Effektivitet och Swärge

Hela den här dagen har spenderats i skolan. Förmiddagen innehöll grupparbete, som vi visserligen delade upp för att vara lite mer effektiva. Så jag och Sarah satt och fixade med kompletteringarna som vi fick på projektet, vi fattade inte riktigt vad det var vi skulle göra men vi slängde ihop lite. Jag tror det blir bra, annars blir det väl komplettering på kompletteringen. Gör om tills det blir rätt helt enkelt..
Eftermiddagen innehöll jordens kanske tråkigaste litteratursökning, det gav inte speciellt mycket och jag klickade mest runt för att hålla mig vaken. Men det var obligatoriskt så man hade inte så mycket val helt enkelt. Jag kommer säkert komma ihåg det jag har "lärt" mig idag när jag ska skriva C-uppsatsen om typ 2 år..

Det har även varit landskamp idag, EM-kval Sverige-Moldavien. Inte världens mest underhållande match kanske, eller jo, de första 15 minutrarna var bra från Sveriges sida sen vet jag inte riktigt vad som hände. De första fem minutrarna hade Sverige fler anfall än under alla år som Lars Lagerbäck var förbundskapten. Men Sverige vann med 2-1 till slut och det var ju skönt. Känns inte som att Sverige har råd att förlora mot några andra lag än Holland.
Zlatan var väl helt okej i matchen, men jag håller med honom - han borde ha gjort ett mål och han borde definitivt ha förvaltat straffen bättre. Men en gång är ingen gång, nästa sitter hoppas jag. Däremot tycker jag att Sveriges backlinje gjorde ett bra jobb, jag gillar Granqvist. Och det var roligt att Lustig fick göra mål. :)

Morgondagen ska spenderas hemma, jag är "ledig". Vilket mest innebär att jag inte behöver åka till universitetet men jag har tillräckligt med plugg för att fylla upp hela dagen imorgon.

Ha det!

Den första dagen på den nya veckan

Dagen började med att jag försov mig, sånt som händer. Men jag tycker det är lite läskigt när man ställer klockan men ändå vaknar en timme försent och verkligen inte har något minne av att ha stängt av alarmet. Vad är grejen med det?
Men jag vaknade i alla fall och tänkte att det var väldigt ljust, men jag orkade inte riktigt öppna ögonen. Sen insåg jag att så ljust borde det inte vara innan mitt alarm skulle börja låta. Det visade sig att jag hade helt rätt. Men jag kunde ändå ta det rätt lugnt, jag hann med det mest behövliga men inte det övriga jag hade tänkt mig att jag skulle hinna med imorse. Men äsch, jag tog bara igen den timmen jag missade igår ;)

Annars har det inte hänt så mycket idag, vi har haft introduktion till delkurs två idag och så har vi haft samtalsövning. Den var intressant. Det är mest lite flummigt och svårt att improvisera ibland och ibland berättar klienten saker som gör att man blir helt ställd...

Kvällen har jag spenderat med att plugga litegrann, har börjat med uppgifterna till nästa seminarium. Det står ganska tydligt vad vi ska läsa men jag vet att jag har läst svaret till en fråga i någon annan bok, jag kan bara inte komma på vilken. Så det är som vanligt.."det där har jag läst någonstans." Börjar bli tröttsamt, faktiskt.  

Mina visdomständer håller på att växa ut också, vilket de gör lite då och då. Men det gör så förbannat ont! Alvedon hjälper inte alls och jag kan knappt äta mat, för det gör otroligt ont att tugga. Kan inte tänderna bara växa ut, kom igen! Om inte annat kan jag behöva lite visdom...

Dagens bästa är nog att jag har köpt tågbiljetter till Uppsala för att hänga där på Valborg. Det blir nice! Det ska bli trevligt att faktiskt göra något roligt på Valborg, förra året var jag sjuk alternativt hade jetlag och åren innan dess har jag spenderat i Hjärsta på Ekers majbrasa vilket har lett till att jag alltid kommit till festen typ 4 timmar försent. Ingen höjdare direkt. Så ja, trevligt med Uppsala på Valborg!

Nu ska jag läsa lite till i SoL och försöka gå och lägga mig i bra tid idag.

/ A

Ps. 9 veckor till sommarlov! Ska bli gött! Ds.

Curling är cul!VM-GULD VM-GULD VM-GULD VM-GULD VM-GULD!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Alltså lag Anette Norberg i mitt hjärta, det är så jävla fantastiskt!!
Och det var fan nästan lika spännande som OS-finalen.
Men återigen missade Canada den sista stenen, 7-5 till Sverige och guld. Man tackarrrrr!

I curlingsammanhang är det fan fantastiskt nice att vara svensk, vi vinner ju typ jämt. Och det är ju lika gött varje gång Sverige står som mästare.

Nu ska jag bara njuta av guldet hela veckan lång :D :D


Söndag

Hoppas att alla har kommit ihåg att dra fram klockan idag. Det gjorde jag i alla fall, på nästan alla klockor, glömde en. Gick efter den och då blev det helt plötsligt väldigt stressigt när jag skulle iväg till träningen. Men jag hann precis i tid dit. Inomhusträning börjar kännas gammalt och tråkigt nu så vi körde mest match idag. När jag hade släppt in två mål så gick jag från träningen. Inte så mycket för att jag hade släppt in två mål men för att jag skulle upp till staden och äta lunch med Lovisa, Michelle och Frida :)

Vi skulle äta på Supreme men de hade tydligen stängt, drygt! Så vi gick till Wayne's Coffehouse istället, det gick ju lika bra det. Jag har dock två visdomständer som växer och gör livet förjävligt, så jag har lite svårt att äta faktiskt. Men det blev västerbottenostpaj för 75 galna kronor. Det är ju sinnessjukt dyrt, men gott var det, tur det. Efter trevlig lunch var Frida tyvärr tvungen att lämna sällskapet men vi andra fortsatte på stan med mål att köpa glass, det blåsiga och kalla vädret till trots. Så vi köpte glass och satte oss på det där fiket vid SF och pratade.
Väldigt trevligt må jag säga :)
Och imorgon ska jag köpa tågbiljetter till Uppsala för att fira Valborg där! Det ska bli nice! :D

Nu sitter jag och kollar på VM-finalen i curling, Sverige möter Canada. Så långt är det en bra och spännande match. Men Heja Sverige! En OS-repris skulle vara nice, och då menar jag vinst och inte spänningen som gav mig ett nervsammanbrott!

Jag har helt enkelt haft en väldigt trevlig söndag, perfekt avslutning på den här veckan som har varit väldigt upp och ner. Imorgon är det dags för ny vecka, ny delkurs och nya möjligheter! Kan bli bra :)

Just, kollade hur mycket jag får i skatteåterbäring, fin summa, bra semesterpengar. Livet leker! ;)

Ha det!

/ A

Efter tentan

Det har inte hänt så mycket spännande de senaste dagarna faktiskt, tentan har jag lagt bakom mig. Det är ingen idé att gå runt och tänka på den. Vi får se hur det gick om tre veckor. Antingen blir det G och då kommer jag svimma, blir det ett U så blir det omtenta den 26 april. Den som lever får se.

Jag jobbade några timmar i torsdags, det var ganska skönt att göra något annat än att bara plugga eller sitta hemma och inte göra något vettigt. Bättre att dra in lite extra pengar istället.
Igår fick jag för mig att jag skulle rensa bland alla papper som jag har i mitt rum. Jag har pärmar och tidskriftssamlare överallt och det är ingen ordning på något. Men det var spännande, jag hittade läxor från första klass. Varför har jag sparat sånt liksom? Jag kommer antagligen inte få användning för det. Så nu ligger alla skolpapper från första klass till nionde klass i soporna. Nu ska jag bara få ordning på alla papper som har lagts på hög sen universitetet startade.

Idag har jag varit hemma hos Jenny och klippt mig, otroligt skönt. Mitt hår har ju en förmåga att bli jävligt tjockt och nu är det ganska långt också. Så det var nice att få bort litegrann.

Nej jag ska väl fortsätta med mina papper, samtidigt som jag kollar på x-effect, sjukt koncept för ett tv-program faktiskt.

/ A

Ps. Glöm inte att släcka ner ditt hem ikväll 20.30-21.30! Ds.

Tentan from hell!

Ja, idag har jag skrivit tenta. Det var fan det jävligaste jag har gjort i hela mitt liv. Om jag säger såhär, jag sitter hellre fast i Manila själv i en vecka utan vetskap om när jag ska få åka hem än gör om det där tentan. Fast jag kommer nog få göra om den, för nej, det gick inte bra.
Sex timmar har aldrig gått så fort, det kändes som jag satt där i 15 minuter ungefär. Jag skrev som ett djur, läste hundratals sidor (kändes det som) och ville mest banka huvudet i bänken. Jag hann för sjutton inte ens äta något. Tur att jag åt tacobuffe innan. Det var fem uppgifter, en hann jag inte ens besvara. Eller jag kanske hade hunnit men jag fattade ingenting - vetenskaplig metod. Inte min grej, skönt att vi ska läsa det 15 hp nästa termin. Yey!

Min hjärna känns som en grötig massa just nu. Har fått brev från Norge också, deklarationen. Jag fattar ingenting. Den gav mig huvudvärk.

Men, när man har kurslitteraturtenta kan man verkligen säga att man lär sig på provet! För jag lärde mig faktiskt en hel del...det är väl bra i alla fall?

Nej nu ska jag sluta klaga, livet går vidare. Så är det.

Såg reklam på TV nyss om Carolas nya skiva. "Elvis, Barbra och jag". Hon tolkar Elvis-låtar liksom. Jag lyssnar nu, kunde inte låta bli. Har redan utsatts för så mycket psykisk terror idag så det kan ju inte bli värre. Trodde jag. Tillåt mig spy...

/ A..


Plugg och fotboll

Idag har jag spenderat 4 timmar på stadsbiblioteket och läst genom tre böcker. Jag kan helt ärligt säga att jag inte kommer ihåg vad som står i vilken bok, eller ens vad som står i någon. Men jag har strykt under och märkt upp med flikar. Jag får förlita mig på det. Men det är två böcker som det tar emot att läsa, dom verkar så sinnessjukt tråkiga! Jag kanske förlitar mig helt på innehållsförteckningarna, vi får se.
Men jag har dock planer på att sitta på universitetet hela dagen imorgon. Får mest se vilken tid jag åker dit. Men jag måste köpa den svenska vetenskapsboken och läsa den, stryka under och märka upp.
Kvällen spenderades i Risbergska skolans bollhall, vi hade träningsmatch mot KIF. Lite avslutning på inomhussäsongen kallar jag det för i alla fall. Läge för lite försäsong nu, jag sitter och klurar på jobbiga konditionsövningar, stor plan som gäller i år. Då är det dags att få upp konditionen.
Men matchen ja, det gick jävligt bra. Vi vann med 2-0 och spelade otroligt bra. Det är kul att se hur bra tjejerna har blivit bara på de här månaderna som vi har spelat inomhus. Jag tror att mycket har att göra med att vi har mött ett år äldre lag under säsongen. Det märks mest i det avseendet att vi har lite högre speltempo ibland. Men det är roligt att se och jag hoppas att utomhussäsongen blir bra.
Jag tror jag ska avsluta den här dagen med lite FIFA, men sen är det dags att sova, för imorgon ska jag KÖTTA som fan. ;)
/ A

TOTTIGOL!!Totti är på gång! Det är nice! Två mål i dagens match mot Fiorentina, det räckte visserligen inte till seger men till oavgjort. Men det största för idag är nog att Totti gjorde mål nummer 200 i Serie A-spel. Fem mål till nu så är på topp 5 genom tiderna. Det säger vi inte nej till! It's awesome!

Annars har det varit väldigt mycket sport idag. Sportsöndag kan vi kalla det. Jag har knappt hunnit plugga. Först var det fotbollsmöte angående seriespelet med F98. Sen direkt efter det var det Fiorentina- Roma. Sen har det bara rullat på: Skidskytte damer och herrar, längdskidor herrar, SM-final i bandy och nu ishockey. Det sistnämnda vet jag iofs inte varför jag kollar på. Mest bara för att.

Fast jag ska nog faktiskt plugga nu. Fortfarande två böcker som jag överhuvudtaget inte läst. Oops...

/ A

Örebro - Skavsta

Örebro - Skavsta. Världens tråkigaste väg. Fram och tillbaka på en och samma kväll. Men ja, har man inget vettigare för sig så går det väl för sig. Men jag och Andreas diskuterade massa intressanta saker på vägen dit, bland annat bögskräck och att det borde finnas fotbollsuniversitet och att monarkin borde försvinna. Otroligt vettiga saker.
Vi trodde vi var sena så det gick lite fort där i slutet men sen fick vi ändå stå och vänta i typ en timme för bagaget ville tydligen aldrig komma. Det var faktiskt lite segt. Men det gick ganska fort att åka hem sen och det var nice att träffa Andréa :)

Somnade vid halv tre och lyckades i alla fall sova till klockan elva. Har känt mig ganska seg hela dagen idag faktiskt. Jag har städat rummet och flyttat runt lite saker. Typ inte pluggat något alls, vilket jag kanske borde ha gjort, men jag har inte orkat. Det får bli en heldag imorgon istället.

Just nu sitter jag och slötittar på "smartare än en femteklassare". Jag gillar faktiskt den engelska versionen mer och fattar inte varför det har gjorts en svensk version. Och varför är Lasse Kronér programledare? Nej det här var verkligen ingen hit. Så jag sätter nog igång ett avsnitt av One Tree Hill istället, det verkar mycker trevligare.

Ciao!


Tentaplugg och roadtrip till Skavsta!

Idag har jag tentapluggat i princip hela dagen. Det har gått sådär alltså. Jag tycker det är svårt att veta exakt vad man ska plugga på när jag ändå ska ha med alla böcker till tentan. Märka upp böckerna är ju en bra grej, men vad sjutton ska jag märka upp i dom? Att läsa alla böcker skulle ju faktiskt också vara en ganska bra idé, det är något jag tänker genomföra under helgen faktiskt.
Jag försökte mig även på att svara på frågor i en gammal tenta och det gick sådär faktiskt. Jag känner mig verkligen helt lost. Men jag har i alla fall satt 51 flikar i SoL, så den ska jag nog ha koll på nu i alla fall.
Jag är mest orolig för vetenskaplig metod, jag fattar typ ingenting och jag är så smart så jag har den boken som är på engelska. Jag funderar på att köpa den svenska boken, enbart för att ha den på tentan. Jag känner att det nog skulle vara ett rätt så smart drag ändå.

Jag hade tänkt mig att fredagskvällen skulle spenderas i soffan och titta på TV alternativt spela FIFA. Men det ändrade Andreas på. Han ringde förut och frågade om jag ville följa med till Skavsta för att hämta Andréa. Så det ska jag göra. Kul grej! ;)

Nej, jag ska nog läsa lite nu innan Andreas kommer. Jag vet inte riktigt när vi ska åka, men det märks.

Ha det!

To cool for school

Jaha, redan onsdag, veckorna går så läskigt fort tycker jag. Ena dagen är det måndagsångest och nästa dag är det fredagskänsla. Jag hänger verkligen inte med.
Visserligen har gårdagen och dagen bjudit på riktigt sega aktiviteter. Vi har nämligen redovisat våra projekt som vi har jobbat med i typ tre veckor. Det är intressant på ett sätt, men alla gör ju i princip samma saker och därför blir det lite långdraget när alla babblar på om samma saker och lärdomar.
Jag har aldrig gillat det där med att stå framför klassen och redovisa muntligt, men det funkar nuförtiden. Men jag känner mig verkligen inte bekväm i att stå där framme och prata.

Ja, det mest i livet kretsar kring skolan, det är väl så för alla studenter skulle jag kunna tro. Men nästa vecka har vi vår första, och typ enda, salstenta. Eller rättare sagt kurslitteraturtenta. Jag vet inte om det är en fördel eller en nackdel, faktiskt. För nu måste man ju verkligen referera till allt man skriver och då gäller det att hitta i böckerna. Så de närmaste dagarna blir det till att kötta genom alla böcker och markera och märka upp viktiga saker. Men ja, ser fram emot 6 timmar i "bunkern"...

Eftermiddagen har jag spenderat med att spela FIFA, bara för att släppa plugget litegrann. Imorgon blir det nog liiite sovmorgon och sen läsa läsa läsa.
Morgondagens höjdpunkt blir dock fika med Frida! :D

/ A

Totti determinerà il derby della capitale!!Han är hånad, åldrad, avfärdad och inte gjort mål mot Lazio på flera år. Han var bänkad i veckan mot Shakhtar och ifrågasatt av de egna fansen. Vad gör han? Han kliver fram som Romas frälsare, återigen, och avgör Derby della Capitale med två mål.
Han är så fantastisk, jag kan inte ens beskriva det med ord, det finns inte tillräckligt med superlativ för det. Jag har gåshud, hade gåshud hela dagen igår. Gåshud när Curva Sud sjunger Roma, Roma, Roma. Gåshud när Totti avgör. Jag skrattar när Totti visar sin intelligens på planen, när han retar gallfeber på Laziospelarna vilket leder till två röda kort för Lazio. Och blir slutligen lite arg när han blir trampad i ansiktet av någon Laziospelare, så behandlar man inte en frälsare...

Ja, det var en fin dag igår. Det är alltid en fin dag när Roma vinner mot Lazio, vilket dom har gjort fem derbyn i rad nu. Det var behövligt efter förnedringen i Champions League, men som sagt så är CL bara för töntar.

Så idag tänkte jag att jag måste ju köpa Aftonbladet och Expressen, jag förväntade mig uppslag med Totti. Expressen levererade, men inte Aftonbladet. Inte så förvånansvärt kanske, för Aftonbladet bryr sig bevisligen BARA om Zlatan. Han fick ju rött kort igår eftersom att han är frustrerad då han inte gjort mål på 9 matcher, då slår man tydligen folk i magen. Men som sagt, inget i Aftonbladet om Roma eller Totti, jo, en liten notis var det ja.
Visserligen är det inte så förvånansvärt att Expressen har ett uppslag om detta då Marcus Birro skriver för dom, mer inbitet Roma-fan får man leta efter (i Sverige alltså). Jag gillar honom. Hans son heter Totti, det gillar jag!Ciao!

Vad Saade du?

Jaha, Eric Saade vann Melodifestivalen. Det var väl egentligen inte så otippat, men jag måste säga att det var väldigt spännande där på slutet. För man visste inte riktigt vem av Saade och Danny som skulle få mest röster av folket. Men jag tycker att det var rätt att Saade vann, om man nu måste välja mellan honom och Danny alltså, då var det helt rätt. Men jag hejade på Swingfly, sjukt bra!
Jag röstade faktiskt fyra gånger, bara för att liksom ;) Men det blev tre gånger på Swingfly och en gång på Eric Saade, mest för Lovisas skull. Men jag tror att Saade kan slå ganska bra i ESC.
Men jag gör som alla svenskar gör, hyllar vinnarlåten nu och om det går åt helvete för den i ESC så tänker jag säga: Vi borde ha skickat Danny, varför skickade vi inte Danny?! (För det är så vi svenskar gör, varje år!)

Idag är det söndag och det är ingen vila här inte. Jag har pluggat några timmar nu på förmiddagen. Om en kvart ska jag åka iväg på träning med tjejerna. Det börjar faktiskt bli tröttsamt med inomhus, men förhoppningsvis så kör vi bara en vecka till inne, sen är det dags för grusträning och försäsong. Nice!
Efter träningen ska vi på kalas, systerdotter fyllde ju i torsdags så då är det klart att det ska bli kalas. Jag hoppas hon blir nöjd med presenterna som hon får av mig, annars får hon stryk ;) haha.
Samtidigt som kalaset är så är det Derby della Capitale, Roma-Lazio alltså. Lite surt att jag missar det. Men jag tror att jag ska spela in det och kolla på det sen. Men jag kollar bara om Roma vann. Annars vill jag inte se.
Sen blir det nog mer plugg, yey!

Eller FIFA kanske. Jag har flyttat in vårt Playstation på mitt rum. Kanske ett dåligt beslut, för det kommer nog innebära att jag spelar mer FIFA än vad som är hälsosamt. Vi får se.

Ha det!

Torsdagskänsla

I tisdags kl 22.35 hade jag vredesutbrott för att Roma åkte ur CL. Igår kl 22.35 satt jag och skrattade gott åt att Milan åkte ur CL. Det är så rätt åt Zlatan. Han byter lag hela tiden för att vinna CL, jag lovar att han aldrig kommer att göra det. Undrar vilken klubb det blir nästa säsong..?

Det känns som att vi har kommit in i den absolut jobbigaste vädersäsongen. Det regnar och snöar om vartannat. Det är slask och is om vartannat. Det är ingen ordning på något faktiskt. 30 grader och sol? Jusste, det var därför vi åkte till Asien såhär års förra året. Smart av oss.

Idag har det varit skola hela dagen, men det är rätt chill. Vi har blivit klara med projektet och gjort en powerpoint. Så nu är det bara utredningsplan kvar och redovisning av projektet kvar, sen är det dags att börja råplugga till tentan. Det ska bli spännande med salstenta faktiskt.

Den här annonsen fick jag på min mail idag:


"Kostnad 20 kr/sms. Förväntad kostnad för chans att vinna: 1200 kr"
Vilket klipp! Haha.

Nej, nu ska jag nog kolla på en Disneyfilm, det är sånt väder!
Och imorgon är jag ledig och ska vara hemma hela dagen! Gött. Så idag är det torsdagskänsla!

/ A

PS. Jag säger GRATTIS till systerdotter Emelina som idag fyller hela 18 år! Myndig och allt liksom! Det är helt galet, mest att jag har en systerdotter som är 18 år. Men det är c00lt! ;) DS.

Lek med boll

Okej, jag har faktiskt inte varit på jättedåligt humör idag. Movin on.
Champions League är ändå för töntar ;)
Och jag fick det förklarat för mig att fotboll faktiskt bara är en lek, och förklaringen har till och med matematiskt stöd: 2 x ½lek = 1 lek. Det går ju inte att argumentera mot..
Men jag gillar ändå det här citatet:
"En del människor tror att fotboll är en fråga om liv och död. Jag avskyr den inställningen. Jag kan försäkra er om att det är mycket allvarligare än så."
- Bill Shankley

Dagen har i övrigt inte bjudit på något speciellt spännande. Jag har varit i skolan och haft föreläsning och grupparbete, jag har tränat och jag har kollat på några avsnitt av One Tree Hill. Nu kollar jag på fotboll.

När vi avslutade arbetet för dagen förut runt 15 och gick ut för att gå till bussen så regnade det. Gött tänkte jag, ett steg närmare våren! Vad händer 6 timmar senare? Jo, det börjar snöa, något så förbannat! Det bara häver ner snö. Jag ser inte fram emot att gå till bussen imorn om den här snön bestämmer sig för att ligga kvar på marken. För det är nämligen ren isgata ungefär hela vägen till bussen, man går inte, man glider. Det är som en jäääättelång curlingbana, om än lite knagglig men det är ju detaljer...

/ A

Roma floppar återigen

Ja, Roma, vad ska man säga. Jag skulle kunna säga ganska mycket, men det är inga barnvänliga ord. Så jag nöjer mig med att säga dom högt i soffan bara och inte skriva dom.
Men det har inte varit en bra kväll rent fotbollsmässigt i alla fall, det kan man ju lugnt påstå i alla fall.
Baklängesmål, missad straff och utvisning. Bara skit.
Så nu kommer jag antagligen vara sur i några dagar, jag kommer garanterat att vara arg imorn. Så folk gör nog bäst i imorn att inte prata om Roma...

Fast på ett sätt är det fascinerande att man kan bli så upprörd över fotboll. Men är man supporter så är man.
Men Roma får faktiskt skärpa till sig litegrann, det är sanningen.

För på söndag är det Derby della capitale och då är det läge för vinst tycker jag. Vinner dom då så blir det lättare att komma över den här skiten.


Drömmar var det ja..

Jag har aldrig tidigare i mitt 21-åriga liv drömt en mardröm, inte såvitt jag vet i alla fall. Men inatt gjorde jag nog det. För klockan 00.30 vaknade jag med ett ryck och var helt kallsvettig. Det var verkligen helt galet. Jag fattade verkligen ingenting. Men jag skyller allt på Shutter Island (boken och filmen) och Black Swan, vilka jag har avverkat på en veckas tid. Jag minns inte jättemycket av själva drömmen, men jag minns att det sprang runt psykiskt sjuka människor som antingen var sönderslagna (George Noyce, Shutter Island) eller iförda en mask som förekommer i Black Swan. Det var verkligen hemskt och jag kunde inte somna om förrän vid 3-tiden tror jag.  
     Jag klarar tydligen inte av sådär mycket psykologiska filmer och böcker på en vecka. Grejen är ju att jag har sett Shutter Island förut utan att drömma läskiga drömmar. Men ja, så kan det gå.

Idag i skolan så började vi prata om en massa TV-serier som gick på TV på 90-talet och hur sjuka vissa serier var eller att dom borde ha slutat i tid. Men vi kom in på Dallas som faktiskt slår det mesta när man talar om sjuka twistar. För i den serien så är det en säsong där en massa händer men i sista avsnittet på säsongen så vaknar en av karaktärerna upp och har drömt hela säsongen. Så då tänkte vi, tänk om man skulle vakna upp nu och inse att man har drömt enda sen typ juli förra året, så man har inte börjat utbildningen än, skulle man då hoppa på utbildningen ändå? Trots att man vet hur det antagligen skulle bli. Jag är ganska osäker faktiskt, jag vet verkligen inte. För grejen är den att jag saknar Oslo och jag känner mig inte klar med resandet plus att jag är lite trött på Örebro...
Fast det var nog ändå bra att jag börjde plugga för annars hade jag väl aldrig kommit igång. Nu är det ju otroligt onödigt att tänka såhär, men det är ändå roligt att leka med tanken...;)

Men äsch, det är bara 12 veckor kvar till sommarlovet nu, det är ju nästan inga veckor alls. Plus att det börjar bli vår. Jag var ute förut och skottade undan massa slask på vår framsida, i shorts. "Det är ju vår snart" tänkte jag och frös lite. Gött!

/ A

Kåbemattan Cup!

Ja, imorse klockan 6.00 började alarmet ljuda högt, det var dags att gå upp för att åka iväg till Fjugesta och spela Kåbemattan Cup. Och jag säger bara en sak, det gick fan så mycket bättre att spela fotobll idag än i lördags. Idag spelade vi verkligen fotboll och det resulterade i att vi vann alla matcher och således hela cupen :D
Jag gillar Kåbemattan av den anledningen att det bara är gruppspel och man spelar antingen förmiddag eller eftermiddag, sen är det klart. Riktigt skönt faktiskt!


Guldlaget! :D

Tabellen:

 

S

V

O

F

Mål

P

IF Eker Örebro

4

4

0

0

11-2

12

KIF Örebro

4

3

0

1

9-3

9

ÖSK Söder 2

4

1

0

3

2-7

3

ÖSK Söder 1

4

1

0

3

6-5

3

Lekebergs IF

4

1

0

3

3-15

3


Det såg helt enkelt väldigt bra ut idag, det må jag säga.
Men det brukar gå bra för oss i Kåbemattan, det är femte gången som vi är med och vi har vunnit den fyra gånger. Förra året blev det en andraplats, men då var ju inte jag med. Så varje år jag har varit med på cupen så har vi vunnit den, helt okej facit ;)

Men nu är jag trött, har ont i halsen, är förkyld och misstänkt feber. Så det blir inget mer idag, trots det otroligt vackra vädret så blir det till att hålla sig inomhus och inte göra ett dugg. Tanken var ju att gå på Johannas fest ikväll, men om jag mår såhär så blir det inget, tyvärr...

/ CoachBlack Swan

Jag känner mig helt förstörd och sliten. Men jag antar att det är priset man får betala efter att ha varit vaken 36 timmar i sträck för att kolla på Oscarsgalan. Jag har inte hunnit sova så mycket nätterna efter det heller. Men satsar på att somna tidigt ikväll för idag har jag inte mått så bra. Det kan iofs bero på gårdagskvällen.

Igår var jag nämligen hemma hos Andréa. Vi åt kinamat, drack alkohol och kollade på film. Det var riktigt nice! Anledningen till detta var att Andréa åker till Spanien på fredag för att vara där i två veckor på typ praktik.
Men vi kollade på filmen Black Swan med Natalie Portman, som vann en Oscar för sin roll i den. Det var en väldigt intressant film, den var bra och budskapet var väldigt bra men den var knepig också. En väldigt mörk film faktiskt. Men otroligt sevärd, så se den! Den har ju biopremiär imorgon ;)
Efter filmen så kollade vi på några avsnitt av Vänner, vi hoppade lite mellan säsongen och såg avsnitt som vi visste skulle leverera roliga händelser, typ The One In Vegas och What Could Have Been part 1 och 2.

Så ja, idag har jag varit lite bakis och allmänt trött. Just nu känner jag mest att det är sjukt skönt att vara hemma, jag ska inte röra mig mer än nödvändigt, bara sitta och slappa. Nice!

/ A

RSS 2.0