Isgata och curling

Alltså, den där snön som fick för sig att falla ner från himlen häromdagen, den var väl helt onödig? Den ligger ju knappt ens kvar och det enda som blev av det var ju först slask och nu rena isgatorna eftersom att ingen verkade behaga sig att ploga bort slasket. Så att gå ut är ju rena faran för livet när man halkar omkring..
Det enda positiva med att det är ren isgata exempelvis ner till busshållsplatsen är ju att jag kan träna på curlingsteget. För det är en liten remsa asfalt på vissa ställen och då kan man ju köra på bara. Men det är nog det enda positiva...

På tal om curling så pågår ju EM i den sporten för tillfället. Sitter just nu och tittat på herrarnas final, Sverige-Norge. Sverige ligger dock under för tillfället och det går väl inte jättebra för herrarna. Överlag verkar det vara en dålig svenskdag för damerna förlorade sin final imorse mot Skottland. Skottarna sopade banan med våra damer skulle man kunna säga. Vilket är synd för Sverige var obesegrade fram till finalen. Men det kan ju inte gå bra jämt, synd bara att deras sämsta match i turneringen var finalen.

Jaja, nu ska jag heja på herrarna så det blir ett guld i alla fall.

I eftermiddag har tjejerna match i Kumla, vi går såklart för vinst!

Tjipp!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0