IF Eker Örebro F98/99

2011 års utomhussäong är över och den är verkligen värd att sammanfatta.

Vi har spelat seriespel. I grundserien slutade vi på en tredje plats; 21 poäng på 10 matcher, 39 gjorda mål och 12 insläppta.
Tredjeplatsen i grundserien ledde till att vi fick spela A-slutspel; 7 poäng på 5 matcher; 11 gjorda mål och 10 insläppta. Detta ledde till att vi totalt slutade på en delad tredjeplats i årets serie.

Vi har även spelat tre cuper:
- Örebrocupen - vi kom på andra plats i gruppspelet men åkte tyvärr ut redan i åttondelen i A-slutspelet efter straffar mot Rävåsen som sedan vann hela turneringen.
- Forwardcupen - Vi kom även här på andra plats i gruppen och tog oss ända fram till en semifinal i A-slutspelet där vi fick möta ett elitlag från Finland som sedan vann hela turneringen.
- Thomas Nordahl Cup - Vi gick obesegrade genom gruppspelet och kom till semifinal i A-slutspel och fick återigen möta Rävåsen. Jämn match som slutade med en 1-0 förlust. Rävåsen vann hela cupen.

Vi har alltså spelat tre cuper, gått till A-slutspel i alla dessa och alltid åkt ut mot det laget som har stått som segrare av cupen. Matcherna mot Rävåsen har alltid varit jämna. Det är ett bra facit!

Jag kan inte annat än säga att det har varit en fantastisk säsong med ett fantastiskt lag! Jag har nog fått ett gäng mindre hjärtinfarkter vid vissa tillfällen men det är det värt det för det vägs ofta upp av ett gäng skrattanfall. Att se tjejerna utvecklas är fantastiskt och något som slår mig varje gång vi spelar match är att vi aldrig viker ner oss, vi kör tills det är slut och att ha en sådan inställning är riktigt bra!

Så jag är nöjd och riktigt jävla stolt.

Nu tar vi nya tag med futsalsäsongen - vi har ju nämligen ett guld att försvara i Örebrocupen!