Two weeks notice

Två veckor sedan jag skrev här, hoppsan. Det sista jag skrev då var att jag skulle åka till Uppsala i fyra dagar. Så jag skyller på att det har tagit ungefär 2 veckor att återhämta mig efter den resan.

Nej då, det var inte så hårt i Uppsala faktiskt. Men det var förbannat kul! Första kvällen spenderade vi hos en klasskompis till Lovisa, där spelade vi Beer-pong, vilket jag inte var så bra på. Ju mer öl - desto mer snett kastade jag, som sig bör alltså. Sen var det dags för charader hemma hos Victor, sjukt roligt faktiskt. Det var jag bättre på.
En tradition bör följas så Kvalborg spenderades i Flogsta med engångsgrillar och brännbollsspel. De vegetariska hamburgarna var kladdiga och fulla med lök, så det blev ju en liten miss men det löste sig och vem som vann brännbollen vet jag inte (men antagligen jag). Sen såg vi Norlie & KKV på V-dala och blev förbannade på den dåliga servicen i garderoben.
Själva valborgsmässoafton startade tidigt med häng vid Kvarnfallet för att vänta på att Lovisa skulle komma glidandes fram på T-rex junior (en flotte i frigolit). Den var sjukt cool och det gick väl relativt bra i fallen, alla överlevde ju i alla fall. Sen hängde vi i Ekonomikum-parken och det blev typ 25 grader varmt helt plötsligt. Men det var trevligt och det gick åt mycket dryck och sen sprang jag mest runt för att försöka hitta folk helt tiden, men det gick ju bra det med. Sen åt vi massa pommes frites och rökte pipa ett tag och så åkte vi på fest där det var frågesport. Sjukt bra dag med sjukt bra folk.
Dagen efter spenderades på en gräsmatta och innehöll mest mat. Det var nice. Sen åkte jag hem och nu har jag återhämtat mig ;)


Så här såg jag ut på Kvalborg...

Jag har hunnit med lite andra festligheter också sen Valborg. Sanna har gått och fyllt ett år äldre och det firades så klart. Vi grillade och spelade kubb (den vann mitt lag, och det går tydligen bra efter några öl). Det var en riktigt trevlig tillställning och jag hoppas att Sanna hade en fin födelsedag! :)
I onsdags var vi ute (som sig bör). Det var mest regnigt och således ganska så dött på krogen. Vi var på Strömpis och där var det en hel drös med 30-40åriga försäljare då det är någon slags mässa här i Örebro i dagarna. Kvällen avslutades med efterfest på Scandic med en hammarbyare, en djurgårdare, en AIKare och Partille. Haha sinnessjukt intressant. Dagen efter var fördärv...

Tjejernas serie har dragit igång också, det har börjat riktigt bra med vinst mot Kumla och Skyllberg, båda med 2-0. Min karriär som totalt avdankad fortsätter den också, med fotbolls-Korpen. Vi har haft några träningar och skulle ha haft premiär i onsdags men den dagen regnade ju bort så premiären blir på tisdag istället. Vi går för vinst (i våra rosa tröjor)!

Sen har jag pärlat också


Leonardo DiCaprio, otroligt nöjd med den!

Sen har det nog fasiken i mig inte hänt så mycket mer. Går ju i skolan också, men det är tidernas luddigaste kurs så jag vet inte ens vad vi håller på med faktiskt.

Ikväll ska jag på bio med systerdotter, Dark Shadows - den nya filmen med Johnny Depp. Blir kalasbra!

Ha det!  


Kommentarer
Postat av: josefin

dagen efter var fördärv! Bästa beskrivningen jag hört

2012-08-14 @ 15:57:23
Postat av: josefin

Så jävla snygg på kvalborg!!!!!!!

2012-08-14 @ 15:59:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0