Hooooj!

Det var verkligen inte igår jag skrev något på den här torftiga bloggen!
Men tiden räcker liksom inte till och det här med att skriva ett blogginlägg kommer tyvärr alltid sist på prioriteringslistan och så blir det aldrig av.
 
Men det har hänt en hel del sen jag skrev senast, vad det inlägget nu handlade om?
Jag tar september från början, det är nog lika bra ;)
 
1a september var jag i med släkten i Stockholm för lilla Judith (brorsdottern) hade namngivning. Det var en väldigt trevlig tillställning med väldigt mycket folk. Judith är världens sötaste lilla barn och man blir glad så fort man ser henne, mest för att hon alltid verkar vara glad, i alla fall när jag har träffat henne. Jag hade pärlat en tavla med J som motiv som vi väl kan se som någon slags namngivningspresent. Vidhåller dock att det är mycket tråkigt att bror med familj har flyttat 20 mil från Örebro, skulle helst vilja träffa dom oftare än vad det blir nu...
 
2 september var jag på lägenhetsvisning, världens trevligaste lägenhet! En vecka senare skrev jag kontrakt, en vecka senare fick jag nycklarna och nu har jag flyttat in. Så man kan väl säga att det flöt på rätt bra där! Tack Frida och Viktor för att ni frågade mig om jag var intresserad och tack till alla fina människor som hjälpte till med flytten! Just nu bor jag i ett hav av kartonger, jag hittar absolut ingenting någongång och jag har aldrig pratat så mycket med Telia som jag gjort den senaste veckan. Det är till att krångla med mitt internet och TV alltså, men någon gång ska det väl hoppa igång!
 
Termin 5 på utbildningen har börjat och den innebär ju praktik, eller verksamhetsförlagd utbildning som det så fint heter nuförtiden. Jag hänger på utredningsenheten för ensamkommande ungdomar, mycket spännande! Helt rätt plats känner jag och jag har lärt mig så mycket på den här månaden att jag tror huvet sprängs snart. Förhoppningsvis inte, men det är mycket att ta in. Fast det här med kontorstid 8-17 sittandes på en stol framför datorn, det är helt klart det värsta att vänja sig vid...
 
Annars har det mest varit fotboll på agendan såklart. Serien har rullat på för tjejerna och med två omgångar kvar säkrade vi seriesegern! Grymt gött! Var och hämtade medaljerna igår, stort. Jag är helnöjd med hur tjejerna har genomfört den här säsongen, dom har visat vilja och kämpat till sista minut i varje match. Samtliga spelare har utvecklats något enormt. För min egen del är jag nöjd med min insats också, det har varit ett väldigt roligt år, med stora framgångar och jag har växt som tränare också.
Nu får vi se hur det blir nästa säsong, men förhoppningsvis så kör jag ett år till :) Viljan, inspirationen och engagemanget finns där i alla fall.
 
Det var det om det, nu ska jag åka snart dra mig hemåt och packa upp en kartong eller två!
 
Ciao!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0