Efter tentan

Det har inte hänt så mycket spännande de senaste dagarna faktiskt, tentan har jag lagt bakom mig. Det är ingen idé att gå runt och tänka på den. Vi får se hur det gick om tre veckor. Antingen blir det G och då kommer jag svimma, blir det ett U så blir det omtenta den 26 april. Den som lever får se.

Jag jobbade några timmar i torsdags, det var ganska skönt att göra något annat än att bara plugga eller sitta hemma och inte göra något vettigt. Bättre att dra in lite extra pengar istället.
Igår fick jag för mig att jag skulle rensa bland alla papper som jag har i mitt rum. Jag har pärmar och tidskriftssamlare överallt och det är ingen ordning på något. Men det var spännande, jag hittade läxor från första klass. Varför har jag sparat sånt liksom? Jag kommer antagligen inte få användning för det. Så nu ligger alla skolpapper från första klass till nionde klass i soporna. Nu ska jag bara få ordning på alla papper som har lagts på hög sen universitetet startade.

Idag har jag varit hemma hos Jenny och klippt mig, otroligt skönt. Mitt hår har ju en förmåga att bli jävligt tjockt och nu är det ganska långt också. Så det var nice att få bort litegrann.

Nej jag ska väl fortsätta med mina papper, samtidigt som jag kollar på x-effect, sjukt koncept för ett tv-program faktiskt.

/ A

Ps. Glöm inte att släcka ner ditt hem ikväll 20.30-21.30! Ds.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0