Rainy monday

Haha, fan vad du lurade mig med lösenordsbytet, jag trodde jag var mer förvirrad än vanligt när jag skulle logga in. Men så var det ju inte, fint att jag ändå lyckades knäcka det nya lösenordet, hehe.

Idag har det regnat, väldigt mycket, speciellt när jag delade ut post. När jag sprang i trapporna så vägde jag för- och nackdelar mot varandra, angående regnet. Fördelarna vann faktiskt, mest för att det underlättar pollennivåerna - det är en TUNG fördel. Enda nackdelen är ju att allt blir blött, men det är ju bara vatten - det torkar ju liksom.
Efter turen var jag dock väldigt blöt - speciellt om fötterna. Och det är då man ska passa på! Passa på att hoppa i en vattenpöl. Det är barnsligt roligt! Man gjorde det alltid efter fotbollsträningar förr som hade genomförts i regn. Det gäller liksom att passa på när man ändå är genomblöt om fötterna. Awesome!

Kvällen har spenderats på Lundby IP, jag har kollat på Eker - KIF DUFF, damtvåan. Det var en bra match, förvånansvärt bra faktiskt. Jag blev väldigt positivt överraskad över hur bra Ekers damlag spelade. Så det var surt att KIF vann med 1-2. Eker skulle åtminstone gått därifrån med en poäng. Men så är det i sport, det är inte alltid rättvist.
Domaren var dock matchens behållning, han var så sjukt dålig. Planen var väldigt hal efter allt regn och jag vet inte hur många frisparkar det blev som inte skulle blivit för att folk halkade och råkade glidtackla helt fel. Så kan det vara.

Nu ska jag lägga mig på spikmattan, skön grej!

/ Amanda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0