt bra nu..

RSS 2.0